icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

aslana
17. feb 2013

@macamac mate pravdu....skoda namahy

babusinka
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
17. feb 2013

@babusinka brat hm brúúúúúúúúúúú aj tebe a večer nem zabudni ked pojdeš spat..............

marhulka13
18. feb 2013

inak všimla som si, že pani s nickom erikkk, co tu bojujete o cizmicky raz dala negat. hodnotenie pani, ktora nema ziadne inzeraty 🙂 🙂 🙂

vlad3331
18. feb 2013

@marhulka13 mohla ich zmazat

marhulka13
18. feb 2013

@vlad3331 mohla, no ona dala jej späť hodnotenie a k tomu sa uz erik nevyjadrila, len mi to prislo take divne

vlad3331
18. feb 2013

@marhulka13 ona sa nevijadrovala k inym veciam čo uš su tu horšie pripady ako sa mamičky klamu za tovar...

pastalkaa
18. feb 2013

@marhulka13 teraz som si to aj ja citala..tak je to zaujimave ze dala negativne hodnotenie mamicke ktora jej vobec nic nepredala a ani nevie kto je co je a preco to zle hodnotenie vlastne dostala od erikkk002...

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
garzonka
18. feb 2013

@sebisleli nevidim u teba ziadne inzeraty,a "sebieli" je zablokovana. Zaregistrovana si len 2 tyzdne...... 😕

sante81
18. feb 2013

@garzonka sebieli je jedna - ani neviem ako ju mam nazvat, mala vytvorenych niekolko učtov na konovi, skus pozriet profil smutnuckaaa, kde vystupovala ako slobodna mamička ktorá si nechala dieta, uvazovala nad adopciou, a prosila nas aby sme jej poslali veci, na druhom učte urázala buduce matky a priala im potrat a tak jej admin všetky nicky zablokoval. s tymi vecami neviem čo robila, ale obabrala takto dost vela ludí.

garzonka
18. feb 2013

@sante81 Vidis, to som ani netusila. Ja som si dala overit oba nicky sebisleli aj sebieli a bolo mi potvrdene ze ide o duplicitny nick. Je totiz este aktualna tema
https://www.modrykonik.cz/diskuse/volne-diskuze...
... tam som si vsimla ze ziada o pomoc, pritom to pise na ceskom konikovi ... ale tak to by asi nebolo nijak zavazne, ja len ze ma to zarazilo .... a ked som si to spojila s tymto jej prispevkom na strane 899, tak podozrenie bolo.

lejla77
18. feb 2013

@garzonka ako to dopadlo s tym kocikom?

garzonka
18. feb 2013

@lejla77 Dobra sprava a zla sprava:
ta zla: zial *skripova* si vsetko vymazala a prestala komunikovat, kupujuca jej zaslala aj tu ofic. ziadost o vyriesenie problemu, na to predavajuca nereagovala, jedine jej vyjadrenia boli okolo toho kolesa, najprv ze to tak ma byt, potom zase ze koleso bolo v poriadku a sama si to pokazila, a aj napriek tomu ze si to kupujuca overovala u predajcov tychto kocikov, a bolo jej potvrdene, ze to koleso je CHYBNE, tak skripova to neriesila. Proste, predala kocik so zlym kolesom,a problem viac neriesila. Riesilo sa to aj cez admina, ale v podstate sa to nedoriesilo, lebo kupujuca nemala chut sa s tym dotahovat, admin ju ziadal poslat vsetky spravy, kde sa jej vyhrazala a pod. a na to uz nebola chut a nalada. Bolo to uz v case ked skripova mala vsetko vymazane.

dobra sprava: kupujuca poslala do servisu (predajna Predeti) kocik a tam jej to koleso vymenili (za sice pouzivane, ale uplne funkcne) a stalo to 10 €. Nastastie nebola chyba v konstrukcii, ale "len" v kolese. Nove koleso by museli objednavat a doba dodania 2 mesiace. Kocik je teda uplne funkcny, ale dalo sa tymto peripetiam predist, keby obe strany spolupracovali.
Neviem si predstavit,keby ta zavada bola vacsia a kocik nepouzitelny. A ktomu este aj takyto pristup predavajucej 🙄 .

