Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@lejla77 Ja vam len radim podla moich skusenosti, kupovala som na MMB a uzasna poslala mi plastove pieskovisko do zahrady v jemnej papierovej skatuli. Samozrejme ze dostala som to poskodene. Ked som ukazala predavajucej zapisnicu z posty musela vratit peniaze nakolko tam bolo jasno napisane ze balik bol nespravne zabaleny a zodpovednost nesie ten co poslal balik a nie posta. A keby nezaplatila mala by som podklady pre Admina.
Prosim vas este raz o pomoc, predavajuca @staford stale si stoim za tom ze odoslala mi eposkodeny tovar. No na jednej fotke trosku vidno poskodenie. Pripajam jej fotku a moju kde ukazaujem ceruzkou na to miesto co vidno. Ke to vidite tak prosim napiste. Ked vas mozem poprosit ked mate program na upravu fotiek viete aj maximalizovat to miesto? Ja mam PC plny fotiek a uz tu nevtrepem zadny novy program. Diki
P.S. na mojej stranke su lepsie fotky predavajucej, tu so take male a nevidno dobre.
@edyta pisala ste adminovi? On vam pomoze.
Pisala, zatial cakam, ale chcem dosiachnut aj to ze tato zena nebude sa citit pokrivdena. Neumorne mi pise ze to ja som si to poskodila.
ale aj tak dakujem
@edyta no hroza.,ešte by ma zaujimalo,koľko vás stali+ pošta...@staford neverím,že ked ste ich mali v ruke,pred zadavanim do inzeratu,/určite ste si ich obhliadali/..a ked ste ich fotili,že ste si nevšimla že su poškodene???by som sa hanbila vobec predavať taketo botky ,pretože do školky,ani do mesta tie botky niesu???Pani kupujucej ste zamerne zatajila poškodenie/vidieť to aj na fotke,že ste presne v mieste poškodenia držala ruku-ste zakryla aby si to kupujuce nevšimli/...Ak chcete preukazať svoju nevinnu,že ste poslala nepoškodene fotky,tak nech sa pači dajte sem fotky ,realne,pekne zo zadu!!!ak taketo fotky nemate tak potom netvrdte že ,,botky boli nepoškodene,, 😕 a vradte kupujucej @edyta peniažky
@marka54321 písala si do diskusie "čierna listina" - popíš svoj problém aj tu a požiadaj predávajúcu o vyjadrenie sa k hodnoteniu ,ktoré ti dala ...podľa tvojho popisu úplne neprávom - @suelins za otázky sa hodnotenie nedáva 😉
myslim si, ze pri predavani topanok by mali byt nejake pravidla a to, ze topanky budu fotene z kazdej strany, bez zasahu ruk (detail špičky, zboku, zozadu, podrazka). Iste, moze sa stat, ze topanka bude rozlepena ako sa to tu uz stalo, ale aspon v niektorych pripadoch ako je tento, ze ide o dohryzene topanky od psa je to jednoznacne..
@sisaha iste moze sa to stat ze topanka bude rozlepena ale ked to mamicka uvidi na fotkach alebo aspon bude na to upozornena je uz na nej ci si take topanky kupi alebo nie..ja osobne by som si topanky z rozlepenou podrazkou nekupila ...viac topanok sa mi pacilo ale stacilo ze maminka upozornila ci uz na foto alebo v popise ze je podrazka derava hned som si to rozmyslela..naco su niekomu rozlepene topanky...a ak by mal clovek s nimi este pred nosenim zajst k obuvnikovi myslim ze si uz moze kupit za tu cenu aj nove ...a tiez aj ked su nejak inak poskodene ako napriklad dohryzenie od psa, popukanie alebo aj ine viditelne poskodenie vsetko by malo byt odfotene alebo aspon uvedene v inzerate...s tym s vami suhlasim 😉
@pastalkaa rozlepena topanka nie je urcena na predaj...topanky, ktore sa maju predavat, tak by mali byt plne funkcne. Ci si niekto kupi ošuchane - ak budu riadne vyfotene, je to jeho rozhodnutie, ale rozlepene topanky urcite nie...To je suce do kosa.. Niekedy ani rozlepenie fotak nezachyti, ale vtedy ak je to zamlcane ako v tvojom pripade, tak bez diskusie vziat späť a vratit peniaze.
@monulienka1 komu telefonovat? akym rodicom? co s tym maju rodicia? 😖
@edyta stiahla som cez photoshop,trochu zvacsila... su tam nejake "flaky",,, coz je mozne ze je to to poskodenie.. ale nieje to vidiet tak ako ich mas ty odfotene.
@4_veve_4 vieme sa dohodnut na neakej milej cene?dakujem
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 4. februára o 08:44
5eur aj s poštou? navrhnite
fotoportrét
Ja - 4. februára o 09:27
4e s postou..dakujem
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 4. februára o 10:12
ok da sa, posielam prevodom na moj ucet a ked nabehnu peniazky posielam tovar, cize zajtra alebo stredu idem na postu aj tak.... cislo uctu je 3030302353/0200 je to vúb banka, ked nabehnu posielam balicek... a aj vašu adresu poprosim potom.
fotoportrét
Ja - 4. februára o 10:50
ok idem poslat aj j mam vub tak to tam budete mat hned richard stano točnica 127 cinobana 98522
fotoportrét
Ja - 4. februára o 10:57
poslane
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 4. februára o 12:01
vy ste Rebecca Benova?
fotoportrét
Ja - 4. februára o 12:09
Cez tento ucet to bolo posielane pozrite mi podmienky tam mam c uctu..ano to je moj ucet
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 4. februára o 12:42
ok v poriadku.
fotoportrét
ok v poriadku.
fotoportrét
ok v poriadku.
fotoportrét
ok v poriadku.
fotoportrét
Ja - 12. februára o 11:29
tričko neprišlo??? dajte mi č balika nech si pozriem kde je chyba
fotoportrét
Ja - 12. februára o 21:14
halooo prosim vas ozvite sa lebo si budem musiet mysliet že ste ma oklamala...a musim kontktovat admina a bude vam pozastaveny bazar.. bud tričko alebo peniaze..za 8dni mi nič neprišlo čo to ma znamenat???
