icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pastalkaa
19. feb 2013

@matik1 ahoj.ano ozval je to v rieseni...dneska mal napisat aj druhej mamicke ako sa ona vyjadri..no a ako som uz pisala tak nechce riesit somnou nic taka bola odpoved od mamicky...tak uvidim co bude ci sa vobec nieco vyriesi 😒

babusinka
19. feb 2013

@pastalkaa Neviem ako ostatne mamičky ,ale ja za seba môžem povedať, že som za zablokovanie jej bazáru.Neserióznu mamičku medzi sebou nechceme.

vlad3331
19. feb 2013

@prednisonka najprv peniaze potom tovar

babusinka
19. feb 2013

@pastalkaa
@vlad3331
@matik1
@erikkk002 Pre boha , čo ste to za človek? ?????

vlad3331
19. feb 2013

@babusinka ja som za take čo raz oklamu aje to potvrdene take bych blokla navždy,ale čo ked si da iny nick???

babusinka
19. feb 2013

@vlad3331 Tak to máš pravdu. Ale admini to dokážu zistiť

vlad3331
19. feb 2013

@babusinka ked budu chciet moja idem hajanen bru pekne sničky maminkam

4_veve_4
20. feb 2013

@nana88 vravim ze vam tovar pride lebo som ho poslala tak neviem co riesite stale. ja som sa vyjadrila a uz sa vyjadrovat k tomu nebudem lebo to tu nemá význam

zuzkahraskovie
20. feb 2013

@trnka77 ,ze nedorozumenie?to sa musim zasmiat 😀 😀 😀 ,ved to je take zavadzanie , 😀 ved ak chcem nieco predavat tak sa snazim si aj za slovom ktore v komunikacii napisem aj stat a ked napisem ,ze" ako nabehnu peniaze tak posielam balik" co ona pisala mne tak si mala za tym aj stat.ale aby som cakala skoro 3tyzd .tak to teda nie.!!!.dobre si urobila ,ze si nenaletela.. v kazdom pripade si tu urobila s predajom ci s vulgarizmom dobru reklamu o tom aka je. 😖

olinkaw
20. feb 2013

Dobrý deň maminky, potrebujem poradiť. Kúpila som od jednej maminky mikinu GAP. Prosila som ju o premeranie, no maminka mi napísala, že nemá meter. Ja že ok, máme dve mikiny GAP doma, takže ak je to veľkosť 18-24, bude mojej Nell dobrá a že ju teda zoberiem. No keď mi mikina prišla, bola evidentne menšia. Tak som ju pozrela a zistila, že mikina nie je originál GAP ale čínsky "fake". Napísala som maminke, že neviem, či si je toho vedomá, ale že mikina je napodobnenina a teda je menšia. Jej odpoveď bola, že čo by som chcela za 10€. Snažila som sa s ňou slušne dohodnúť, navrhla som jej dokonca preplatenie poštovného, nech nemá náklady navyše, no odmieta mi dať svoju adresu a samozrejme vrátiť peniaze. Pridávam aj fotky. Tmavomodrá je moja, ružová je od predávajúcej. Ako mám postupovať? Prosím poradte. Ďakujem.

gubcikova
20. feb 2013

@babusinka to je super že takto pekne vrátiš ked sa nepáči aj ja som za to.

ja napr.ked predávam veci ešte ju skontrolujem všade kde sa dá.teraz som predala nepoužívanú vestičku,bola vytiahnutá len v skrini a opratá 2x,prvý pri kúpe a druhý ked sme sa stahovali,lebo bolo všetko špinavé od prachu.a až teraz som si všimla,že sa na nej spravila dierka pri vačku tak že sa povytiahla nitka.mamičke som to rýchlo písala aby ešte nepreviedla platbu a ona mi len napísala,že jej to nevadí ona si zašie.

babusinka
20. feb 2013

@gubcikova Tak to záleží aj od kupujúcej.Tejto mojej sa vlná veľmi páčila, napísala že sa týždeň na ňu chodila dívať, až sa rozhodla napísať, že ju chce. Potom sa zasa nemohla dočkať, kedy jej príde.Tak som zasa naháňala poštu, čo je s balíkom.A keď jej prišla, tak mi napísala že sa jej nepáči, že ju už nechce.Mohla som jej napísať že tovar späť neberiem, mám to aj v podmienkach.Lebo vlna bola nepoužitá a originál zabalená.
Ale ja taka jednoducho nie som. Ja by som tiež chcela keby sa mi niečo nepáčilo vrátiť. Toto všetko je o vzájomnej dohode. Tu už ide o dôveru a dobré meno. To je pre mňa dôležité. Chcem aby verili mne a ja im.

garzonka
20. feb 2013

@olinkaw V pravidlách bazaru tu na MK je napisane:

17. Značku v inzeráte zadávaj iba v prípade, ak si si istý, že je to skutočne originálny tovar tej značky. Nevkladaj taký tovar, ktorý je nelegálnou kópiou značky.

