icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mania28
22. feb 2013

Ja sa nemam k čomu vyjadrovat!napisala som že peniaze vratim a stim to konči!!

mania28
22. feb 2013

Neviem na čo to riešite tu ja som už povedala že peniaze vratim.a s tm to skončilo!!

gubcikova
22. feb 2013

@mania28 ale kedy?

jankazojka
22. feb 2013

To sa pýtam aj ja že kedy?!! Stale my slubujete že poslete poslete poslete!!My sme v nemocnici a neviem inak konat iba takto!!Neviem čo by ste robili vy na mojom mieste ja som vam verila!

mania28
22. feb 2013

Dnes pošlem!

jankazojka
22. feb 2013

Tak to som zvedadva ak nie!Pustia nas z nemocnice a budem to riešit inak!!!

misaha
22. feb 2013

ja sem davam pani s nikom" beatrice"...
pripajam komunikaciu
beatrice - 10. februára o 23:25
Dobry den, mam zaujem o 4 kusy. +6ks z tych druhych
Ja - 10. februára o 23:36
dobyr den..tak to je 12e za tych 6ks+12e za tieto..takže poprosim 24e +1,45e postovne................4008920475/7500...hned ako dojdu peniazky posielam vkladacky..este poprosim vasu adresu..dakujem.misa
Ja - 12. februára o 20:18
dobry den...neviem ci mate este zaujem kedže ste uz nenapisala a ani adresu neposlala?
beatrice - 13. februára o 13:35
Jaj prepacte, zabudla som mam, zaujem, ale najskor vyskusam z kazdeho kusu len po jednom aby som zbytocne nevyhodila za to peniaze, ked neviem, ci mi to bude vyhovovat. Tak jedno za 3 a druhe za 2 € cize dokopy 5 € + postovne Vam prevediem, moja adresa: Beata Bôžiková, Saratovská 51, 934 05 Levice, dakujem Beata
Ja - 13. februára o 13:55
ok..dakujem..hned ako dojdu peniažky poslem baliček a dam info..dakujem
Ja - 15. februára o 12:01
dobry den..peniazky este neprisli..neviem aku mate banku..takze balícek som este neposlal..
beatrice - 15. februára o 21:30
Peniazky som len dnes previedla, tak preto este neprisli, ale v pondelok Vam uz hadam nebehnu.
Ja - 15. februára o 23:35
ok,dakujem
Ja - 19. februára o 16:00
dobry den..peniaze este neprisli.
beatrice - 19. februára o 22:01
Uz museli prist, lebo vcera mi stiahli peniaze a vcera som uhradzala aj iny tovar a ten mi uz odoslali.
Ja - 19. februára o 22:45
pozerala som to aj vecer o 20h a neprisli...este pockam zajtra a uvidime co dalej...skontrolujete si este ci mate dore cilo učtu..dakujem
Ja - 20. februára o 12:39
peniaze stale neprišli...
beatrice - 20. februára o 22:12
Pozerala som to dnes, ale peniaze mi z uctu neodisli, nechapem preco, ked som uhradu urobila, este mam aj autorizaciu platby v telefone a vsetko je tak ako ma byt, tak neviem preco to zlyhalo, bola som v tom ze odisli, ale objednavala som viac veci, tak som si to nevsimla, ze mi nestiahli peniaze.
Ja - 20. februára o 22:43
ok...a teraz čo?...ešte mate zajuem alebo nie..lebo pravdu povediac už mi to lezie na nervy a pripada mi to ako vyhovorky...takže plienky vam nepošlem a hadam zoženiete inde..pekny večer.samozrejme pridam aj patrične hodnotenie...."nespolahliva"
beatrice - 20. februára o 23:19
Toto nie su vyhovorky, to je fakt pravda a ked mi neverite odfotim si sms co mi prisla o platbe aj s datumom!!!
Ja - Včera o 09:00
ked ste mi napisali že vam neodisli peniaze z učtu,prečo ste hned nenapisali ci tie vladacky este chcete a kedy poslete peniaze...nie,vy ste napisali iba info že peniaze vam neodisli a neviete preco..to si ako kolko budeme pisat koli dvom vkladačkam??..dalšich 10dni???nie nemam zaujem...najprv chcete 10ks,potom ste tu ani neni a nakoniec ste zabudli,potom ste chceli iba 2ks,napriek tomu ze tych 10 som vam rezervovala .nakoniec poslete peniaze až dva dni potom ako som sme sa dohodli..a navyše k tomu všetkemu vam trva 6 dni kym pridete na to že peniaze ani nedišli?....dovidenia!

