icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

garzonka
19. feb 2013

@nana88 ona tam mala predtym aj 1x za tyzden, ale to bolo asi este predtym nez si ty kupovala ...Uz to stihla zmenit. Ale admin to vie na poziadanie preverit, kedy si to zmenila, a vie aj zistit kedy sa tu prihlasuje zakazdym.
Niektore predavajuce si pomenia texty v priebehu obchodu, ale to im nepomoze, lebo admin kazdu zmenu eviduje.
@4_veve_4

nana88
19. feb 2013

@sisaha ale stane sa ked aj nove kupiš že ženy v kabinke poroztahuju a tak vratia ni raz som si take dala na seba nosim XS takže ked sa neaka chce v pratat do čoho sa nevie tak to tak dopadne že potom aj tie najmenšie su poroztahovane ale tym nemyslim nikoho na mk hovorim o kabinkach v obchodoch,,,a nemožme povedat neboli sme tam ked to jedna balila a druha si to otvarala a verim že aj vyskušala a možno potom všimla,,,,no ale ak su to šaty neake na telo a neobsahuju elastan a miery nepustia mohlo sa aj toto stat,,,ja len že treba počkat kym sa nevyjadri druha strana ..ja by som najprv oslovila potom dala negatko potom diskusia a nakoniec admin a treba trpezlivost lebo nie každa ma tolko času a presne v danom čase ako my volno,,,ja som vedela čakat 3tyždne tak si myslim že treba počkat a nie hned s horucou hlavou riešit

zuzkahraskovie
19. feb 2013

@trnka77 teda ja som mala takyto podobny problem s predavajucou. @4_veve_4 .ona vobec nereagovala a ani v tom case ked ja som od nej kupovala NEMALA ESTE ZIADNE PODMIENKY VYPISANE!!!!! a ani hodnotenie ,no napriek tomu som to riskla a kupovala u nej.ako som pred casom pisala,ze sa mi na zaciatku ozvala a potom ked balik nechodil som jej napisala ze este ho nemam a asi 3x som ju vyzvala ako ukoncíme nas obchod ,vzdy to bolo bez odozvy,az ked som napisala,ze balik stale nemam a uz nebudem cakat a ziadam peniaze spet tak potom mi napisala,ze posiela ho vo stvrtok alebo v piatok a nakoniec ho poslala az v pondelok.a este bola urazena ,ze co ja sem pisem a co sa stazujem ked uz balik mam.ako , to je aky pristup a teraz to je tu zas...a este ten slovnik 😅 a a stale sa vyhovarat na podmienky nech si citaju a ze nevieme respektovat,ze posiela len raz do tyzd a pod.tak to je sila.kolko tam napisala klamstiev..skoda,ze neviem uz skopirovat nasu konverzaciu ,lebo mam problem s netom a kedze mame slabe pokrytie siete v nasej obci tak net mi ide takou rychlostou ako slimak.. kym mi nieco nacita tak ma to nebavi...preto az teraz som reagovala na tuto predavajucu..po mojej skusenosti s nou uz na jej bazar ani NEPOZRIEM!!!! 😠 😠 😠 😠

nana88
19. feb 2013

@garzonka mne je to zatial jedno čo tam ma popisane nak si tam napiše aj rodne čislo mne je to jedno,,,ja chcem iba svoje peniaze alebo tovar,,,aj mne je to neprijemne riešit to takto tak ale ked sa neda čo mam robit,,no načo sa da na mk ked nema čas alebo čo ja viem či nema peniaze a potrebuje sa takto obohatit,,ja viem že je tažka doma no ale ona musi brat aj to že to nieje hala bala posielaj te mi peniaze na učet a ja nič nemusim lebo je to internet,,,a nikto mi nič nemože,,,ma tam 3 hodnotenie majd zavre konik a dopadla som,,,tak vas poprosim velmo sa nenavažajte do nej ,chcela by som sa s nou neak dohodnut lebo takto nebudem mat ano tričko ani peniaze

bodka13
19. feb 2013

@nana88 admin vie zistiť kedy boli podmienky predaja zmenené...požiadaj ho aby tak urobil a skontroloval to u predávajúcej @4_veve_4

