icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
nana88
22. feb 2013

@babusinka nie nemala a nič mi nezablokoval nemal dovod ..spytajte sa ho na to on to vie najlepšie...tak nechapem o čom tu cely čas rozpravate ale bolo by super keby sa sem sam admin vyjadril aby ste všetky pochopili ,,a hlavne vy,,,lebo nechapem čo vy mete večne somou??!!!

nana88
Odpoveď bola odstránená
matik1
22. feb 2013

@babusinka vážne mala dva nicky?

vlad3331
22. feb 2013

@matik1 hej ked len dava

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
nana88
22. feb 2013

@vlad3331 @matik1 @babusinka....treba sa opytat admina za tie niki 😉 ,,a potom sa babusinka zblazni praskne od zlosti ked jej to vysvetlo admin 😒 😒 že je v omyle a neverim že ju pochvali že tu osočuje mamičky že si vytvaraju druhe niki,,,ale ako ona sama vravi,,,trafena hus zagagala ,,a mna by to ani len nenapadlo že aj dačo take sa da 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale vidime že babusika je v tom zbehana

babusinka
22. feb 2013

@nana88, kto má pravdu ?

babusinka
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
nana88
22. feb 2013

@babusinka chcem si to kuknut moja mila...tak ako ?...musela vam velmo ta inka ubližit ked vam leži v žaludku a myslite si že som to ja...no tak to som zvedava tak ako si to možem pozriet????

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
nana88
22. feb 2013

@babusinka @vlad3331 aj mna to vyhadzuje tak ako,,?nestichla len si pešem s vlad 3331 cez spravy...oslovila ma ..tak jej odpisujem

babusinka
Odpoveď bola odstránená
matik1
22. feb 2013

@babusinka ten nick, čo píšeš, skús skopírovať obsah Tvojej IP, lebo toto sa nedá otvoriť. Veď ten nick innka666, to tu bolo niekoľko strán dozadu, urážala tu ženy, čo sa zapájali do diskusie a ty si tam vtedy napísala, že to dáš adminovi preveriť. To naozaj bola nana88?

nana88
22. feb 2013

@babusinka aky zasah,,zase sa musim smiat vy ma dnes dobre bavite,,,nechcete byt povolanim klaun??aj vym za to zaplatim čo vy na to??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nana88
Odpoveď bola odstránená
matik1
22. feb 2013

@nana88 ???

nana88
Odpoveď bola odstránená
babusinka
Odpoveď bola odstránená
misaha
Odpoveď bola odstránená
nana88
22. feb 2013

@babusinka a kde to tam je napisane??? keby som to bola ja tak sa ani neviem prihlasit ani cez jeden či čo ste talian už???!!!!!tak kde to je napisane slovo ANO ??!!!

matik1
22. feb 2013

@babusinka ja už asi načisto odpadnem. A ešte sa ďalej háda a háda, že to nie je ona... Už viem, ten preštudovaný trestný zákon.... veď admin napísal, že sa potvrdila duplicita nicku nana88 a innka666. Tak toto je nonsens... ja sa nestačím diviť.

nana88
22. feb 2013

@babusinka tak a idem pisat adminovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

lejla77
22. feb 2013

@matik1 ja tam tiez nevidim odpoved od admina. 😕

pastalkaa
22. feb 2013

@nana88 😒 ako to vlastne je