Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
je na NOVE veci s visackou-Budem rada, ak sa vam bude nieco pacit...🙂 Niekoho podporuje rodina financne...nas oblecenim 🙂.. preto mam tolko veci, hlavne z Talianska a UK.
O VYMENU nemam zaujem...
NAJNOVSIA MODA- PREJAVIT ZAUJEM O VEC, VYPYTAT SI C.U. A VIAC SA NEOZVAT !!!! Lutujem ,ale aj predavajuci ma pravo sa vyjadrit ku spravaniu kupujuceho !!!
Zobraz celé podmienky
Zmeň Aktivuj Zmaž
satocky, H&M,68
Správy od záujemcov (1 záujemca Záujemca )
Nemáš žiadne nové správy
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 36 hodnotení od predajcov - 22. februára o 17:15
dobry este ich mate
fotoportrét
Ja - 22. februára o 17:16
ano mam.
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 22. februára o 17:16
suoer a na dobierku posielate prosim
fotoportrét
Ja - 22. februára o 17:21
posielala som , nie je vam jednoduhsie previest mi peniaze na ucet?
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 22. februára o 17:56
je ale momentalne mam len v hotovosti ,,,preto sa pytam 🙂
fotoportrét
Ja - 22. februára o 19:11
ok, mozem vam to poslat ..poprosim vasu adresu..
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 22. februára o 19:47
jej dakujem VERONIKA VAŠOVÁ PERECKÁ 3 LEVICE 93405 DAKUJEM
fotoportrét
Ja - 22. februára o 20:43
ok, v pondelok to poslem..
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 23. februára o 14:40
dakujeem :D
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 28. februára o 10:16
dobry den prosim vas poslali ste mi uz saticky ? lebo mi nic nedoslo tak neviem ci ste uz odoslali dakujem
fotoportrét
Ja - 28. februára o 11:49
ano mate to poslane, ako som hovorila, v pondelok som to poslala.
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 28. februára o 11:52
ana no mne nic nedoslo ...tak mi mozete dat cislo a cenu aby som mohla ist na postu dakujem
fotoportrét
Ja - 28. februára o 12:00
takze poslane 25.2. cislo RS334867115SK suma 8,15 €
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 28. februára o 12:11
cooo 8,15€ to ja niako vela ved cenu mate 5,80€ ved do 500g je cena 0,80 centou to je hrozne vela ste si dajako prihodili co maju vyse 1kila to neexistuje ste si dali navyse 2,35€ to niesom ochotna dat tolko ako nic vzlom ale je to hrozne vela zato mam uz naozaj cisto nove take iste ! ako je mi luto ja to za taku sumu v ziadnom pripadne nevyberiem ... posielm kazdy den nieco tak viem ako sa pohybuju ceny od noveho roka ... ceny su taketo 50g mate 0,45centou 100g je 0.60centou 500g mate 0,80centou 1kg 1,40€ a 2kg mate 2,40€ a neexistuje ze tie jedny satocky maju 2kg maks necelich 100gramou ,,,,a navise ani 1triedou to neslo kedze az teraz to mozno doslo alebo len dojde
fotoportrét
Ja - 28. februára o 12:18
opravujem 8,05 je DOBIERKA pisem DOBIERKA!!! chceli ste to na dobierku, precitajte si vyssie a neurazajte ma tu s prihadzovanim postovneho alebo navysovanim ceny !!! Takze satocky 5,80+ dobierka 2,25= 8,05. Ak si nepreberiete dobierku pisem vam hodnotenie !!
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 28. februára o 12:35
kludne ho piste ! to neprevezmem je do vela dobierka je 0,80centou nie 2,25€ nema to 2kg to urcite ne
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 28. februára o 12:39
a ja vas neurazam ale to by podla mna nikdo nebol ochotny tolko dat peniazi za pouzitu vec navyse 2,25€
fotoportrét
Ja - 28. februára o 13:36
veeelmi sa mylite, ak ste taka informovana, tak si kliknite na slovenska posta a zistite si postovne , alebo sa chodte opytat na postu, kolko je dobierka do 500g.a potom rozpravajte !
fotoportrét
nikanikita - NIKA - 28. februára o 16:37
viete ze som aj bola ! v iete co mi povedali to co som vam pisala ! hm este aj taky papier mi dali kde mam rozpisane ceny a vahu ! plus expresne sluzby tak mi vy natarajte hluposti ...
fotoportrét
Ja - 28. februára o 17:26
a to na ktorej poste vam davaju take informacie???
fotoportrét
Ja - 1. marca o 12:31
dobry den, prebrali ste si dobierku?
fotoportrét
Ja - 5. marca o 13:50
Takze , mila mamicka, pisem vam posledny krat, aby ste si isla prebrat dobierku, kt.je u vas na poste. Ak sa tak nestane, pisem vam negativne hodnotenie, + samozrejne davam na ciernu listinu ako nespolahlivu osobu. Vase reci ako "netarajte hluposti " si otocte na seba! Dnes som volala na vasu postu, rozpravala som sa s veducou posty PERECKA 3 a odkazuje vam , aby ste sa jej isli osobne opytat, kolko je postovne za dobierku !!! Po dalsie, viem si predstavit, preco mate napisane v podmienkach predaja, ze " na dobierku neposielam po zlych skusenostiach "" CHapem... ked nemate tusenia co to dobierka je 🙂..... Dnes je utorok, vo stvrtok pisem hodnotenie.
