Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@janka196 ani ja...už mi to tu všetko ide na nervy dalšia tiež ešte neposlala čo mala že nestiha aj ta a tyžden čakam ale riešit ma tu vedela tak som jej poslala peniaze naspet nech mi pošle tovar a všetci ma tu išli vykostit a ani ta mi nič neposlala za tyžden aj peniaze aj tovar ma,,,mna už z toho normalne šlak trafi,,čo sa to tu deje
@missy97231 Dakujem
@nana88 ja som vam tovar poslala len musite pockat dva dni a mate ho, asi nie som jedina co nestiha posielat , a som vam to aj viackrat napisala a podmienky predaja mam napisane tak nech sa páči prečítajte si ich až potom kritizujte ... tovar pride do dvoch dni, nemam cas moc chodit na internet, ked som pisala ze obycajne poslem tak som aj poslala potom lebo ked ja udam ze s postovnym a nechce viac kupujuca priplacat za postovne tak je na mne ako to poslem a je tam jasne napisane ze obycajne a ja som vam napisala ze za tu sumu doporucene rozhodne nie
lenze uz medzitym to bolo poslane a ja nechodim na internet kazdy den a to mam aj v podmienkach.. ked nevie citat podmienky tak nech nenakupuje jej odkazujem !
a este som jej napisala ze za dva dni jej príde tak co nepocka dva dni a potom nech si dava vselijake hodnotenie a nie tu len mysli ze mozno tak mozno tak .. ani nevie co je pravda ze balik je poslany a ze jej ozaj pride do dvoch dni.
@4_veve_4 4.2. vám poslala peniaze!!!za ten čas ste to mohli stihnúť a mimochodom podobný problém s vami už tu mala jedna predavajúca @zuzkahraskovie
@4_veve_4 Na takyto pristup nemam slov !!
... pozrela som sa na vasu konverzaciu a vzdy si odpisala aktualne, ked sa ozvala kupujuca...takze na nete si. Okrem toho, nechapem ako si vobec moze dovolit predavajuca povedat, ze tieto veci (ty si to nazvala inak) nema cas riesit . 😕
a uz vobec nerozumiem, preco si poslala balik obycajne, ked ona jasne napisala, ze to chce bud doporucene, alebo sa jej vratia peniaze.!!!
A neklam, ze medzitym to bolo poslane, lebo tu je jasne napisane aj tvoje vyjadrenie, citujem vase spravy::
Ja - 13. februára o 14:43
tak to može byt aj o 2tyždne aj o mesiac...poprosim doporučene dakujem
fotoportrét
Predajca (4_veve_4) - 14. februára o 10:25
no tka doporučene isto nie ked to je 4 eurá s poštou .. bud postovne doplatite ked chcete doporucene alebo to poslem obycajne..
fotoportrét
Ty pises, ze to POSLES obycajne (buduci cas) !! Takze vtedy to este odoslane nebolo, a nemala si pravo to tak poslat.
@4_veve_4 viem, že sa tu s Tebou už riešil podobný problém, vtedy sme Ti radili, aby si do podmienok predaja napísala, že chodíš na poštu napr. 1X do týždňa. Teraz vidím, že tam máš uvedené, že je to raz za dva týždne. Je to dosť dlhá doba, osobne by som kupujúcich takto dlho čakať nenechala. Je pravda, že nie každý číta podmienky predaja /ja osobne si pozriem len hodnotenia/, možno by bolo lepšie, keby si tento fakt uviedla do každého inzerátu, aby si to kupujúce všimli. A taktiež s kupujúcou v komunikácii. Aj keď za seba viem, že keď by som niečo od Teba chcela kúpiť a ty by si mi odpísala, že mi to pošleš až o dva týždne, tak by som radšej kúpila inde. Kedy presne si ten balík posielala?
