Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monika17012012 na tvoju skodu...na tvojom mieste vratim vsetko a mohla si mat z negativneho hodnotenia neutralne...
@monika17012012 všetky, čo sa zapájame do tejto diskusie chápeme, že si už vytočená, lebo sa zastávame niekoho, koho si poškodila. Keby to bolo naopak, zastaneme sa aj Teba. Toto je diskusia, každý si tu môže povedať svoj názor, presne ako Ty. Ale to neznamená, že tu musíš niekoho urážať. Nikto si tu nerieši svoje komplexy ani všetky nemusia mať veľké rite... Čím skôr tento problém vyriešiš, tým skôr budeš mať pokoj. A v každom prípade si treba zachovať nejakú úroveň...
@matik1 ..co sa sem zapajas ked sa ta to netýka?...ja som neni z nikoho vytocena kludne si pis aj ty co chces ja sa necitim ze by som niekoho klamala a podobne....je to tvoj nazor...
@sisaha c dakujem ze mi to hovoris!..si velmi ochotna bez teba by som to nevedala:Dale nezaplatim to aj tak..
@monika17012012 tak ta tu stopne nacisto..stoji ti to za to? Ja neviem..ja na tvojom mieste, dam vsetko do poriadku..Ale ak ti nezalezi na tom, co si o tebe pomyslia druhí ludia..., nezabudni, ze tvoje kompletne meno s adresou moze svietit v black liste...mne by to za tie 3 eura naviac nestalo..
ty co mi tu pises??,mna tvoj nazor nezaujma
@monika17012012 tu sa môže zapojiť každý, aj ja, hoci sa ma to netýka. Hovorím svoj názor a ty sa akurát tak zhadzuješ, nič iné.
@sisaha @matik1 @babusinka @garzonka ďakujem za podporu ;) Samozrejme aj ostatným mamičkám. Myslím, že dotyčná sa dostatočne prejavila, hlavne na predošlej strane a nemá význam sa k tomu vyjadrovať. Chcem ukončiť túto diskusiu, takže som ochotná preplatiť spätné poštovné 1,45€ (aj keď je to iba moja dobrá vôľa), pokiaľ mi @monika17012012 vráti na účet sumu 11,45 €, čo ma stál nákup u nej. Čo vy nato?
@olinkaw ak ti to tak vyhovuje, ze si to postovne vlastne podelite, je to na vasej dohode... ja na jej mieste by som neriskovala mat vycapene meno s adresou na ciernej listine, ale cele to urovnala.. Samozrejme, ze najlepsia je vzdy dohoda..Hlavne ak sa dvaja chcu dohodnut...Drzim ti palce, aby ste to urovnali.. 😉
@olinkaw v konečnom dôsledku...ti ani nič iné neostáva 😠 ,ak chceš peniaze späť a nájsť nejaký pekný kúsok pre dcérku....ja som tak dopadla dva krát....radšej som to zaplatila a bol pokoj.....capni negatko,nechaj na čiernej listine ..... 😉
@pastelka74
@olinkaw neboj budeš mať od koho kúpiť, len treba nájsť tú správnu predávajúcu, určite si zapamätáš u koho nekupovať a u koho áno. Je tu veľa tých dobrých. Prajem šťastné vyriešenie.a aby si už konečne mala pokoj.
@babusinka .....súhlasím,je tu veľa dobrých predávajúcich s pekným tovarom.....zaplať to poštovné,pošli jej mikinu a budeš mať pokoj.....ale určitej nechaj na čiernej listine .......ak ti dala negatko aj ona,tak len z pomsty,požiadaj admina,bude ti zmazané.... 😉....@ olinkaw
@jankazojka napis sem, o co ide.
Dobry den chcem sa opýtat mam problem s MANIA 28 poslala som jej baliček v ktorom som jej poslala o dve veci na vyše 28eu povedala mi že mi to posle obratom ale tak sa nestalo!! ja som momentalne indisponovana a neviem ako to mam inak vyriešit!!poradte stale mi pise hodnotenia podobne veci tam!!
@jankazojka ahoj nerozumiem uplne... vy ste vymienali tovar medzi sebou? a ty si poslala balicek a ona nie?
Napisem vam to od začiatku ako to bolo.Dala som si inz.na MK nove veci z vísačkou ona mala zaujem o 4 veci čo mi zaplatila na účet ale medzi tim som ja este ponahadzovala nejake veci a ona mala o dve veci zaujem tak sme sa dohodli že jej ich poslem v tom baliku čo mi zaplatila! A že medzi tim mi ona doplati čo som jej poslala čiže 28euro ale už ubehlo strasne vela času.Ja som teraz momentalne indisponovana a neviem to riešit z vonka len takto momentalne ako som to začala riešit!!
@jankazojka prečo si jej nenapísala aj ty zlé hodnotenie?
už sa mi neda napisat!Aj som chcela ale už to nejde!!
@jankazojka prečo-daj si zmazané inzeráty a tam
Idem to skusit spravit.
@jankazojka nechapem. Preco si indisponovana? Vyzvi ju sem v tejto teme, nech sa k tomu vyjadri, preco ti peniaze neposlala. 😉
Sme žial v nemocnici a neviem to riešit inak iba takto cez MK.
Už som jej napisala zle hodnotenie!!
Teraz mi napisala že prečo to takto riešim!že mi to zaplatí!
@jankazojka
@lejla77 ako pekne to do hodnotenia napísala že za to že to dlho trvala má pekný darček

nech ma vyzve ja som neni ochotna platit postu