@stefit ja som mala tiez par podobnych skusenosti, ze chcu na dobierku a pritom nevedia co to dobierka je. alebo zeby to vedeli az velmi dobre? 😝 tiez si nedali vysvetlit ze ja som si tam nic neprihodila proste tolko dobierka stoji. tak nie bo oni posielaju na dobierku za 0.80 iste by som chcela vidiet na akej poste 🙄
@stefit zrejme pani
@nikanikita nevie čo je to dobierka 😠 😠 tie ceny ktore ste napisali su platne pri prevode platby vopred na učet 😠 😠 ale ani tie vam akosi nesedia lebo pošta išla od januara hore pošta doporučene druhou triedou do pol kila je 1,45eura a do kila je 2,05eura,vy ste chceli ddobierku snad nie ste včerajšia 😠 😠 pokial mali šaty do pol kila/zrejme mali/tam je cena 1,45+0,80poplatok pokial si mamička chcela nechať platbu poslať na učet čiže cena za dobierkove poštovne je 2,25eura
Ahojte. Stala sa mi taká vec na inom bazáriku, že som prejavila záujem o vec a predávajúca si odrazu cenu navýšila
o 40 %. Pritom keď som reagovala na inzerát, cena bola nižšia. Mám nejaké šance? Čo by ste robili?
@stefit ja tiez spominanu maminu neodporucam...rezervovala si bundu za 4e...vypytala c.u. samozrejme potom sa uz neozvala. ked som jej pisala ze co a ako...tak samozrejme ze ona uz ju neberie...dovod: nema peniazky - bajka ako od ezopa...kedze za tie 2 tyzdne co mala u mna rezerve jej pribudlo 5 hodnoteni od predavajucich🙂) takze si nakupovala vo velkom...
@stefit ved stoji 0,80centov,,, zrejme si myslela ze sa plati iba dobierka,,,, a postovne sa uz nerata... 😀
mile mamicky
nakolko som na vianoce bola s malou v nemocnici mali tam zamok pre princezne ... ked sme sa vratili tak som si povedala ze jej nieco najdem a tak som hladala aj som nasla pani som porosila o vysku a ci je cena za vsetko alebo za kus obna mi odpovedala za vsetko i s postovnym 8 februára som jej poslala peniaze 20-2 som jej pisala ze balicek este neprisiel 22.2 sa ozvala ze balicek pride uz o par dni 6 marca som jej pisala znova neozyva sa dnes je 8. marec co mam robit ?
@morzsi ahoj to je dost dlha doba...vsak to je mesiac..zverejni tu celu vasu konverzaciu a vyzvy ju sem do diskusii nech sa ku tomu vyjadri aj ona preco ti stale balicek neprisiel...pohroz mamicke hodnotenim a aj tym ze ju das na ciernu listinu..ak ani to nepomoze napis adminovi oficialnu ziadost kde napises aky mas problem
viete co baby ja sa za 2 eura hadat nebudem napisala som jej negativne hodnotenie ktoere ak posle tovar stiahnem ak neposle tovar nestiahnem a kaslem na nu myslim si o nej svoje vobec neraguje ani na vyzvy ani na nic mozno ze ma dieta chore moze sa stat ... ved i moja dcera ma teraz kiahne a konecne som uz odoslala balik uz sa pred pani hanbim ako pes ... v stredu večer som si povedala ze bude ako bude balik poslem vo stvrtok nie v piatok ako som pani povedala a nie ze som od rana mala hnačky a vracala som takze balik cestoval az dnes ak posle posle ak nie kaslem na nu a jej celkom prve hodnotenie bude negativne
mne sa asi sníva, ale najskor tu niekto nechape že nenosený znamená aj nový, potom druhá chce dať za dobierku 0,80 centov, kam to speje??? tento národ vážne osprostieva 😝 😀
Dobrý deň. Možno čo tu teraz napíšem sem nepatrí,ale nedá mi to , lebo viem že to tu číta veľmi veľa mamičiek. Mám veľkú prosbu k predávajúcim. ( nie všetkým, česť výnimkám ! ) Prosím vás, keď predávate vecičky ,tak ich prosííííím, pred odoslaním aspoň umyte ,alebo operte. Veď keď ich už dáte do ponuky, tak mate na vyčistenie dosť času. Ja som dostala dets.čižmičky aj s blatom, ako keby ich mamička práve vyzula dieťatku z nôh. Prečo jedná môže poslať vecičky čisťučké voňavé a druha nie ? Dúfam, že si to prečítajú práve tie, ktorých sa to týka. Ďakujem !
