icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

lejla77
9. mar 2013

@superzabka to, ze jej nesadli nie je tvoja chyba. Rozmery mala, tak ked ich nechce, nech ich preda. 😔

majinka85
9. mar 2013

@superzabka podľa mňa by si ich nemala vziať späť.Keďže si jej dala rozmery vedela či jej budu dobré alebo nie. Myslím si, že z jej strany ide o vypočítavosť.

superzabka
9. mar 2013

@lejla77
@majinka85 napísala somm jej mail, že nemám žiadny vážny dovod jej vrátit peniaze, som zevedavá co mi napíse.... 🙂

garzonka
9. mar 2013

@superzabka Nohavice nemusis zobrat spat, nie je to v tomto pripade tvoja povinnost.....pytala rozmery a na zaklade nich sa rozhodla ze ich vezme, ...ale ak jej aj napriek tomu nesadli, tak to uz nie je tvoja chyba. Ine by bolo, ak by si uviedla rozmery nepresne, ale predpokladam ze nie. No a to ze jej vec neprisla do pondelka...tak mohla sa rozhybat skor, ale bolo to dost natesno a nebudes predsa posielat 30 € vec skor nez mas peniaze na ucte a dalsia vec - nie vzdy dojde balik 1. triedou do druheho dna, treba si nechat ak to surne potrebovala nejaky cas aj na postu, casto balik bludi dlhsie nez chceme.
Ako si jej aj napisala, z tvojej strany nedoslo ku chybe a preto nie je dovod vratit nohavice spat a zaslat dotycnej peniaze.

superzabka
9. mar 2013

@garzonka dakujem....

kikulienka19
10. mar 2013

@superzabka To nie je tvoj problém, ty si postupovala správne, nezobrala by som ich nazad. Miery dostala a keď jej nesadli, nech ich predá, to je riziko obchodovania cez internet. Keby ti napísala negatko, riešila by som to cez adminov. Podací lístok máš, potvrdenie z účtu máš, takže nie je o čom. 🙂

gubcikova
10. mar 2013

@nikolca neviem či jej to mám potom pripomenúť v hodnoteniach,alebo nie.čakám či prídu peniaze

garzonka
10. mar 2013

@katka0001 Ahoj, ako to dopadlo s tou postielkou?

katka0001
10. mar 2013

@garzonka ni zatial nijako.pani sa neozyva a ani admin.tak mzsim cakat.uvidime co bude ale s pistielkou som sa uz rozlucila :( dakujem za zaujem a ked bude nieco nove dam vediet :(

garzonka
10. mar 2013

@katka0001 predavajuca nema zatial od teba hodnotenie, na tvojom mieste by som jej ho uz napisala, okrem toho dnes aktualizovala inzeraty, takze ak ti neodpisuje, tak ta ignoruje...a adminovi by som napisala znovu.

katka0001
11. mar 2013

Nemozem jej dat hodnotenie lebo som nebola prihlasena.komunikovala som s nou len cez mail :(

mima1311
11. mar 2013

@katka0001 klikni jej na hocktory jej inzerat ako zaujemca - daj otazku - ked odpovie uz jej hodnotko mozes vlozit ....

katka0001
11. mar 2013

@garzonka postielka mi prave dorazila.pani ju musela posielat ovela neskor alebo az pitom co som to zacala riesit :( mohla sa aspon ozvat a povedat ze nemala cas poslat to skor.pochopila by som to.a nie sa ani neozvat :(

lejla77
11. mar 2013

@katka0001 tak hlavne ze uz ju mas doma. 😉

garzonka
11. mar 2013

@katka0001 Ona to asi brala tak, ze si neregistrovany zaujemca a teda nemusi uz komunikovat, postielku poslala a pre nu to bolo vybavene. Mna by tiez nahnevalo, ked tak dlho nemam tovar za ktory som vopred zaplatila a predavajuca sa uz neozyva... Na obale je urcite datum podania, tak pozri kedy to bolo odoslane, tam uvidis podla datumu kedy to odoslala.
Skus sa ako ti radila @mima1311 odpovedat na nejaky jej inzerat a v momente ked ti ona odpovie, uz jej mozes pridat hodnotenie....