Ak mala predavajuca uvedene GAP ako znacka mikiny, ale je to fake, tak jednak porusila pravidlo bazaru a podruhe ked to uz predala, a vyslo najavo, ze to nie je original, a aj velkostne to nesedi, tak mas pravo na vratenie tovaru predavajucej a ona by ti mala zaslat spat peniaze + spatna posta.
Mozes ju tu oznacit v tejto teme, aby sa aj ona mohla vyjadrit. Ak to bude ignorovat a neriesit, tak negativne hodnotenie a adminovi zaslat ziadost o vyriesenie problemu v bazari. https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...

sisaha
20. feb 2013

@olinkaw hod sem jej nick, daj jej negatko a postupuj podla linku co ti dala garzonka. A ze co chces za 10 eur? Sorry, ale ja mam mikinu original, ale pytat za nu 10 eur je podla mna vela... 🙄

vendi77
20. feb 2013

ahojte žienky, neviete náhodou či vie admin zistiť, ak si blokovaná predávajúca založí nový nick? dakujem za každú odpoveď.

sisaha
20. feb 2013

@vendi77 ano vie

babusinka
20. feb 2013

@vendi77 Áno, vie nájsť duplicitný nick a môže ho aj zablokovať .

nana88
20. feb 2013

@4_veve_4 tričko prišlo šede malo byt biele a ešte k tomu žmolkave a ta podtlač je cela preprata pošlem vam ho naspet a poprosim vratit peniaze v inzerate ste nemala napisane žiadne chyby

garzonka
20. feb 2013

@nana88 a datum podania je aky?

nana88
20. feb 2013

@garzonka 19.2

nana88
20. feb 2013

@garzonka a etšte k tomu je pozošivane same nitky a para sa na vystihu mna asi porazi,tam to najviac vidno,,aj som chcela hodit foto ale len zajtra cez den budem vediet lebo z bleskom mi to nevidno,,

babusinka
20. feb 2013

@sisaha
@garzonka Keď tak pozerám vy dve ste tu na MK najdlhšie, už ako inventár MK. Že ste to tak dlho vydržali.
Obdivujem vás. 🙂 Iste ste tu už kadečo zažili.

garzonka
20. feb 2013

@nana88 Ak by to zaviselo odo mna, ja by som tejto slecne pozastavila bazar. Ty si ju opakovane ziadala bud poslat doporucene a ked nie tak vratit spat peniaze.....cakas dalsich 5 dni a ona to vcera poslala?!!?!! Absolutne neseriozne, a ked k tomu pridam jej pristup a vyjadrovanie, malo by byt aj v zaujme adminov a normalneho fungovania MK, aby taketo predavajuce tu nemali moznost predavat.
Ak tricko nezodpoveda popisu, kontaktuj predavajucu, ked nebude chciet vec riesit, tak negatko a ofic. ziadost adminovi
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...

janka196
20. feb 2013

@nana88 tak toto je uz fakt sila!! takze klamstva od zaciatku obchodiku. urcite to tak nenechaj

garzonka
20. feb 2013

@babusinka Nemyslim, ze som tu najdlhsie. Ja tu vacsinou len predavam, kupujem minimalne, ale ak mozem porovnat bazar sloven. a ceskeho kona, tak slovensky je omnoho vacsi, oproti ceskemu je tu aj bazar Plus, a problemy su povacsine zo slovenskeho bazaru MK. Ak som tu "uz kadeco zazila", tak je tato tema a veci, ktore sa tu riesia, lepsie povedane pristup niektorych mamiciek....niekedy nevychadzam z udivu.

nana88
20. feb 2013

@garzonka už som zaslala včera a napisal mi že sa mam ozvat ked sa ozve ona,,tak akože ked sa mi ona neozve tak to asi nebude ani doriešene

garzonka
20. feb 2013

@nana88 Ak sa adminovi zasiela oficialna ziadost (ako je to v tom linku) , tak v pripade, ze druha strana nebude do 3 dni od jej zaslania reagovat , tak admina treba znova kontaktovat.

nana88
20. feb 2013

@garzonka no super 😖

pastalkaa
20. feb 2013

@nana88 ja to riesim uz tyzden pomaly

amandalear
20. feb 2013

@4_veve_4 takže milá slečinka, včera som sa vás verejne pýtala, kedy ste podala balík. neodpovedala ste na moju otázku, či to náhodou nebolo včera, ked ste tvrdila, že @nana88 príde balík do 2 dní. vyzývam vás preto za znehodnotené tričko, za neseriozny obchod-predaj, za oklamanie zákazníčky, za zavádzanie ohladom odoslania balíka a za nedodržanie dohody vo vašom vzájomnom obchode , aby ste sa verejne ospravedlnila a okamžite preposlala spat peniažky za tento nečestne zrealizovaný obchod a plus preposlala spatné poštovné , ktorým vám pošle to "nádherné" tričko spat. toto sa tu vážená nenosí! tu sa špekulantky vášho typu nebudú realizovat! chodte si obchodovat inde , napr. na bazoš. my sme tu čestné mamičky, také ako ste vy my tu nepotrebujeme!