icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pastalkaa
16. feb 2013

@lejla77 presne toto si myslim aj ja

vierkasteffi
16. feb 2013

@pastalkaa pridaj do temy fotky nech vidíme ako vyzeraju topánky ktoré nemaju žiadne poškodenia ...

pastalkaa
16. feb 2013

@vierkasteffi fotky su pridane. .treba pozriet o dve strany spat a mozno 3 neviem o kolko sa to uz podalo dalej vsetko je tu aj moje konverzacie s mamickou

vierkasteffi
16. feb 2013

@pastalkaa už som si to medzitým všimla 😉

sisaha
16. feb 2013

@pastalkaa ja som jej ale pisala, ze by ti mala vratit peniaze, lebo topanky maju naozaj vady a to ze si to nevsimla neospravedlnuje...to nie je spekulanstvo z tvojej strany a tebe som napisala, aby si poziadala o vymazanie hodnotka. Jej odpoved som pochopila, ze ti peniaze vrati.., v kazdom pripade si myslim, ze admin bude na tvojej strane a ona dostane na "krk nôž", aby to vyriesila, inak jej stopne bazar...Ja na jej mieste tu s tymto nestreckujem a dam to na poriadok...

piacere
16. feb 2013

@sisaha 😀

aslana
16. feb 2013

@matik1 ano,uznavam sice ze az po ''naliehani '',ale predsa... a co mi vlastne neide do hlavy a nezda sa mi vobec ferove je to , ze tu istu chybu spravila pani (voci inej osobe tu v bazariku)a zial nemala zaujem o ziadnu napravu ale teraz sa domahala svojich prav...ale nie je v mojej kompetencii riesit to,len radim : nespravaj sa tak ako nechces aby sa spravali ostatni voci tebe.... 😉

aslana
16. feb 2013

@matik1 a ohladom tohto hodnotenia...raz som jej to navrhla a kedze nema ochotu ja sa viac prosit nebudem...

aslana
16. feb 2013

@zanika1983 jedno som jej dala no vybavila si u admina jeho zmazanie,co si myslim ze tiez nie je fer voci ostatnym pouzivatelom MK 😒 ......tak nevim ci ma vyznam davat dalsie

aslana
16. feb 2013

@miskakyska vdaka...aj ja s vami 🙂 😉 🙂

matik1
16. feb 2013

@aslana skús ju ešte raz vyzvať, aby ho upravila, pretože si peniaze vrátila. Myslím, že by to bolo férové.

matik1
16. feb 2013

@myska2233 ahoj, keďže Ti aslana vrátila peniaze, neuvažuješ o upravení hodnotenia? Nemusíš ho zmazať, len upraviť, že predávajúca dala všetko do poriadku. Väčšina mamičiek tak robí 😀

aslana
16. feb 2013

@matik1 diki si velmi mila,,,,som velmi zvedava ci da na tvoje slova,kedze na moje nedala.je sice pravda ze este nemala kedy,ale snad...necham sa prekvapit 🙂

amandalear
16. feb 2013

@vlad3331 ja z teba žasnem ! ten pravopis pri 4detoch ........ach jaj 😖 a tie vulgárne slová smerované kadekomu o kom sa píše....... ☹ radšej zváž , potom píš, lebo to nie je hodné matky 😝 ; ale aspon je zábava , že?

myska2233
16. feb 2013

@aslana @zanika1983 ja som len admina kontaktovala s uvedeným problémom a na základe komunikácie medzi nami usúdil, že moje negatívne hodnotenie do predávajúcej bolo neoprávnené (keďže mi predala nekompletný tovar a nebola ochotná to nijako riešiť a ešte k tomu ONA PRVÁ udelila negatívne hodnotenie MNE). ja som žiadnu chybu neurobila a pekne som s vami jednala. čo sa týka toho negatívneho hodnotenia, ktoré máte vy odo mňa, no neviem neviem...áno nakoniec ste si tovar vzala späť ale to neznamená, že som s naším obchodom bola spokojná a hlavne po tom čo všetko ste urobila, napísala a podobne...(to znamená, že keď ste mi vrátila peniaze hodnotko má byť zrazu pozitívne???) nazvala ste ma rôzne, riešila ste veci, do ktorých vám vôbec nič nie je a ani neviete ako to bolo a v čom bol problém...ak chcete hodnotko by som mohla zmazať ale určite po tejto skúsenosti nedám pozitívne hodnotenie. nepáčilo sa mi aké špinavosti ste robila aby ste sa koniec koncov "opeknila" a zo mňa urobila ako ste vy napísala "arogantnú, veľmi problémovú a neférovú"...
hold treba si vedieť uznávať aj svoje vlastné chyby...
týmto prosím robím za celým obchodom hrubú čiaru a idem sa venovať iným aktivitám. nemám už chuť sa stále k tomu vracať. všetko dobré
@matik1

