Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monika17012012 no ved prave, keby tam bolo napisane, ze to nie je original, tak by ste ju za 10 EUR nepredala, ze ano. 🤐 To by ste za nu mohla vypytat tak max. 3,50 EUR.
@olinkaw
@monika17012012 Nemozes udat do inzeratu znacku, ked je to fake, ona sa nemala dovod pytat
ale to ste vy!..ja som ju tak isto kupila tu v prosophe kde mi nebolo povedane ci je original alebo nie stala 19,90....tak preco by som ju mala dat za 3,50?..a nikomu som zato nenadava nepisala som negativne hodnotenia cierne listiny a newiem co este!..ale to vsetko zavisi od inteligencie cloveka§!..to je moj nazor!!!!
@lejla77
@luliu
ale ja v inzerate nemam uvedenu znacku!!!to ze je napis na mikine neznamena ze som uviedla znacku!
@monika17012012 tak vy ste bola spokojna, ale ked kupujuca nie je, tak ma narok na vratenie penazi.
tak isto som nebolo spokojna ale nebudm riesit veci ktore su k zivotu nepotrebne!...mam ine starosti a nie len toto!...ja som pani napisala ze nemam problem jej vratit sumu 10eur za mikinu ale niesom ochotna preplapac postovne niekomu ktore sa neplati mne ale sp!
@lejla77
@monika17012012 je mi to jasne, ale ak je inzerat zavadzajuci, resp. su zatajene skutocnosti, tak kupujuca ma pravo na vratenie penazi aj s oba postovnymi. Nabuduce sa vyhnete neprijemnostiam tym, ze zadate pravdive info do inzeratu a nic nezatajite. 😔 Ako nemyslim to v zlom, len tak to tu chodi. 😔
absolutne neodporucam pani s nickom ani_sama_neviem...prejavila zaujem,vypytala si cislo uctu,tovar som jej rezervovala a on sa viac uz neozvala,na spravy nereaguje a ako vidim,ma uz dost negativnych hodnoteni... 😠
ja mam v izerate napisane že predam 1krat oblecenu mikinu!....co pani chcela vediet ja som na vsetko odpovedala nic som netajila ani v nicom neklamala!!!!!...viem ako to tu chodi a presne preto sa necitim byt vinna!!!!!.su tu zeny ktore klamu predavaju poskodene veci a podobne!,..su tu aj take ktore veci neposlu dobre to tu poznam!!!.....nikdy som nepredala poskodenu vec alebo nieco podobne .... su tu mamnky ktore maju somnou skusenosti a vedie za sa da dohodnut somnou napriklad @lobko @carol1982 a vela iných!!!!....
@monika17012012 myslim, ze si v prave... ak v inzerate nebola udana znacka a mikina nebola predavana pod znackou gap ..ak si dala velkost , ktora je udavana na stitku, ale nevedela si ju zmerat a pani sa ju aj tak rozhodla kupit, tak zial..si ochotna zobrat tovar spät bez preplatenia postovneho...je to ferove ...ine by bolo, keby si mala v inzerate uvedene , ze je to znacka gap..vtedy by si mala vratit aj postovne, lebo si zavadzala..
@traktor ..konecne niekto kto to pochopil!!!!!...:D.
@monika17012012 ak si neuviedla znacku je to nieco ine a samozrejme si v prave
@monika17012012 aha teraz čitam že značka uvedena nebola,pokial to bolo priradene pod ina značka tak potom si v prave ty aj ked to bola činska napodobenina
baby k tej farbe na inzerate ako oznacite napr. vec kde je zakladna farba biela a s kvetinkami 2 alebo troch farieb?....mnohofarebna, alebo tricko 3 farebne?...diik
@monika17012012 mas to ok..cize je na tebe, ci mikinu zoberies spät , ci nie..nemusis....ale ak si ochotna zobrat, nemas preco vratit /preplatit aj postovne.. nemas mat preco negatko a ani nemas byt na ciernej listine...poziadaj admina o zmazanie..
@babusinka na potvrdenke k obycajnemu listu je iba zaplatena suma a nazov poskytnutej sluzby (dokonca ani tu sluzbu nie vzdy vypisu). Vobec sa tym neda dokazat, kto komu a kam co posielal. Pracovnicka posty tam nema ani ake podacie cislo zasielky napisat, kedze obycajne listy ziadne podacie cislo nemaju. 1. trieda znamena len to, zeby mal byt list na druhy pracovny den doruceny adresatovi, nic viac, pri strate sa neda vypatrat
@monika17012012 no kukla som 😉 je tam ina značka,tak by som to ani neriešila len kupujuca ked sem davala prispevok mohla sa zmieniť aj o tom že to ako značka gap nebolo ani uvedene,pisala len o tom že jej prišiel činsky fake
@monika17012012 ak je to naozaj tak, ze znacka aj v case dohadovania obchodu bola uvedena ako "ina", tak mikinu naspat brat nemusis.
Ale ten inzerat bol dnes o 10 hodine meneny 😅
@monika17012012 a negatko ti nepatri,požiadaj ju aby ti ho zmazala,ked nezmaže popros o to admina 😉
ak bol inzerat upraveny, vie to zistit admin..s tym nie je problem....ak bol vsak v takom zneni ako je teraz ..teda, ze znacka nebola uvedena, tak je o tak ako som pisala vyssie..
@pietra menene nebolo nic akurat to bolo aktualizovane
Modifikacia znamena aj to ze inzerat je znovu aktualizivany, alebo je znovu aktivny pokial bol predtym vymazany, alebo pozastaveny....aj ked znenie menene nebolo.
@garzonka nie, vyskusala som to na vlastnom jednom pozastavenom inzerate. Aj ked som pozastaveny inzerat znovu aktivovala, poslednu modifikaciu mi to ukazuje v oktobri
Kazdopadne toto nie je dolezite. Podstatne je, aby sa predavajuca a kupujuca dohodli na rieseni problemu, pripadne sa obratili na admina, ktory vie aj presne zistit, kedy a ako bol inzerat meneny

@lejla77 ja nikde v inzerate nemam napisane ci je original alebo nie!§..ja som nikoho nezavadzala a este raz pisem necitim sa v nicom vinna!!!!