icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pastalkaa
25. feb 2013

@babusinka tak to robim aj ja..vsade pisem adresu ci obycajne alebo doporucene...to aj mna napadlo.....myslim ze to bol aj moj prvy balicek bez odosielatela..ktory mi prisiel ..

sisaha
26. feb 2013

@pastalkaa presne to iste napadlo aj mne...uz vtedy vedela co za humus to posiela, preto adresu nedala... Ale vies co? pozri do jej hodnoteni a popros predavajuce, alebo kupujuce nech pozru stare inzeraty - urcite im tam niekde adresu pisala...a potom sem capni cele jej meno aj s adresou a este raz ju vyzvi...

pastalkaa
26. feb 2013

@sisaha no myslim ze je to zbytocne vcera jej pisal admin ze je povinna vratit mi peniaze ..pisala som jej aj ja a jedine co mi odpisala ze jej uz viac nemam pisat ...takze z takym clovekom nepohnem...radili mi jej to poslat aj dobierkou ak by som zohnala jej adresu ale riskovat to nebudem ze mi ju neprebere..nech jej peniaze padnu na uzitok...ale tu jej adresu zhanat budem...aspon na upozornenie pre druhe mamicky...pretoze natrafit na takuto osobu...nikdy viac...

sisaha
26. feb 2013

@pastalkaa zozen jej adresu a potom ju este raz upozorni, ze sem vylepis jej meno aj s kompletnou adresou, nech si velmi dobre premysli co spravi...

babusinka
26. feb 2013

@pastalkaa
@sisaha Ja by som zasa napísala znovu adminovi , že čo ti odpísala a poprosiť ho, nech jej ten bazár zablokuje..Ja som zato .Potom keď ti vráti čo má , tak jej ho dať odblokovať a tiež pohroziť uverejnením mena.
Popros kupujúcu čo od nej kupovala alebo jej predávali , veď v hodnoteniach musí mať napísané s kým obchodovala. A tak isto ju dať aj na čiernu listinu, nech si mamičky dajú na ňu pozor.

pastalkaa
26. feb 2013

@babusinka @sisaha mamicka je od dneska zablokovana..napisal mi to admin...

lejla77
27. feb 2013

@pastalkaa No to je pekne. A myslis, ze ty sa k svojim peniazom dostanes? 😖

pastalkaa
27. feb 2013

@lejla77 myslim ze uz nie ale to mi napisal admin ze ak mi nevrati peniaze ze s tym nebude ona suhlasit bude zablokovana na mesiac..taka ista sprava prisla aj jej ...nezaujimalo ju to....ja ako som uz napisala nech jej moje peniazky padnu na uzitok...dufam ze uz nenatrafim viac na taku mamicku

lejla77
27. feb 2013

@pastalkaa to je dobre odveci, ze na mesiac a potom co? 😕

pastalkaa
27. feb 2013

@lejla77 no tak mi to prislo napisane ...mozno sa ponauci aspon z toho ..

lejla77
27. feb 2013

@pastalkaa no je to blbe. 🙄 Po mesiaci zasa moze zarabat. 😠

pastalkaa
27. feb 2013

@lejla77 no to je ale my s tym nic nespravime...skoda ze len neviem jej meno a adresu ..nerada by som na nu este niekedy natrafila ..dost zla komunikacia..mohli sme sa medzi sebou dohodnut keby bola ochotna riesit problem...ale ked sa neda z niekym tak sa neda...

lejla77
27. feb 2013

@pastalkaa a nepodarilo sa ti tu adresu zistit od druhych, co s nou obchodovali?

pastalkaa
27. feb 2013

@lejla77 idem skusit jednej mamicke napisat ..kupovala si aj odomna a aj od nej ..skusim poprosit ..uvidim ci mi ju da

babusinka
27. feb 2013

@pastalkaa No spravodlivosť predsa existuje. Zlatý adminko, len keby ju zablokovali už na stálo, lebo takéto mamičky tu naozaj nepotrebujeme. @pastalkaa to máš pravdu, ale myslím si že ak si vytvorí nový nick, tak nás to, že na ňu natrafíme čaká všetky

pastalkaa
27. feb 2013

@babusinka ano existuje 🙂 no ved to budeme musiet byt opatrnejsie 😉

tinkacik31
27. feb 2013

ahojte, poradi mi tu niekto ??? poslala som na vlastne naklady do zahranicia moju vec co som mala na bazari a ešte mi ani zato nezaplatila co mam robit?? poradte mi ?