@sisaha
@nana88 ...negatko sa dá odstrániť 😉 - teda ak to tá kupujúca nejako zdôvodní a dohodnete sa na riešení, tak každá vieme odstrániť/upraviť hodnotenie ,ktoré sme napísali ....treba hlavne komunikovať 🙂

bodka13
19. feb 2013

....ešte ma napadlo,že ako rýchlo sa karta v živote obráti 😉 ..... raz sme hore a raz dolu - preto si stále myslím,že je dôležité spolu komunikovať v kľude a bez urážok

nana88
19. feb 2013

@bodka13 @4_veve_4 nie som zase dilina že sa tu budem rozdrapovat za nu,,,ja len chcem aby mi dala čo je moje,,,nechcem sa už k nej vyjadrovat ja som sa už vyjadrila tak dufam že nabere aj ona kus rozumu a dame to do poriadku,,,ja jej nepotrebujem stiahnut kožku z tvare len chcem svoje peniaze a nechcem jej zneprijemnovat ani život ani obchod,,,takto by sme sa mali na to asi pozerat viecere,,,

babusinka
19. feb 2013

@pastalkaa
@sisaha Ahojte
@matik1 Už tu raz jedna taká bola čo zarábala na poštovnom.Vtedy som naletela aj ja.Vypýtala si odo mňa za poštovne 2,80€ a keď mi balíček došiel, tak tam bola suma 0,60centov. Zarobila na mne v čistom 2,20€

bodka13
19. feb 2013

@nana88 však to je princíp v živote "cudzie nechcem,ale svoje si nedám" - a v obchode sa to premieňa na čestnosť a slušnosť ....

zuzkahraskovie
19. feb 2013

@garzonka ja ked som u nej kupovala tak este nemala ziadne podmienky a uz ked som nemala silu ju napominat,ze mi stale balik neprisiel tak som uz sem napisala a vas zeny prosila o pomoc a ona ked sem reagovala na "moje sa stazovanie"tak sa ohanala uz s podmienkami.ktore este nemala písane a dokonca tu vypisovala aj to,ze sa stahuje ale mna na tuto informaciu ani neupozornila tak este aj tu KLAMALA. 😒

pastalkaa
19. feb 2013

@babusinka ahoj....musela mat teda poriadne drahe balne 😉

4_veve_4
Odpoveď bola odstránená
sante81
19. feb 2013

niektoré mamičky by nemali predávat vôbec, ked nemám čas ist na postu, lebo chodím do roboty, tak nech ani nič nepredávam. slovník a vyjadrovanie hodné opitého chlapa v 5 cenovej. ja osobne by som si nekupila nič.

miskakyska
19. feb 2013

@sante81 ved hovorím..hotová groteska, čo sa tu v poslednej dobe stvára 😕

nana88
19. feb 2013

@4_veve_4 ja som čakala už skoro3tyždne a niesom povinna čakat dalšie dva dni,,,a mali by ste sa slušne spravat je mi luto ludi ktori musia byt kolo vas,,takto vychovana a ešte k tomu matka ,,ak ste si nevšimla tak ja použivam rozum len neviem či ten vaš vas neopustil asi sa vas snaži dohnat cely život ale vy musite byt vžy o krok rychlejšia 😉

haramiova
19. feb 2013

fuj to je slovník.... nemá ževraj čas riešiť .... ale stale si číta diskusiu a rieši :o)))) krasne sa tu prezentuju niektoré "dámy" hanba.............

amandalear
19. feb 2013

@4_veve_4 ešte ste stále nenapísala dátum podania balíka pre @nana88 , tak tu vážte slová na jej osobu a nevyjadrujte sa vulgarizmami, pretože to kopíruje vašu osobnost! a vôbec prečo má čakat 2 dni? zrejme ste to podala až dnes ☹ ☹

amandalear
19. feb 2013

@4_veve_4 a viete čo? mala by ste @nana88 ,ako vás žiadala už , dnes preposlat peniažky, pretože tie jej prídu naozaj do 2 dní ak ju samozrejme znova neokabátite a nana88 by si nemala ani prebrat váš imaginárny balík, pretože ja na jej mieste by som na tú vec , ktorú u vás kúpila , nemala žiadnu chut nosit

nana88
19. feb 2013

@amandalear sa jej vykašli na hlavu@4_veve_4 ,,tak ja ešte pekne krotim tu ženy lebo isto to ani jej nieje prijemne čitat tieto veci do ktorych sa dostala sama a ona ku mne takto ale už ma naštartovala..chcela so byt mila ale už nebudem ,,,podla mna ho neposlala iba zajtra ho pošle,,,ak ho pošle ak ma vobec taky charakter,ach škoda reči,,,moja sprostost že si takto kupujem

nana88
19. feb 2013

@amandalear sa mi to bridi po takejto ,,dame,,milej,,niečo si natiahnut na seba,,ked si nevaži samu seba a vyjadruje sa takto tak si nechcem predstavit ako si važi veci kolo seba,@4_veve_4chcela by som naspet peniaze a tričko už ani nemusi posielat,,

mima1311
19. feb 2013

@nana88 ked oznacujes 😉 , pred zavinacom a za nickom musia byt medzierky , aby si to dotycna ,, chytracka ,, nasla ....ako pada mi normalne sanka ☹

sisaha
19. feb 2013

@4_veve_4 mila Veve, ak si to dnes posielala, cim sa zarucis, alebo dokazes, ze balik bol dodany? kupujuca chcela doporucene alebo vratit peniaze...Takze chystaj platbu a posielaj..

