icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

babusinka
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
nana88
22. feb 2013

@vlad3331 no ved to že ja zvečša len čitam a dobre čitam a už mi nedalo sa nevyjadrit,,,a pred kym ju zastavate?ked ta druha dotyčna sa ani nevyjadruje??tak potom očom to tu je?nikto jej neberie či bola oklamana to vie ona tak nechapem pred kym sa aj ona obhajuje? či pred vami?a zastanie znamena dat za pravdu niekomu a toho druheho vihlasit za vinnim a o to tu ide nie??

vlad3331
22. feb 2013

@babusinka mojko hajkala si????ja robim francuzke bosky hehe pride kunam moja maminka na vikend bude veselo hehe

nana88
22. feb 2013

@babusinka ale ale trafena hus zagagala,,,a som vas dostala vašou vetou 😀 😀 teraz sa velmo smejem dakujem

pastalkaa
22. feb 2013

@vlad3331 dakujem...idem si po svojej robote..dlho som sa tu zdrzala..ale aj tak dakujem takym maminkam ako ste vy...ale uz chapem preco rype..uz som to pochopila...nejdem sem pisat lebo to naozaj neskonci 😉

nana88
22. feb 2013

@pastalkaa tak to pridete ovela ostante to sa len rozbieha zachvilu sa tu zide par supov a to bude šou ..tocha sa pobavime,,ved o tomto to všetko je 😀

vlad3331
22. feb 2013

@pastalkaa mojko vieme svoje a to stači že?????asi nema kam ist na spoved heheheheheh

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
nana88
22. feb 2013

@vlad3331 tam kam aj vy...SEM 😎

nana88
22. feb 2013

@vlad3331 alebo vy,,,aj take tu padlo už...par stran dozadu

babusinka
22. feb 2013

@nana88 Ten duplicitny nick som vám dala zablokovať ja, A jak tu budete ešte stále oxidovať, tak vám dam zablokovať aj ten druhy. Admin mi povedal že ked neprestanete s tým osočovaním mam mu zavolať . Mám chuť to urobiť a požiadam ho o zablokovanie celého vašho bazáru

babusinka
22. feb 2013

@vlad3331
@pastalkaa to je tá čo mala ten duplicitný nick !!!!

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
22. feb 2013

@babusinka aky to bol?????

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
nana88
22. feb 2013

@babusinka cha cha cha vraj mne dala zablokovat mila pani vy ste oslovila mn a a to si aj admin vie prečitat ja za to nemožem že tu leziete normalnym ludom na nervy ,,,akurat tak ja možem povedat adminovy že ma obtažujete a vymyšlate si tu kadečo lebo ste už zufala a nemožete preglgnut to že vam niekto verejne povedal svoje,,takže kludne komtaktujte ho a on si prečita kto komu napisal prvemu ,,,

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
22. feb 2013

@nana88 uz som raz podvedena bola..vtedy som to riesila sama...na nikoho som sa neobratila...a ako to skoncilo???mamicka ktora ma podviedla vyhrala pretoze bola silnejsia nez ja ..ja som to vzdala ....takze mne dost pomohla teraz podpora od mamiciek @vlad3331 @babusinka nevzdavaj to..keby som to slovko od nich neprecitala uz davno by som to vzdala ako vtedy...a dalsia mamicka by len tak prisla k peniazom za odpad....takze o tom to tu aj je..podpora pre tych slabsich ktory aj ked pravdu maju ..rychlo vsetko vzdavaju....to je asi vsetko...no pekne tak vy ste sama podvodnicka a snazite sa tu rozum davat druhym ..tak taky soooook som teda necakala....to ste ma teraz velmi sklamala ja ze ste super baba...a teraz sa dozviem toto... 😒 naco som vlastne s vami stracala cas....pekny den

nana88
22. feb 2013

@vlad3331 vraj sto nikov,,,tažko sa pozera na to že mamičky sa začinaju burit proti takymto zakomplexovanym osobam a chcu s tym narobit poriadky ešte dobre že v tom nie som sama je nas viacej baby čo im žerete nervy a verte časom sa to prejavy ved aj dnes vam jedna napisala svoje ste to ledva predichali cha,,,a odpisujem vam ja sa nevyparujem to asi vam sa pari ale z niekade inokade,,

nana88
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
misaha
Odpoveď bola odstránená
nana88
Odpoveď bola odstránená
nana88
22. feb 2013

@misaha dost na to že viem že inteligencia ide dokola začina pri nule a konči tiež pri nule,,takže mne to stači s tou mojou inteligenciu ak by som jej mala privela možno by som dopadla ako poniektore tu,,,takže by som sa neohanala slovkom inteligencia ked neviem čo to o nej 😀 😀 😀 😀 😀

nana88
22. feb 2013

@babusinka dost na to že viem že inteligencia ide dokola začina pri nule a konči tiež pri nule,,takže mne to stači s tou mojou inteligenciu ak by som jej mala privela možno by som dopadla ako poniektore tu,,,takže by som sa neohanala slovkom inteligencia ked neviem čo to o nej 😀 😀 😀 😀

babusinka
Odpoveď bola odstránená