baby ako by ste sa zachovali,ked ste sa s mamičkou dohodli na kúpe 1.3. až po mojich výzvach sa 5.3 sa ozvala že peniaze pošle,do konca týždňa,lebo mala nečakané výdavky.8.3som jej písala a že no ide už poslať.a pozerám hodnotenia a medzi tým nakupovala veci.to boli asi jej nečakané výdavky
@gubcikova juj na taketo ja už nemam slov 😠 😠 u mna tiež jedna mala zaujem o tenisky,poslala som jej č.učtu ona že peniaze prevedie ,čakam čakam a nič 😠 😠 tak som jej pisala že či teda poslala,že mi neprišli,nech prekontroluje prevod,napisala že ma problemy s e-bankingom už tri dni že poprosi o strpenie a že ked nepôjde že bude volať do banky 😠 😠 ja teda že ok.nič sa nedeje medzitym som trom dalšim odpisala že už su rezervovane/inzeraty pozastavujem až ked mam platbu na učte/,platba neprišla tak som jej znovu pisala že či teda ma zaujem alebo nie spravu odignorovala,potom nakoniec že ona uplne na to zabudla a momentalne je na dovolenie,no neskutočne klamstva tak som jej rovno napisala že ju ako zaujemcu rušim a prajem jej prijemnu dovolenku samozrejme ak vôbec na nejakej je 😀 😀 😀 😀sa tento obchodik ťahal aj tri tyždne
Osobne by som tu niektorým kupujúcim poradila urobiť si kurz slušného chovania a naučiť sa z neho aspoň jedno slovíčko "Ďakujem" Je tu mnoho takých, ktoré napíšu na inzerát, chcú ohľadom danej veci milión informácií a nakoniec sa nedokážu ani ozvať, či teda ten záujem majú alebo nie a poďakovať za info. Tiež sa mi stáva, že mám v inzeráte napísané miery a popis a príde mi otázka typu: Aké su miery, v akom to je stave? Bez oslovenia, bez podpisu 🙂 Je to smutné, že v tejto internetovej dobe už ľudia spolu ani nevedia komunikovať na úrovni 😢
mamičky ja som z celym bazárom radsej skončila. mám obrovsku trpezlivost, ale aj ja som mala stastie na také čo by som na ulici ani nepozdravila. ale čítat vás budem aj nadalej 🙂
Ahojte,
nezvyknem sem prispievať, väčšinou len čítam, ale nedá mi, tak pridávam mamičku timea_lopesz , objednala si u mňa šaty, s tým že zaplatí, poslala adresu, ja som balíček nachystala. Týždeň sa neozývala tak som jej písala, tak že platila nájom a bla, blá ale že o 2 dni pošle. Už som vedela ako to dopadne. Takže po 3 týždňoch obchodovania som sa jej pekne poďakovala, že ma vodila za nos, a zbytočne som minula gumenú obálku.
baby, potrebujem poradit, predávala som tu segre hrubé teplé šuštaky ADIDAS (niečo také ako lyžiarske nohavice) za 30€(vrátane dop.pošty), nohavice boli v poriadku bez chýb, ozvala sa mi jedna nereg.mamina, 25.2 že potrebuje rozmery, 26.2 som jej poslala rozmery a 28.2 -štvrtok mi napísala že ich berie. dala som jej číslo učtu a hned poslala peniaze cez csob-IB, a či jej ich nepošlem hned 1 triedou v piatok, mne peniaze nabehli až v sobotu ráno čiže som počkala kým nabehnu, ved nepošlem 30€ nohavice skor...a ešte obyčajne... posielala som to v utorok doporučene, 9.3 mi napísala že noohavice chce vrátit, vraj jej neprišli ked to chcela čiže do pondelka(peniaze mi nabehli v sobotu). a vraj ani jej nesadli.... (mala miery)
mám taký pocit že ich využila a chce sa ich zbavit, neviem čo robit, ja som nikde nespravila chybu a balík som poslala hned ako nabehli peniaze....
@superzabka no podla mna ich nemusis zobrat naspät.
@lejla77 ved preto tu píšem, mala som pocit, že už nieje snech tak ich chce vrátit.... 🙂

@tinka349 @vanesinocka , no viete dievčatá, kým tie topánočky došli zo Žiaru nad Hronom do Košíc ,tak sa nečudujte že sú také zodraté.To je sila, také niečo tvrdiť. Prepáčte nedalo mi nereagovať. Tých neserióznych mamičiek je tu čím ďalej tým viac. Už to nie je čo bývalo.