Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@andilka ja vzdy pozastim inzerat ked mi napise maminka ze poslala peniaze a mazem vtedy ked odosielam balicek,o ktorom dam samozrejme nakupujucej info a tiez ju upozornim,ze idem inzerat zmazat,nech mi napise ces rp ci jej balik dosiel v poriadku🙂)robim to tak preto,lebo ked mam vela zaujemkyn na veci tak sa i potom pletu tie vybavene inzeraty s nevybavenymi a mala by som v tom hokej😀
@pajinka23 jaaj, tak to hej, ja mam len par inzeratov, tak to preto, tam nic hadam nepopletiem 😀 , aj sa mi uz stalo, ze mamicka si vypytala cislo uctu, ja aktivna som ho poslala skor,ako prisli peniaze, lebo som mala cestu na postu a ona mi po tyzdni napise, ze na mna zabudla a neposlala peniaze, ale tricko je jej male a ze mi ho posiela spat. No tak mi treba 😀. Preto to uz riesim takto.
baby,neviem či niektore odpovedate na inzeraty aj cez mobilny intenet,ale stava sa mi nejak často,že odpoviem nakupujucej z mobilu,väčšinou večer ked už som KO v posteli a za par dni zistim,ked mi píše a niečo sa pýta,že jej ta moja odoslana sprava z mobilu neprišla,na velkom PC proste vidim,že som jej nič nepisala. naštastie sa mi to stava len ked pišem -baliček odoslany... ine veci už radšej riešim cez den na PC .
ja som uz tiez par krat poslala balik skor ako mi nabehli eurka,no toto sa mi este nestalo☹ale vetsinou cakam ked nabehne platba a potom posielam pre istotu🙂jaaj a ras som si objednala hracky od jednej maminky platbu som jej poslala ces ib este v ten isty den a kedze mala aj ona VUB tak mala do minuty peniazena svojom ucte a ja som cakala skoro mesiac na hracky☹ked som jej po dvoch tyzdnoch napisala ze kde mam hracky tak ani neodpovedala potom mi napisala as o dalsi tyzden ze posiela balik☹mala som nervy,lebo hracky som chcela dat detom na MDD☹ach a ona sa ani neospravedlnila a ja som jej napisala aj info o doruceni ale od nervou aj negativne hodnotko☹
@denisocka prave toto sa mi stalo teraz u jednej predavajucej, mala som zaujem o 2 gumaky, aj mi napisala ze mi ich odmera a odvtedy nic a zrazu vidim, ze inzerat uz ma pozastaveny a ten druhy predany...tak som sa trochu nahnevala, lebo sa mi velmi pacili a ja som bola prva zaujemkyna, tak som sa jej podakovala, ze mi "dala" vediet a ona mi napisala, ze mi pisala cez mobil, ale mne nic neprislo....tak asi sa to stava naozaj.
@andilka mne sa to stava najek casto,teda vela krat,skoro každy druhy krat ked odpišem. aj teraz mi pani piše,že baliček neprišiel,že kedy som ho posielala,pritom viem-že v stredu som jej pisala,že balik išiel . a dnes pozeram,nič nieje napisane .
