icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
20. feb 2013

baby prosim vas..ako riešiť ak sa strati balik posielany 1triedou?bez doporučenky? / 1eurovy balik? / 😒 mal dojsť v piatok..dnes je streda a nič..a mna to neskutočne štve 😔 toto sa mi ešte nestalo aby sa stratilo to čo posielam

martinka17
20. feb 2013

@akika722 bez doručenky nič nevyreklamuješ ☹

akika722
20. feb 2013

@martinka17 ved toto..len neviem ako to riešiť,nechcem vyzerať ako zlodej..toto sa mi ešte nestalo.. 😔

luliu
20. feb 2013

@akika722 zalezi na tom, ci kupujuca si vyziadala takto poslat - ak ano, je to na jej zodpovednost. Ak to tak poslala predavajuca bez upozornenia musi vratit peniazky

matik1
20. feb 2013

@amandalear tiež som sa včera pýtala, kedy balík poslala. Odpovede som sa nedočkala a ani sa nedočkáme. Slečna predsa pi......nerieši 😠

akika722
20. feb 2013

@luliu ano ano,samozrejme poslala som to tak ako si kupujuca priala.. 1triedou bez doporučenky..nedovolila by som si to poslať inač ako chce kupujuci

babusinka
20. feb 2013

@garzonka
@nana88
@pastalkaa
@amandalear
@vlad3331 Áno, presne tak, súhlasíme s @amandalear úplne vo všetkom !!!!!!!

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
20. feb 2013

@babusinka suhlasim s @amandalear

pastalkaa
20. feb 2013

@akika722 ahoj este sa moze stat zazrak a balicek sa mozno objavi..mne raz setra posielala list prvou triedou a prisiel mi po tyzdni... 😉

babusinka
20. feb 2013

@akika722 Keď posielaš 1 triedou máš si pýtať potvrdenku. Na požiadanie ti ju musia na pošte vystaviť

akika722
20. feb 2013

@babusinka s dvoma deťmi ma toto veru nenapadlo..pytať nejaku potvrdenku..ale tak tam neuvedu ani čislo ani meno nie?tak možem ja tvrdiť že to je prave ten balik či?

akika722
20. feb 2013

@pastalkaa no snad

babusinka
20. feb 2013

@akika722 mala by ti tam napísať podacie číslo zásielky

akika722
20. feb 2013

@babusinka aj ked to nejde doporučene?o tomto som ešte nepočula

olinkaw
20. feb 2013

@garzonka ďakujem za pomoc 🙂 Predávajúcej som napísala negatívne hodnotenie a dala som jej nick na čiernu listinu. Na základe toho mi konečne napísala adresu, no požaduje vrátiť mikinu na dobierku na sumu 10€, lebo má pokazený počítač a kvôli mne do banky nepôjde 😒 Ja som jej však odpísala, že nie som ochotná na to pristúpiť. Už som platila poštovné 1,45€ pri objednaní mikiny od nej, teraz mám platiť 1,45 € + dobierku ( a ak ju nepreberie tak aj poštovné naspäť). Iné riešenie zasa odmieta. Takže idem napísať oficiálnu žiadosť adminovi.
Kľudne sa môže vyjadriť aj predávajúca, jej nick je @monika17012012

babusinka
20. feb 2013

@akika722 tiež som do nedávna o tom nevedela, ale jedna pani to tu písala že vraj to je pravda, tak som to skúsila a potvrdenku som dostala.

akika722
20. feb 2013

@babusinka dakujem tak nabuduce skusim

nikolca
20. feb 2013

@babusinka potvrdenku je možne dostať pri obyčajnej zasielke a je jedno či je poslane ako list 1triedy alebo druhej,malokde na pošte to davaju,treba si potvrdenku pytať 😉,len obyčajna zasielka podacie čislo nema ☹ pracovnička tam napiše len sumu ktora bola uhradena a da tam razitko pošty,pri strate nie je možne reklamovať 😒 ja si pytam zakaždym pri obyčajnej zasielke potvrdenku 😉
@akika722 a pokial chcela kupujuca poslať obyčajne tak ty za stratu nezodpovedaš,možno ešte pride,mne už aj doporučena zasielka prišla za tyžden 😕

benne
20. feb 2013

@nikolca
@babusinka lenže potvrdenku si môžem akurát tak nalepiť do zošita výdavkov a iný význam nemá.. neobstojíte s tým pri reklamácii.. ved čo ak by som posielala rovnakým smerom 3 zásielky, ako by ste vedeli, ktorá potvrdenka patrí k tej ktorej zásielke.. potvrdenie je fakt len o dátume a sume poštovného, preto je predsa doporučený list takmer dvojnásobnej výšky 🙂

akika722
20. feb 2013

@nikolca dakujem 😵 aj ked ma t mrzi že to už tam malo byť ale tak snad dojde

sisaha
20. feb 2013

@olinkaw ona sama ma v podmienkach napisane, ze na dobierku neposiela, nechapem preco to ziada od teba... 😖

garzonka
20. feb 2013

@olinkaw Predavajuca by ti mala vratit sumu ktoru si jej pri kupe zaslala (= cena mikiny + postovne) + sumu za spatnu postu, za co jej budes mikinu posielat spat.

vendi77
20. feb 2013

@sisaha
@babusi dakujem baby. idem napísať adminovi.

lejla77
21. feb 2013

Kocky, keby ze chcem poslat golfac (kocik) postou??? Akym sposobom sa to robi? Este som nic take velke neposielala. To zoberie kurier? Co stoji postovne? Dakujem.

pastalkaa
21. feb 2013

@lejla77 ahoj ..ak ma kocik do 10kil zoberie ti este aj posta ...pred tym brala do 15 kg teraz uz po novom nie.Ak ma viac tak uz len postovy kurier.Je to lacnejsie nez ine spolocnosti ..myslim si...Ja ked som posielala velky kocik tak som platila postovne do nejakych 7 eur uz si presne nepamatam ale to bol velky kocik.Staci zabalit do vreca a na poste ti daju zastavku ktoru vypises a priviazes to len na to vrece a vyplnis balikovu sprievodku.. 😉

pastalkaa
21. feb 2013

@lejla77 ak ma do tych 10 kil tak poisteny balik do 30 eur stoji 4,40 😉

lejla77
21. feb 2013

@pastalkaa dakujem

monika17012012
Odpoveď bola odstránená
lejla77
21. feb 2013

@monika17012012 ale ta informacia, ze to nie je original bola zamerne zatajena. Takze je to zavadzanie. 🤐