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 13. februára o 10:40
pojdem na poštu v priebehu tyzdna
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 13. februára o 10:41
tričko mam zabalene len nikdy nestiham postu.. lebo chodim aj do roboty..
fotoportrét
Ja - 13. februára o 11:46
aj ja a stiham to
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 13. februára o 11:52
mam to uvedene v podmienkach ze ako casto chodim na postu
fotoportrét
Ja - 13. februára o 11:56
raz za tyžden už je dnes 9 den a stale ste to ešte ani len neposlala
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 13. februára o 13:21
dalej ste asi nedocitali ze ked sa mi nazbieraju balicky..
fotoportrét
Ja - 13. februára o 14:43
tak to može byt aj o 2tyždne aj o mesiac...poprosim doporučene dakujem
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 14. februára o 10:25
no tka doporučene isto nie ked to je 4 eurá s poštou .. bud postovne doplatite ked chcete doporucene alebo to poslem obycajne..
fotoportrét
Ja - 14. februára o 12:40
nehnevaj te sa uz za chvilu cakam 2 tyzdne bolo by to fer doporucene nechcem aby sa stratil,poslite mi doporucene alebo mi prevedte naspet peniaze este dnes.
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 14. februára o 13:18
doporucene isto nie.. vam vravim.. za tu cenu v ziadnom pripade..pride vam to obycajne
fotoportrét
Ja - 14. februára o 15:26
poprosim poslat peniaze na učet ,,v tom pripade tak takto sa nedohodneme dva tyždne čakam a ani ste nedala vediet že ste ešte neposlalabalik keby že sa neopytam tak ja neviem či by mi vobec niekedy aj došiel tak ked to pošlete obyčajne tak ked nedojde beriete si to na svedomie,,,v tom pripade sa možme dohodnut
fotoportrét
Ja - Dnes o 12:31
neprisli mi ani peniaze ani tricko znova ubehlo 5dni a stale nic co to ma znamenat?!!!!!
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - Dnes o 12:33
tricko som poslala.
fotoportrét
Ja - Dnes o 12:42
nic mi neprislo dajte mi cislo balika jasne sme sa dohodli doporucene inac to ide na vas krk naposledy som vam písala aby ste mi poslala peniaze napet.poprosim to cislo
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - Dnes o 12:50
dohodli sme sa obycajne lebo inak by ste musela doplatit, balicek je poslany, ked ste netrpezliva a neviete pockat kym pride tak potom ste si nic nemali objednavat.. nabuduce si poriadne citajte podmienky.. a ked mozem tak odpisem vzdy.
fotoportrét
Ja - Dnes o 13:01
vy ste za moje peniaze poslala balik ako vam vyhovoval?!to si ako predstavujete napisala som vam poslat mi peniaze naspet ze nebudem cakat na tricko mesiac! tak mi poslite peniaze naspet mne nic neprislo podla mna ste ho ani neposlala toto je kradez moja zlata!
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - Dnes o 13:07
precitajte si toto co uz bolo pisane a potom niekoho tuto urazajte ineho ..tu je jasne ze obycajne lebo ja som vam to dala aj s postovnym tak ja rozhodnem akym postovnym poslem a jasne som vam napisala ze jedine obycajne, tuto to mate: Ja - 14. februára o 13:18 doporucene isto nie.. vam vravim.. za tu cenu v ziadnom pripade..pride vam to obycajne
fotoportrét
Ja - Dnes o 13:13
aj keby to bolo posielane obyčajne listovou musisa vratit naspet z posielanej ardesy tak čo mi to tu chcete nahovorit ja som vm jasne napisala že bud doporučene alebo mi pošlite peniaze naspet laskavo si to vy prečitajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chcem naspet svoje peniaze!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja to nebudem riesit, ako som napisala peniaze ste poslali - balicek je odoslany tak vam pride a mozte byt spokojna.. ja vam nemam co povedat . dovi dopo!!!!
ako sorry ale čakať na tričko tak dlho.ja som posiela napr.kočík a pani ho mala na druhý deň.taktiež posielam veľa vecí,ale nikdy to netrvá tak dlho
@lejla77 čo keby dlho to by bolo ok,,,ale ja sa ani nedočkam oznamila mi že sa musel tratit..že ho poslala pred par dnami ja jej neverim po 2tyždnoch som jej napisla že kde je tovar a ona že ho zabudla poslat a teraz že ona nevie kde je,,podla mna ho ani neposlala dohodli smme sa na doporučene lebo nech mi vrati peniaze a ona sa svojvolne rozhodne poslat obyčajne čo podla mna ani pravda nieje
fuha tak to je silna kava. nemyslim si ze
@4_veve_4 konala spravne. ved kupujuca ta vyslovene ziadala ze ak to chces poslat obycajte tak to nechce a mas jej vratit peniaze 😲 . a ked je to nepride???? ako budes potom reagovat?? no nestacim sa cudovat. podla mna to bolo teda maximalne drze a neseriozne

@edyta to je dobre odveci. 😖 Ukazovat postarke, co som kupila. A ked to nemas poistene, tak posta sa na teba aj tak vy...e, nie? 😔