inac dnes ma pošta veget, nič co bolo poslane v stredu neprišlo,ani mne a ani tým,krým som to bežala odniest na poštu
@michelleuk aj ja vzdy upozornim,ze ina je farba.ako na obrazku..inac aj mne sa stalo,ze som sa pytala na farbu a pani nic nato..a nakoniec mi prisla tiez inej farby ako som ocakavala?ja som zas clovek co sa vela pyta,a od tej pani som mala pocit,ze nema to rada..a nakoniec aj tak dopadol obchod..ze nebol dobry ☹
@denisocka Mne sa to stalo už aj normálne tu cez Pc.napísala som správu, väčšinou s jednou rukou-druhou strážim malú.A až následne som zistila, že správa neodišla.Už si na to dávama pozor.Aj Koník má veľmi často muchy.A štve ma to, hlavne ak dohadujem obchod,alebo konečne napíšem dlhý príspevok a on sa neodošle. 😠
@abbey1 - ja vacsinou - ked pisem vacsi prispevok, tak pred poslednym "enter" radsej preventivne oznacim a urobim ctrl+c 😀 lebo ako pises - aj MK ma obcas vypadky a najcastejsie ked chcem poslat - napisat nieco dlhe 😀
inak babulky ja normalne ziram ked citam o tych vasich skusenostiach - ci uz z pozicie predavajucej alebo kupujucej... 😉
alalis@azet.sk - ALENA
tejto som tyzden drzala 2 vankuse pre ktore si mala prist a neprisla. velmi nezodpovedna a ma to asi 5 minut peso od domu. nikdy viac
maminky pridavam sa k tohtotyzdnovemu ukazu " streda" 😀 zo 4balickov,ktore som ocakavala dnes,mi prisiel az jeden,boli posielane v stredu... taktiez sa mi neozvali maminky,ktorym som v stredu posielala,zato vsetko,co som posielala v pondelok 2.tr,listy aj balik,doslo hned v utorok a to som nechapala 😀 posta vie riadne prekvapit
@michelleuk @bartokami aj ja som minule kupovala teplaciky pre malu, na fotke boli pomarancove doslova, kriklave a ked prisli tak boli bledo ruzove, ale zase mne to bolo celkom jedno, len ma to prekvapilo,ze ako moze fotka az tak zkreslit 😕
a ja som dnes čakala,že sa mi ozve kupujúca,kedže som doporučený list posielala v stredu a bol posielaný neďaleko od Košíc.Dúfam,že v pondelok to bude mať
Účtujete si aj balné? Lebo sa mi stalo, že predávajúca nemá napísané podmienky predaja a potom mi napíše sumu o 20 centov vyššiu ako je poštovné. Pritom to posiela v obyčajnej malej obálke. Ešte by som pochopila, ak by posielala balík. Je mi to divné, lebo ja si balné nikdy takto neúčtujem.
@mmacca ani ja si balne neuctujem a pravdu povediac nepaci sa mi ze ked uz prejavim o nieco zaujem tak potom mnohe mamicky vymyslaju stalo sa mi napr,ze som bola dohodnuta na jednej veci aj na cene a ked som pitala cislo uctu tak mi napisala cislo aj sumu o 2 eura vyssiu ked som sa pytala ze preco tak povedala ze zvysila cenu lebo o tem tovar je velky zaujem a to nepovazovala za potrebne ma na to upozornit
@mmaarrttiinnaa tak to uz je co 😕 🙄 sak to nie je aukcia 😠 to je bazar...to uz niektore fakt nemaju chochmesu 🙄 🙄 🙄 ja žasnem 😝
S tým balným sa mi to stalo cca.pred dvomi dńami a dosť ma do rozladilo. Nebolo to prvý raz. Ale ako som písala, pochopím pri väčšom balíčku, ale nie pri malej obálke.
Ešte ste tu písali o "mŕtvych chrobákoch". Ozvala sa mi jedna na inzerát. Dohodli sme sa na cene. Poslala som číslo účtu, ona adresu. Ešte napísla, že len čo uloží malú spať, pošle peniaze cez IB. Malú ukladá spať už viac než dva týždne 😝
ahojte... ja mam taky dotaz.... predavate nejake to kresielko vibrujuce napriklad... v inzerate uvediete ze je v zaruke este rok aj mesiac... a ked sa ozve zaujemca, ze ho teda kupi,,, tak co? poslali by ste ho zabalene v baliacom papieri, ziadna original krabica,,, len rozobraty a zabaleny v hrubsom baliacom papieri (samozrejme casti, ktore sa mozu lahko polamat pri zberani balikov postou), bez akehokolvek navodu a potvrdenia ze je v zaruke? aj ked sa kupujuca vyslovne pytala ci je este v zaruke? navod na to ako ho zlozit napriklad si musim hladat podla obrazku na internete??? a chce hodnotko 😒 😉 mam ju za to vychvalit alebo?

@jarunka111 to veru ano🙂ale je tu kopa skvelych maminiek🙂)co su fakt super a nielen predavajuce alebo kupujuce🙂