@4_veve_4 ja tu iba predavam, ale ak by som bola niekedy nutena kupovat, tak od teba v ziadnom pripade...pre teba su to picoviny, pre ineho peniaz. Ak vies sediet na nete a odpisovat, tak myslim, ze zdvihnut zadok a ist na postu dokazes...Mna by ani nenapadlo drzat peniaze a nechat kupujuceho cakat kym sa mi uraci ist na postu.. Tie 4 eura jej vrat..chybu si spravila ty. Ona so zaslanim obycajne nesuhlasila..
@4_veve_4 musim sa pridat ale pani vam uz 14.2 napisala ze ak jej to nemate poslat doporucene tak ze jej mate poslat spat peniaze..teraz po piatich dnoch jej pisete ze ste jej to uz poslali ..a pride jej tak o dva dni..tak kedy ste jej ho vlastne posielali.. dnes????v poriadku ze to mate v podmienkach...ale takto dlho cakat....a hlavne ked vas pani vyslovene poziadala ze jej teda radsej mate poslat spat peniaze..mali ste to radsej urobit tak...a nie jej posielat balicek na truc a obycajne...co spravite ked sa teraz balicek strati..vsak moze sa to stat ..neviem ci vam este bude pani potom verit....a vobec sa necudujem ze sa na vas hneva..vsak je to normalne.....
@4_veve_4 no ale čítam Vašu konverzáciu a v čase, keď si mala balík doma, jasne kupujúca odmieta, aby si balík poslala obyčajne a žiada Ťa o vrátenie peňazí. Tak si tak mala urobiť...Prečo si jej nevrátila peniaze, ale naďalej si si urobila po svojom a balík si aj tak odoslala obyčajne? Čo ešte nemusí byť pravda... To ako sa ty správaš ku kupujúcim? To je presne o tom, že keď máš ísť na poštu, tak čas nemáš, lebo pracuješ.. /ako keby si bola jediná/, ale keď pani chcela danú vec kúpiť, tak si času mala habadej, lebo si veselo odpisovala. Zamotávaš sa...
😲 😲 😲 😲 😲 toto je tu už čistá groteska,čo sa tu deje 😖
ahojte, prosim vas o radu, kupila som si tu saty, v inzerate bolo pisane, ze boli raz oblecene. V piatok mi prisli, na prvy pohlad pekne, ale ako som ich pozerala, vsimla som si, ze su na viacerych miestach rozparane, svy su roztiahnute tak, ze je vidiet nite. hned v piatok som kontaktovala predavajucu, ze chcem vratit saty, kedze je nutne ich dat krajcirke opravit, co v popise nebolo... a ona sa vobec neozyva, neraguje, co mam robit? Dakujem
@janka196 a mimochodom ked som si ja od nej kupovala mala napisane v podmienkach dva krat do tyždna teraz to už stihla zmenit na raz za dva tyždne keby že viem ani by som si u nej nič neobjednala ked treba čakat dva tyždne ved to tolko nečakaju tie čo si kupuju čisto nove veci s vysačkami cez mk do 3 tyždnoch to maju doma,,,aj to preto lebo nezvyknu mat na sklade tak ptreto to tak dlho trva,,,poštarka aj dnes prehliadla moj dom🙂...asi je to chyba v pošte 🙂 🙂 nie?,ja neviem vlaste ešte kolko mam čakat na vratenie penazi?..
@prednisonka oficialne ju poziadat o vratenie penazi s kopiou na admina. Dat jej negatko a sem zverejnit jej nick. pred nickom uvedies @, aby sa aj ona mohla vyjadrit..pripadne sem doloz fotky siat
@sisaha a nemyslim si že hned treba hadzat negatko treba nechat sa vyjadrit aj druhu stranu nepači sa mi že hned hadžete všetkeho do jedneho koša @prednisonka najkor daj foto,,,lebo vieš nemožeš povedat že ti to take poslala mohla si to aj ty sposobit pri skušany,,,a uvidite ako sa vyjadri,,

@janka196 a ešte mii dala aj negatko to kde sme...