babusinka
17. feb 2013

@amandalear Dobrý deň ,nedá mi nereagovať. Ak ste si nevšimla , tak tu sa nerieši pravopis a pravopisne chyby, ale problémy s predávajúcimi.

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
matik1
17. feb 2013

Niektoré kupujúce sú ozaj " suprové". Má záujem o kočík, rezervujete, ešte sa včera spýtate, či naozaj rezervácia platí, odpoveď že samozrejme. Kočík dotrepete z chatky do činžiaka, pripravíte nejaké oblečenie pre ich dieťa zadarmo, lebo je evidentné, že pani nemá peniaze, keďže 80€ kočík chce platiť na dvakrát, kočík ešte vyčistíte /predsa len skoro rok tam stál/ a dnes si prečítate odpoveď. Citujem: "dobry den. Pani nechnewajte sa ale uz nepotrebujem kocík , sesternica mi doniesla." 😠

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
aslana
17. feb 2013

@myska2233 ani ja sa viac k tomu nemienim vyjadrovat, aj tak si spravite po svojom a vyjadrujete sa len k tomu co sa vam hodi. len by ma este zaujimalo co bolo na tej dobierke take drahe (2,50) kedze dobierky su ocosi lasnejsie a okrem ibeho nedohodli sme sa na tom ze poslete dobierkou,,,,ale aj to svedci o vasom jednani....viac sa nevyjadrujem k tejto teme....

aslana
17. feb 2013

....a okrem ineho ja som si chybu uznala....na rozdiel od niekoho, ze?
@myska2233

myska2233
17. feb 2013

@aslana 1,45 doporučene + dobierka na adresu 1,10...si spočítajte koľko je ....mám Vám odfotiť podaci lístok???????? Stačí si pozriet slov.postu

aslana
17. feb 2013

nech vam padnu na uzitok
@myska2233 ...neskrachujem, ale stacilo poslat obycajne ako som to urobila ja

haramiova
17. feb 2013

@aslana @myska2233 od 1.1.2013 išla pošta hore takže pani napisala spravne poštovne.... naozaj to stoji tolko pri zasielke do 500g......

aslana
17. feb 2013

@haramiova dakujem 🙂

amandalear
17. feb 2013

@babusinka
@pastalkaa
@vlad3331
ospravedlnujem sa , ak som sa dotkla mamičiek s vačším počtom detí , nemala som to v záujme, nešlo mi o to ! mala som dat poradie obrátene v mojom príspevku 😢 išlo mi predovšetkým o tie vulgarizmy , ktoré som chcela skopírovat, ale admin ma predbehol, zrejme ani on tieto slová nepovažoval za správne a na úroven modrého koníka dôstojné, ktoré napísala v predchádzajúcich príspevkoch vladka3331 ako napr. "špina, ko..t.ka, je...tá " adt, ktoré adresovala mamičkám porušujúcim obchodné podmienky predaja na bazáriku mk. neviem kam bude smerovat tento bazárik , ak sa tu na našu/vašu adresu budú písat takéto slová, práve preto som písala o zvážení napísaného. neide tu o verejné ohováranie, na čo je samozrejme paragraf / myslím, že to tu už odznelo / ale o verejné osočovanie a znevažovanie mamičiek. mna sa to dotkolo, iked to nebolo adresované mne. tak ako sa tu môže cítit tá mamička, ktorej to bolo adresované. prosím stojí nám to za to, aby sme sa verejne ponižovali?

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
17. feb 2013

@aslana ja som včera posielala balik mamičke doporučene 2trieda a vyšlo to 1,40 mam aj doklad!!!!!!!!!!!!netreba tak draho posielat