icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pastalkaa
19. feb 2013

@babusinka nie nevratila..odmieta to somnou nadalej riesit. ☹ .stoji si za svojim ze topanky mi poslala v poriadku....teraz sa citi dotknuta ona zato ze som to zacala riesit tu..ale ked ina moznost nebola...nechcela riesit ani tak ani tak...ces spravy somnou tiez odmietala komunikovat...

erikkk002
19. feb 2013

@babusinka , mila pani poprosim vas aby ste si riesila svoje problemy a neriesila moje. za pochopenie veeelmi pekne dakujem.

babusinka
19. feb 2013

@pastalkaa No, ale potom napíš znova adminovi, že to nechce riešiť a požiadaj ho o zablokovanie jej bazáru a už tu nepredá nič. A začo je dotknutá ? Zato že ťa oklamala ? Že ti predala deravé topánky ? Zato sa môže hanbiť a nie biť urazená. Ale keď nechce s tebou komunikovať , tak ako to máš riešiť? Také prípady sa riešia presne tu v diskusii. A tiež to, že vieme o koho ide a na koho si máme dávať pozor. Napíš ju na čiernu listinu.

babusinka
19. feb 2013

@erikkk002 @pastalkaa @vlad3331 Milá pani , presne na toto tu táto diskusia je. Tu sa riešia neseriózne predávajúce. Prečo by som si nezastala priateľku . Myslím , že sa vás to dotklo , však? Takže asi to vaše svedomie až také čisté nebude. Prečo sa k tomu nepostavíte zodpovedne a čestne. To vám tých pár eur stojí za to ?

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
erikkk002
19. feb 2013

@vlad3331 moja zlata neviem kedy sme si potykali ale admin to uz riesi , to si si nevsimla tvoje hlasky ze su vymazeneeeeeeeeee.

babusinka
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
19. feb 2013

@babusinka mne sa najviac paci ked si niekto sam sebe napise do profilu velmi mila mamicka... 😒

pastalkaa
19. feb 2013

@babusinka presne to som myslela ..len mi to uz nemysli pretoze sa mi uz aj sniva o tomto

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
matik1
19. feb 2013

@pastalkaa admin sa Ti ešte neozval v tejto veci?

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
19. feb 2013

@erikkk002 preco somnou nekomunikujete ani teraz a ani pred tym..a admin to vymazava priebezne stale ..a nie kvoli vam...vy by ste sa mali hanbit ze klamete ludi...a tvrdite o sebe ze ste ta najlepsie mamicka ...preco si nechcete priznat chybu ..proste stalo sa...mohli ste mi len tolko napriklad napisat a nie sa zbavit hned zodpovednosti za svoju chybu a jednoducho napisat ze vy ste mi ich poslali v poriadku...tu na okolo komunikujete z mamickami a somnou nic...neni to blbe vsak problem mate somnou..nie s nimi ..mna ste oklamali nie ich ..ich mozno nabuduce...a mozno uz budete opatrnejsia po tejto skusenosti a budete pisat len pravdu...ak mi uz nevratite tych 10 eur tak budem aspon rada ze som poukazala mamickam ze aj toto sa moze stat...pekny vecer aj vam...

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
matik1
19. feb 2013

@erikkk002 tu si väčšinou tykáme všetky. Nie toto je problém tejto diskusie, ale to, aký tovar ste odoslala. Je potrebné zvážiť, či Vy by ste bola s takouto kúpou spokojná. Ja myslím, že nie...

prednisonka
19. feb 2013

@sisaha @nana88 pani uz sa mi ozvala,poslala som jej c.uctu, tak to snad dobre dopadne. Ak by som to sposobila sama skusanim, tak by som si nerobila hanbu tym, ze budem klamat a ziadat o pomoc, ked to je moja vina. A nechcem davat ani negativne hodnotenie, pokial mi budu vratene peniaze. Neobvinujem dotycnu, ze to sposobila umyselne.Len som chcela pomoct ako to riesit, ked sa neozyvala. Myslim, ze pokial sme normalne predavajuce a chceme v tom aj pokracovat nebudeme si zbytocne vyrabat problemy. Aj ked zial, nie kazdy to asi takto berie. Dakujem vam za vyjadrenie 🙂

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
19. feb 2013

@pastalkaa
@vlad3331
@matik1
@erikkk002 Napíšem vám niečo čo sa mi práve dnes stalo. Predala som tu na MK vlnu.Páni sa vlná veľmi páčila tak sme dohodli predaj.Ja som vlnu poslala , pani previedla peniažky. Bola veľmi nedočkavá , kedy vlna príde. A dnes mi napísala, že vlna jej prišla , ale sa jej už "nepáči " Tak som jej napísala, že keď sa jej nepáči nech ju pošle naspäť a ja som jej previedla naspäť peniaze. Ono to všetko ide, len treba chcieť a mať vôľu to chcieť. Prečo to pani @erikkk002 nechcete urobiť aj vy , to nechápem.