a on da mne negat.hodnotenie že som netrpezliva za platbu a stale sa vypytuje na uhradu???..desat dni nevie poslat 5e!
som ja trafena alebo ona?co si myslela že jej poslem balicek a ona mne peniaze nnie?

matik1
22. feb 2013

@misaha právom si jej napísala hodnotenie. Tam už išlo z jej strany o kúpu, súhlasila s uzavretím obchodu, keďže si pýtala údaje k platbe. Posielať 5€ niekoľko dní, to je jasné zavádzanie a výhovorky. Ak si to rozmyslela a tovar nechcela, alebo si ho nemohla dovoliť, tak sa predsa ospravedlním a napíšem to. A nie si vymýšľať, alebo tvrdiť, že si to nevšimla. Veď, keď ma na to predávajúca upozorní, tak to riešim. Negatko z jej strany je tam neprávom a požiadaj admina o jeho vymazanie.

garonka
22. feb 2013

@misaha negatívne hodnotenie Ti nepatrí nakoľko obchod neprebehol. Ja s tymi uhradami to robím tak, počkam max 5 dni a vec posúvam. Ak mám záujem zaplatím a nie naťahujem 🙄

nana88
22. feb 2013

@misaha ja som cakala 3 tyzdne na tovar a mam aj zle negat od prfavajucej a neriesim to ..podla mna ked penia ze nenabehli po neakych 4dnoch mala ste si zrusit rezervovanie a brat to akoze zmenimla kupujuca nazor vyhli by ste sa negat.hodnoteniu ved koniec koncov vy ste nakoniec aodmietla predat tovar,myslim si keby ste bola viacej trpezliva a nenapisete ze nemate nervy tak by to asi inac dopadlo ved mk je podla mna iba o trpezlivosti nervov

misaha
22. feb 2013

@nana88 ..tak si pyta cislo učtu,nakoniec zabudne že vobec volačo chcela,potom to uhradi až o 3dni(ževraj) a po dalšich 5dnoch pride na to že jej peniaaze neodisli???...akože 10dni je malo?..to je take negramotna že nevie napisat "nehnevate sa ale už nemam zaujem" alebo "mohli by ste mi prism počkať dva tyzdne kym mi nabehnu peniaze lebo teraz nenam"...
ja som mala zrušit rezervovanie?...to som ich mala predat ked ona sa stale tvarila že peniaze poslala??...to neni schopna si ani skontrolovat učet ked som ju o to aj požiadala?...vy mate to negat hodneotenie asi pravom podla vašj logiky...ale mne o to hodneotenie vobec nejde,mam dost pozitivnych aby ma to štvalom..len ma vytača nekompetnost niektorích ludi!

misaha
22. feb 2013

@nana88 ste kompletna?...tak si pyta cislo učtu,nakoniec zabudne že vobec volačo chcela,potom to uhradi až o 3dni(ževraj) a po dalšich 5dnoch pride na to že jej peniaze neodisli???...akože 10dni je malo?..to je taká negramotna že nevie napisat "nehnevate sa ale už nemam zaujem" alebo "mohli by ste mi prosím počkať dva tyzdne kym mi nabehnu peniaze lebo teraz nenam"...
ja som mala zrušit rezervovanie?...to som ich mala predat ked ona sa stale tvarila že peniaze poslala??...to neni schopna si ani skontrolovat učet ked som ju o to aj požiadala?...ale mne o to hodneotenie vobec nejde,mam dost pozitivnych aby ma to štvalo..len ma vytača nekompetnost niektorích ludi!..lebo ak si niekto mysli že ked si vypyta č,učtu tak mu baliček obratom poslem,lebo som logicky vydedukovala že chce vec uhradit a nakoniec by ma iba oklamala a nezaplatila??..a ja mam byt trpezliva ked ma očividne začala zavadzat a vyhovarat sa?....nemam slov na vašu logiku!