Ja sa len pytam, ze ak je niekto oklamany a druha strana sa zbavi zodpovednosti tym, ze si vsetko zmaze a nekomunikuje, ako sa potom da branit? Moze v tom admin vobec pomoct?

lejla77
18. feb 2013

@garzonka no tak super, ze ju to nevyslo nejako draho. Ale skoda, ze to vzdala. Takto sa potom predavajuce zbavuju zodpovednosti. 😠

babusinka
Odpoveď bola odstránená
garzonka
18. feb 2013

@lejla77 Ona by sa podla mna nevzdala, keby sa skripova neodlmcala, tym ju to este viac odradilo. A naviac ked sa dalo koleso opravit za "len 10 €uro" tak to uz nechala tak. Ja jej aj rozumiem, uz mala toho dost, naviac tam padali aj urazky, ked spolu telefonovali, nakoniec jej prestala brat telefon.
Na druhej strane, ak by aj bojovala dalej, (a to sa pytam aj ja) ako by admin "donutil" Martinu Škrípovú konat zodpovedne?
Lebo ked sa odhlasi, vsetko vymaze, vypari sa......da sa este niecio poriesit?

lejla77
18. feb 2013

@garzonka asi uz ma iny nick. 🤐

lejla77
18. feb 2013

Inac este by ma zaujimalo, ze ako sa postupuje, napr. ked pride vec zlomena. Ja som napr. kupovala uz davno malemu hracku (samopal). Bol veľký zabalený len v papieri a prisiel rozlomeny na 2 polovice. Ma tu predavajuca nejaku zodpovednost? Ja som to vtedy neriesila a oblepila lepiacou paskou. Ale teda stvalo ma to riadne. 😔

garzonka
18. feb 2013

@lejla77 Hracka zabelana len v papieri si priam pyta poskodenie pri preprave. Mne osobne by to ani nenapadlo takto balit. Vsak premyslam, zabalim to tak, aby to tu prepravu bez ujmy prezilo. Je ine napr. zabalit do baliaceho papiera tricko , to sa ohyba prirodzene, ale hracka sa moze lahko zlomit .
Takze zodpovednost je skor na strane predavajucej, hoci to nemusela mysliet zle. Asi je preventivne sa dopredu pytat, ze akym sposobom to bude zaslane, a tam sa dohodnut v konverzacii.

lejla77
18. feb 2013

@garzonka no ved to. Ja by som to tiez tak nezabalila. Tak ale ja som to neriesila, lebo sa to v podstate po ceste zlomilo, aj ked si myslim, ze to malo byt inac zabalene. Chudak maly na mna pozeral, ze som mu kupila zlomenu vec. 😝

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
kiko2008
18. feb 2013

Mate skusenosti s Lienka8899 alebo teraz ma novy nick predavac8899 ? má na predaj akože -adidas mikinky a su to lacne handry, žiadne štitky,žiadne visačky, ani nič podobne, povedala že mi vrati peniaze a nič, kupili ste niekto od nej niečo?

lejla77
18. feb 2013

@kiko2008 To ma akoze 2 nicky? Treba informovat admina. 🙄

sisaha
18. feb 2013

@kiko2008 ak ide o fake, napis adminovi, ze po tvojom neg. hodnoteni zmazala inzeraty a zalozila si novy a odmieta ti vratit peniaze..

edyta
18. feb 2013

@lejla77 Veci si treba pozerat rovno na poste, a ked je poskodene neprevzat alebo spisat zapisnicu rovno na poste. Inac predavajuca ti moze povedat ze si si to samo poskodila. ☹