trnka77
19. feb 2013

@zuzkahraskovie viem,preto som ťa označila..ja som mala vtedy záujem o kúpu šálu,ale ke´d som si prečítala diskusiu tak som od toho upustila,aj ke´d ma prehovárala,že to bolo len nedorozumenie,dobre som urobila 😉

babusinka
19. feb 2013

@4_veve_4 mladá pani , alebo slečna, vyjadrujete sa ako keby ste bola niekde v dedinskej krčme.Trocha slušnosti by nezaškodilo.

pastalkaa
19. feb 2013

@erikkk002 mila mamicka nechapem o co vam ide...ked som s vami chcela riesit nas problem cez vas inzerat nechceli ste a ignorovali ste ma...upozonila som vas ze ak somnou nebudete problem riesit zverejnim to tu...sama ste mi napisala ze sa budete branit zubami nechtami..vsak som vam ten priestor len dala ako ste chceli..a teraz mi pisete ze som poskodila vase meno tym ze som to tu zverejnila..vsak sama ste si ho poskodila..keby ste mi nepredali rozlepene topanky alebo by ste ma na to aspon upozornili tak by sa toto nemuselo stat...ja by som si ich totiz od vas nekupila .mali ste to somnou riesit ...stale sa len ohradzujete tym ze mate vela dobrych hodnoteni..ja ich mam tiez a nechvalim sa s tym ...to nema nic s tymto spolocne chyby sa proste stavaju..len si ich treba vediet priznat...a napisat mi ze mi peniaze nevratite akoze len zato ze sa to tu riesilo..hrate sa zrazu na urazenu...zase klamete..vsak aj keby sa to tu neriesilo tak by ste mi ich nevratili pretoze ste mi to napisali.. ..napisali ste mi ze nic somnou riesit nebudete uz vtedy...v ten den ked mi topanky prisli...tak aspon neklamte ze je to len kvoli tomuto ze som to zverejnila...a keby ste bola uplne bezproblemova predavajuca ako o sebe tvrdite tak sa to nedostane az sem ale vyriesime tento problem medzi sebou.....a nepiste mi ze ja som sa takto rozhodla...

miskakyska
19. feb 2013

@sisaha mala poslať doporučene poslala obyčajne??..poznám také chytráčky..tvária sa,že posielajú doporučene a príde balík obyčajne 😠 z jednou som tu mala taky konflikt..poslala som jej poštovné a balné,akoby mi to mala do zlatého papiera zabaliť a prišlo obyčajne....a neexistujeee,ona mala foto,doklad a bla,bla,bla..pri tom .známka na baliku nacapená...ešte aj tu handru čo mi v tom balíku poslala som hore komínom vyhodila 😠 čo slovo,to lož tá osoba 😖 dúfam,že už sa tu s takou v životeeeeeeeeeeee nestretnem 🙄 horror slabé slovo

sisaha
19. feb 2013

@miskakyska ano, precitaj si ich konverzaciu co sem nana prilepila mozno dve strany dozadu...kupujuca chcela doporucene, predavajuca odmietla. Kupujuca teda ziadala vratit peniaze. No 3 tyzdne jej to neposlala, vyzera to, ze az dnes a obycajne..

missy97231
19. feb 2013

@miskakyska hej,,, a vacsinou sa vyhovoria na manzelov ze mu nakazali doporucene, a aj tak sa "pozabudli"a poslali obycajne, ze? 😀 😀 😀 takych tu je "nezodpovednych" manzelov... 😀 😀

miskakyska
19. feb 2013

@sisaha ak Ti mám pravdu povedať "nemám žalúdok"už na takéto písmenka...cely pejo mi pomaly odpadáva od chuti..každí tu len klame,ohovára,nadáva 🙄 ...každý každého zaujíma,len nikto sa nepozrie pred vlastný prah ☹ tymto samozrejme nechcem uraziť seriozne a slušné osôbky,ktoré sa tu sem-tam ocitnú 😉

babusinka
19. feb 2013

@pastalkaa A to ti pani @erikkk002 peniaze ešte nevrátila? Mysleli sme že už ste sa dohodli.
Pani @erikkk002 čo ste to za človeka. Nie je vám hanba ?