babusinka
22. feb 2013

@lejla77
@matik1 @vlad3331 @pastalkaa Deju sa tu same zle veci. Neriešia sa tak,ako sa majú.Namiesto poškodených tu davajú za pravdu klamarkam. Nechceme medzi sebou neseriózne mamičky. Robte s tým už konečné niekto niečo !!!!!!

miskakyska
22. feb 2013

@monika17012012 toto ani ja celkom nechápem,prečo sa tu stále a tie isté osoby montujú do vecí,ktoré sa ich netýkajúú a robia sa že zožrali všetku múdrosť sveta 😅 ... keby sa poniektoré aspoň slušne vyjadrovali,nepoviem ani mäkké f 😉 samozrejme česť výnimkam,ktoré tu poskytnú slušnú a serioznu pomoc 😵

pastalkaa
22. feb 2013

@babusinka s tym nikto nic nespravi...klamstvo je silnejsie nez pravda...a plati a vzdy bude ze silnejsi vyhrava 😒

miskakyska
22. feb 2013

@babusinka a z dôvodu akého označuješ tie osoby,ktoré označuješ v každom jednom Tvojom príspevku??...bez nich nemáš odvahu písať,či ako??...zrazu si tu akási zbehlá,na to,že pár dní dozadu si nevedela pohnúť so svojím problémom 😉 nič v zlom ..ale v poslednej dobe tu ty a "tvoja označená partia"robíte ešte väčšie dusno,ako tu je 😝 sooooory,nedalo mi to... 😅

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
22. feb 2013

@pastalkaa nesmieš sa len tak ľahko vzdávať , Bojuj za svoju pravdu. To že pani klame aj adminovi sa určite preukáža. Pravda vždy vyjde najavo. Zato že ti poslala deravé topanky pre dieta a ešte jej daju za pravdu tak to už je moc. Pourážala tu dookola veľa mamičiek a teraz sa hra na obeť.

matik1
22. feb 2013

@misaha keď si odo mňa niekto vypýta miery, ja samozrejme odpíšem, ale nedostanem odpoveď, tak toto neriešim. Sú baby, ktoré aj za toto dávajú negatívne hodnotenia. Podľa skúseností viem, že by som ich musela dať strašne veľa... Ale v tomto prípade Ťa naozaj naťahovala a právom si nahnevaná. Mnohé skúšajú, že pošleme tovar dopredu a peniaze už nevidíš... Možno od Teba bude to negatko na niečo dobré a tá kočka si uvedomí, že toto určite nie je seriózne jednanie a nabudúce si dá pozor... A už vôbec sa netreba hanbiť napísať, že jednoducho peniažky teraz nemám a obchod musím zrušiť. Môj názor....

pastalkaa
22. feb 2013

@vlad3331 este neviem..je to stale v rieseni..ale riesi sa nieco uplne ine...zevraj som ju tu verejne urazala.....a o tom teda neviemnic..nikdy som ju tu verejne neurazila..jedine ak je urazka to ze som zverejnila to ze mi predala derave topanky....neviem potom naco sluzi tato stranka... 😒 som si myslela ze sa tu ma obhajovat pravda...a ked to tak clovek spravi je najhorsi...nechapem

vlad3331
22. feb 2013

@pastalkaa drevane??ako si ich vystruhlikala po nociach?????čo jej hrabka ved maš fotky....strašne mne dnes jedna maminka neprebrala balik šlahne ma už na dobierku nem posielam koho nepoznam

vlad3331
22. feb 2013

@matik1 mne jedna maminka poslala tenisky a ja nezaplatila bo som sa snou dohodla na druhy den...ale nečakali sme že balik pride hned rano..tak som letela do tt poslat maminke eura ved by som nespala ked by som jej neposlala!!!!aj ja pošlem balik a nemam zaplateni ale tu maminku poznam dost dlho a verim jej....