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
matik1
19. feb 2013

@babusinka tiež stále tvrdím, že komunikácia je najlepší prostriedok na riešenie problému. Odo mňa si tiež pani kúpila nohavice, pýtala si miery, všetko sedelo, nohavice som jej odoslala a potom mi napísala, že si to zle pozrela, lebo si neuvedomila, že merala s nohavicami, ktoré boli elastické a tieto moje pevné, ktoré už nepovolili. Ale tiež som vrátila peniaze, lebo načo má mať nohavice, ktoré jej nie sú dobré a nenatiahne ich. A nemusela som, tiež mám v podmienkach predaja, že veci späť neberiem. Ale mne záleží na tom, aby kupujúce boli spokojné.

babusinka
19. feb 2013

@vlad3331
@matik1
@pastalkaa Je mi tu s toho všetkého do plaču. Mamičky tu poväčšine kupujú vecičky pre detičky , aby ušetrili pre rodinu nejaké korunky na prilepšenie a tie druhé to zneužívajú a posielajú im " mne to pripadá ako odpad."
To je fakt smutné. Hanba!!!

matik1
19. feb 2013

@babusinka je to smutné, ale máš pravdu...

babusinka
19. feb 2013

@matik1 Presné ako hovoríš. Potrebujem aby mamičky vedeli, že som seriózna v každom bode a po každej stránke a nie chamtivá mrcha pre pár centov a na úkor malých detí.

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
kissinqa15
19. feb 2013

@beatkab25 nerobi sa dost vela veci, napriklad sa neklame mila pani ! Stale mam našu komunikaciu, kde ste pisali,ze manžel bude v piatok v Prešove,ze sa zastavi po bicykel - nikde ste nadarmo necestovali ako ste pisali, hodnotenie ste dali zavadzajuce, boli ste vulgarna, utočna a velmi neprijemna, takymto ludom sa len vyhybat treba !!! Z daleka ! Ako ste Vy ! 😠

prednisonka
19. feb 2013

@matik1 klobuk dole, za to, ze ste prijali spat tovar, ktory kupujucej nesedel. Stalo sa mi zopar krat, ze som si nieco objednala nakoniec mi to bolo velke a trci mi to v skrini, lebo mi to spat nikto nevezme ☹ Napr. kupila som si saty z Ciny, tu na Mk, bolo tam pisane, ze UNI velkost, len skoda, ze tie saty su tak pre -nastrocne, neobleciem sa do nich ani omylom ☹
Este by som sa chcela opytat, ako postupovat, ked mi pani vrati peniaze, mam poslat balicek a ona potom peniaze, alebo najskor peniaze a potom tovar?

matik1
19. feb 2013

@prednisonka mala by Vám ona vrátiť najprv peniaze a potom Vy jej tovar. Samozrejme je nutné kompenzovať aj poštovné. Ale dve rozumné baby sa vedia medzi sebou dohodnúť. V mojom prípade mi najprv pani vrátila nohavice a ja následne hneď peniaze. Ale, keby to bol taký prípad, že pošlem poškodený tovar, čo som si nevšimla, tak by som ja najprv vrátila peniaze aj s poštovným, ktoré kupujúca uhradila + by som preplatila poštovné, ktoré zaplatí, keď vracia tovar a až potom ona mne vráti poškodenú vec. Ja len dúfam, že toto nikdy nebudem riešiť, lebo ja dávam na veci veľký pozor, odstrihnem každú nitku..... ale stať sa môže, len to potom treba riešiť. 😉 A s tým vrátením tovaru je to individuálne, samozrejme, že nebudem brať späť tovar len preto, že sa mu to už nepáči, alebo mu nesedí farba, alebo pod. výmysly. Nie som skúšobná kabínka. Ja osobne vždy žiadam miery, pretože niečo mi sedí S, niečo M a nie všetky veľkosti sú zasa rovnaké, ja sa naozaj pýtam na všetky detaily a to isté očakávam od svojich kupujúcich. Ja odpoviem aj na 20 mailov, len nech sú baby spokojné...