icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

gubcikova
28. feb 2013

@stanislavao ja predávam také malé asi 2x obuté za 2€ a myslíš že sa niekto ozve 😀 za 5€ nepredá

gubcikova
28. feb 2013

@petkovamama vyzvať ju sem do diskusie,poprosiť admina o riešenie veci

gubcikova
28. feb 2013

@tinkacik31 no ja o 7€

fukylove
28. feb 2013

@petkovamama o par riadkov vyssie som pisala pre @tinkacik31 co robit, ked tovar poslala a peniazky jej neprisli... to iste vlastne plati aj v opacnom pripade 😉

@babusinka 🙂 jasne ze sa nehnevam 🙂 🙂🙂 nemam na co... len som sa pousmiala, ked som citala pred nickom pani 🙂 preto som ti iba pisala, ze nabuduce v pohode bez tej pani 🙂
a tvoj pripad poznam - citam tuto temu pravidelne, no castokrat docitavam a tak nema zmysel reagovat, ked je po funuse a zbytocne tu potom rozduchavat zlu naladu... 😉

luna22
28. feb 2013

@admin prosím vás predlžíte bazar plus, keď včera sta mali výpadok? Ďakujem

babusinka
28. feb 2013

@fukylove Som rada , že si v obraze. Aspoň ti nemusím nič vysvetľovať. Zaregistrovala si všetky tri prípady,či len ten posledný? Ja som taký človek, že chcem jednať zo všetkými slušne , ale niekedy to bohužiaľ nejde. Musí človek slušnosť odložiť a pritvrdiť. A to bol aj môj prípad. Ale ďakujem ti, že si to čítala , lebo som ťa v ani jednej téme nevidela a teba by som určite neprehliadla.

tinkacik31
28. feb 2013

@gubcikova ja som prisla o 400 eura :(( takže tak

tinkacik31
28. feb 2013

@fukylove ja som stou pani velmi slusne jednala a aj mila som bola a vydis doplatila som nato.... som ja ale ne :(

gubcikova
28. feb 2013

@tinkacik31 fúúúúú tak to je iná káva

lejla77
28. feb 2013

@tinkacik31 no tak pri takych prachoch by ma ani nenapadlo posielat skor. a dotycna nekomunikuje? Je odtialto?

gubcikova
28. feb 2013

@gubcikova mne už po naliehaní poslala peniaze

gubcikova
28. feb 2013

baby aké by ste napísali hodnotenie kupujúcej,ktorá 21 prejavia záujem o tovar,24 napísala že posiela peniaze a až čo som ju dnes bombradovala správami že to budem riešiť mi pošle na email podklady k platbe kde je dnešný dátum

gubcikova
28. feb 2013

@tinkacik31 vyššie malo byť tebe

fukylove
28. feb 2013

@babusinka registrujem 🙂 len castokrat mam problem a nestiham a tak docitavam fakt viac stran naraz 🙂 a priznam sa, ze mne sa moc uz potom reagovat nechce, kedze vacsina pripadov sa zvrhne na dost nechutnu vymenu nazorov a to sa mi nepaci a osobne si myslim, ze kopec veci, co som tu videla za poslednych par tyzdnov skutocne patri do IP

@tinkacik31 kedze si prisla o tak vela, ak sa nemylim, tak je to uz tresny cin a nie len priestupok, tj ak mas adresu kupujucej, tak ja by som to bez vahania zacala riesit aj cez policiu... ak si teda pani neda povedat po dobrom a ani po rieseni v spolupraci s adminom

gubcikova
28. feb 2013

@tinkacik31 presne ako píše
@fukylove nad 250€ je to trestný čin

petkovamama
28. feb 2013

@fukylove
@gubcikova dakujem vam za radu,zatial som skusila IP tak uvidim ci sa nieco udeje.v profile ma uvedene chore dietatko,tak mozno ma starosti,nechcem nikomu ublizit ,ak ma vazne dovody.

sante81
28. feb 2013

@stanislavao mám chut kočke napísat ze mam zaujem, ale len v prípade ked mi to posle na dobierku 🙂

babusinka
28. feb 2013

@sante81

@gubcikova
@petkovamama
@fukylove Napište mi jej nick, mňa nepozná a napište mi na čo sa mám opýtať . Skúsim vám pomôcť.

sisaha
28. feb 2013

@tinkacik31 to si posielala niekomu zaregistrovanom tu na MK? Daj sem jej nick, zverejni meno, popros admina o pomoc

petkovamama
28. feb 2013

@babusinka takto to riesit nebudem.ale vdaka za ochotu.ja som zas o vela neprisla,ale je mi luto tych druhych.chces niekomu pomoct a to takto,za dobrotu na zebrotu.mozno si tu niekto ani neuvedomuje akoa je to vyhoda takto si nakupit,ved tu sa predavaju veci za drobne .tak ma napadlo ci by nebolo lepsie posielat na dobierku,pokial nezaplati nema tovar.maximalne ho vratia odosielatelovi.neviem ci sa toto da neako rozumne riesit.

tinkacik31
1. mar 2013

@lejla77 doticna komunikuje a nieje odtialto je zo zahranicia.. tam som jej posielala saty a aj topanky....
@fukylove už som jej to pisala že budem to riešiť inak ak mi neposle peniaze za veci....potom už prestala komunikovat.......na dva dni....
@sisaha bola to na mojej svadbe kde mi pisala a tam mam inzerat lebo tu na MK mi ho zrušil admin inzerat

gubcikova
1. mar 2013

baby aká som nasratá na poštu.ja som mamičke posielala odrážadlo.použili sme ho asi 3x a ona mi píše že jej prišlo,ale že ľavá rúčka je nalomená.

sisaha
1. mar 2013

@tinkacik31 nevadi, ze to bolo na mojasvadba, nick je rovnaky tam aj tu.. Napis ho sem, aj s jej kompletnou adresou

gubcikova
1. mar 2013

poznáte niektorá kupujúcu temotna?chcela odo mňa kopačky.napísala že nech jej ich pošlem a ked som napísala že peniaze na účet,tak že ked na účet ona ich nechce

luna22
1. mar 2013

@gubcikova a dala si, že pozor krehké?

gubcikova
1. mar 2013

@luna22 nie lebo bolo vidno čo tam je

nikolca
1. mar 2013

@gubcikova to nevadi že bolo vidno čo tam je,oni nehladia,hadžu kus za kus 😠 😠 ,mala si označiť ako krehke,potom sa to mohlo na pošte reklamovať

gubcikova
1. mar 2013

@nikolca tak pani napísala že jej to nevadí.nabudúce budem vedieť.posielala som už veľa takýchto vecí a nikdy nič nebolo puknuté

luna22
1. mar 2013

@gubcikova myslím, že pošte je jedno, čo tam je. Treba vždy poistiť.

janka2307
1. mar 2013

Aka vdaka na bazare 🙂 poslem maminke cisto novy tovar za polovicnu cenu,rozdiel na postovnom od nej neziadam doplatit a po troch dnoch ked uz ma tovar u seba ani sa neuraci mi napisat,tak po mojej sprave ci jej prisiel balicek mi odpise ano,su fajn 🙂 tak teraz ako to myslela?mne to neznie akoby bola spokojna...