matik1
22. feb 2013

@miskakyska v niečom súhlasím, v niečom nie....Môžeš napísať, čo si o ktorom probléme myslíš, na to je táto diskusia. Chosíš sem ty, chodím ja. Neviem prečo ty, ale ja preto, aby som bola trošku v obraze a viem, na koho si dám pri kúpe pozor. Ale plne s Tebou súhlasím, že niektoré to vo svojich vyjadreniach preháňajú a nadávky a urážky sem nepatria. Slovník niektorých báb je hodný piatej cenovej...

babusinka
22. feb 2013

@miskakyska Ahoj, z dôvodu toho, že neznášam nespravodlivosť. Ja som si svoj problém vyriešila s pomocou admina a týchto dievčat, ktoré mi pomohli. Ktoré sa ma zastali . Dnes to chcem vrátiť ja . Tebe som nejako niekedy ublížila, keď sa do mňa navážaš ? A osočuješ ? Keby si to bola ty, tak sa zastanem aj teba.

nana88
22. feb 2013

@misaha presne pre toto ako sa chovate k tomu doslo vravisa mudrejsi ustupi,sprosty zostane a vy ste este aj priliala olej do ohna zbytocne potahovacky tu.tam je admin preco to cez neho neriesite?mi to pride take ze som vam nedala za pravdu tak ste z toho hotova no su aj taky ludia ktory sa na to pozru z oboch stran a to je moj pohlad a mimochodom ucet ři vzdy viete skontrolovat ci vam nabehĺi peniaze takze nemozete povddat ze vas chcela podviest lebo vy ste taktora ho posle a nie ona! a kedze sa riadim hore uvedenym pravidlom tak dovidenia 🙂

pastalkaa
22. feb 2013

@babusinka este neviem ci jej dali za pravdu ale obet hra...riesi sa to..ale teraz neviem vlastne co...ci to ze mi predala poskodene topanky alebo to ze sa to tu zverejnilo... 😒 nikdy som ju verejne neurazala..nikdy som tu nepouzila ziaden vulgarismus ani na ineho a ani na dotycnu mamicku..slovko klamarka a oklamala podla mna urazka neni...pretoze ako sa to inac da napisat ked mi tvrdi ze su bez poskodenia a posle mi derave topanky ???a potom este tvrdi ze mi ich poslala v poriadku....alebo je uz len urazka zverejnenie nasho problemu ktory spolu mame...ale ked ho nechcela somnou riesit????vyuzila som len stranku ktora na to sluzi.....dala som jej priestor na svoju obhajobu..mohla to vyuzit..ona ma tiez nazvala spekulantkou...tiez to mozem brat za urazku...ak je slovko oklamala a klamarka urazka tak ake slovicko sa pouziva miesto neho...preco potom niesu zmazane moje diskusie kde som to slovicko pouzila....hmmm

matik1
22. feb 2013

@vlad3331 ja by som dopredu tovar neposlala. Radšej nech sa obchod neuskutoční. Raz som jednej mamine poslala školskú tašku, sama som jej to navrhla, lebo písala, že sa synovi roztrhla. Tak som chcela, aby ju rýchlo mala. Ale peniažky prišli. Išlo len o 3€+pošta, takže keby aj náhodou neposlala, tak neskrachujem...Ale vidím, že sa to neoplatí, mnohé takto skúšajú...

vlad3331
22. feb 2013

@miskakyska a tebe vadi ak niekoho označuje čo je natom zle????aj to ked sa vyjadri a chrani pravdu miminky ked bola oklamana?????

vlad3331
22. feb 2013

@matik1 to hej

babusinka
22. feb 2013

@matik1 Pre to iste chodím na túto stránku aj ja, aby som bola v obraze. Pokiaľ som nemala problém ja , tak som o tejto stránke nemala ani tušenia.