benne
27. feb 2013

@tinkacik31 poučiť sa na vlastnej chybe a viac ju neopakovať 😒

tinkacik31
27. feb 2013

@benne dakujem poradila si my..:(

benne
27. feb 2013

@tinkacik31 a čo si chcela počuť, ked je zásielka už vonku, nedá sa ani stornovať na podaji ani nič iné, toto je neuveriteľný omyl z tvojej strany, poslať niečo, za čo si nedostala peniaze, to je ako plač nad rozliatym mliekom, žiaľ

fukylove
27. feb 2013

@tinkacik31 neviem podrobnosti, no skusila by som kupujucu bombardovat IP, spravami pod inzeratom... ak nic, tak by som ju skusila vyzvat aj sem do temy - niekedy pomoze... a tiez by som sa zaujimala o moznost skusit to poriesit s adminom... ak nepomoze nic... lebo to ze si to poslala skor ako prisli peniaze... obcas sa stava 🙂 ze chceme byt na seba dobre a sa to vyplati... teda - tu je tu uz viac ako pravidlo...

babusinka
27. feb 2013

@fukylove @tinkacik31 Prepáčte že sa do toho miešam ja som tiež skôr zaplatila ako som mala a dostala som deravé topánky, ktoré som potom riešila až cez admina. Už by som to nikdý tak neurobila. Ale niečo pravdy na tom bude čo napísala pani @fukylove . Začať cez odkazy v IP, vyzvať do témy . Pohroziť uverejnením nicku . Máte aj adresu, tak uverejnením mena a adresy a možno ak toto nezaberie tak admin.

fukylove
27. feb 2013

@babusinka - tu si tykame a vacsine to nevadi 🙂 tak nabuduce bez tej "pani" 😉 😉 😉
bez ohladu na to co sa stane, vzdy je dolezite komunikovat... len skoda, ze vela ludom - mamickam - komunikacia, riesenie problemov nic nehovori...

@tinkacik31 a do buducna - neposielat dopredu kym nie su peniazky na ucte... najma po tom, co sa tu deje 😒 a ako som pisala vyssie, zacat s normalnou komunikaciou a potom skusit pritvrdit... ci to pomoze netusim... niektore mamicky sa spamataju, niektore nie 😠

babusinka
27. feb 2013

@fukylove Áno viem že si tykame, neber to v zlom , chcela som biť iba zdvorila, kedže som sa vám zamiešala do komunikacie. Viem že toto tu je všetko o vzájomnej komunikacii a máš pravdu aj v tom že veľa mamičiek komunikovať neviem, alebo nechce. Už som to tu písala, niektoré sú schopné pre pár drobných všetkého. Ja som sa dostatočne poučila na vlastnej koži, pomohol mi až admin. Som mu za to veľmi vďačná.
Pre mňa bolo 19,50€ čo som zaplatila za deravé topánky veľa. Pomohli mi aj tu tieto zlaté dievčatá, ktoré ma podržali a zastali. Nebola som na neserióznu mamičku sama.

stanislavao
Odpoveď bola odstránená
gubcikova
28. feb 2013

@stanislavao ako ja predávam tenisky po deťoch,ale asi tak že jedny čo mám ošúchané vpredu a nič viac za 3€,ale nie toto.potom mám tenisky ktoré majú žltú podrážku za 2€.to neviem či niekto kúpi

gubcikova
28. feb 2013

@tinkacik31 nie si sama.ja očakávam platbu a včera som bola na pošte a mala som veľa balíkov a neuvedomila som si že som poslala aj niečo za čo som nemala peniaze.

petkovamama
28. feb 2013

a vie mi niekto poradit co robit,ked som nieco kupila,zaplatila a predavajuca sa mi viac neozvala ani danu vec som doteraz neobdrzala?peniaze som jej previedla 14.februara a odvtedy je ticho.viem,ze ludia maju aj kopec inych starosti a urcite aj vaznych,ale par slov snad zvladne kazdy.

tinkacik31
28. feb 2013

@gubcikova tak to som aj ja dopadla ale ja som prisla o kus viacej penazi :(

stanislavao
28. feb 2013

@gubcikova akoze jasne, aj ja predavam po detoch, ale taketo spinave, hnusne, zodrate a za 5e? ved to je strasne. ak by to dala za 1-2e, alebo darujem, tak nepoviem. podla mna, keby ich vycistila, tak by vyzerali omnoho lepsie, alebo by sa mozno rozpadli uplne. 🙂