katka0001
11. mar 2013

@garzonka uz som to tak urobila a dala som jej negativne hodnotenie,aby si aj ostatne dali pozor. Pozerala som na balik a poslala ho 8.3. Az po oficialnej staznosti.mohla aspon napisat ze nema cas ho poslat,da sa to pochopit.ale mala napisat.nehnevala by som sa.ale nedala nic vediet a ja som si uz naozaj myslela ze ma oklamala :( hlavne ze sa to vyriesilo :D dakujem za pomoc a podporu 😀

gubcikova
12. mar 2013

baby 1.3 pani prejavila záujem o veci.hned napísala,že ak pošle peniažky že sa ozve.ja som jej 5.3 písala že či už poslala a ona že nie,lebo mala nečakané výdavky.jej nečakané výdavky podľa hodnotení boli veci kúpené tu na MK.8.3 som jej písala či už poslala peniaze .tam mi napísala že mali poruchu na pošte,ale že už to zaplatila.a ešte dnes nemám peniaze.koľko to trvá ked to ide cez poštu?a asi si nezaslúži pekné hodnotenie

lejla77
12. mar 2013

@gubcikova 2-3 dni cez postu - mala si tam vikend.

reri
12. mar 2013

Neférovych predavajúcich nám tu pribúda!!!!Chcem niekomu vyhovieť,keď ma žiada o výmenu a nakoniec dopadnem ako som dopadla:(((((((((( Výmenou za nové Disney pyžamko a 5 párov nových kotničkových ponožiek mi pošle smradľavú mokrú bundu!!!!!!!!! APARTMAN a keď jej ju chcem poslať späť s tým aby mi poslala moje veci,tak mi napísala nech ju operiem 😠 😠 😠 😠 😠 Ten smrad sa v živote neoperie.

sisaha
12. mar 2013

@reri ak ti poslala mokru opranu bundu a ona zasmradla, je to iba jej chyba, nie chyba posty!!!! @apartman, bud jej zaplat hodnotu jej veci a ona ti posle bundu, alebo vymenu zrušte.. Reri, ak nepristupi, kontaktuj admina v ziadosti s tym, ze pokial to nebude vyriesene, zablokuje jej bazar.. To uz kde sme, aby sme posielali mokre veci....

apartman
12. mar 2013

bundu som samozrejme neposlala mokru s pracky...ved sa preberte....prala sa, susila sa normalne, ale tym, ze pani na poste prehliadla, ze ma ist 1.triedou....zostala bundicka zabalena na poste pocas celeho vikendu....normalne oprat do pracky a je to...netreba hned robit paniku...

jajabajaja
12. mar 2013

Dobry den, chcem Vas upozornit na predavajucu s nickom licakova444. Kupila som od nej kocik vraj v 100%stave. Za 30eur+4eurá poštovné. Vopred som sa podrobne pytala na zavady, vyblednutie ci drobne chybicky krasy.To, co prislo, a /aj dalsie podrobnosti/ sa dozviete v mojom fotoblogu s nazvom:Takto podla predavajucej vyzera kocik v 100%stave. Na moju ziadost o vratenie penazi mi odpisala, ze vsetky kolesa su take a ze co chcem za 30 eur.....Potom bola dlho ticho, hoci inak odpisuje do niekolko hodin. Po novom je ochotna vratit peniaze ale vraj len tých 30 eur a aj to až potom ako jej ho pošlem naspäť. No ja odmietam riskovať, že zostanem bez peňazí aj bez kočíka. Naviac nevidím dôvod prečo by som mala byť 8 eur v mínuse, keď som problém nespôsobila. A naviac je to podľa pravidiel bazáru jej povinnosť znášať poštovné v prípade, že zavádala.

kdezee
12. mar 2013

@apartam prosim ta, ked je nieco oprate a poriadne vysusene, nie je mozne ze to zasmradnelen preto lebo to bolo cez vikend zabalene v baliku na poste 🙄 nonsens

elisskah
12. mar 2013

@jajabajaja mala by si sem zverejnit celu komunikaciu, kde sa jej pytas na stav a ona ti odpoveda. Ked tam zamerne nespomenie ziadnu chybu alebo dokonca klame ze nema to a to a pritom to mal, tak zavadzala. Neviem kolko stoji ten kocik novy, ale za 30Eur by nemohol byt v 100% stave.

reri
12. mar 2013

apartman - 1 hodnotenie od predajcu - 3. marca o 21:29
dobry den, vymenila by ste za nieco z mojich albumov? mam tam väcsinou nove a znackove veci.... dakujem za odpoved Alena

Ja - 4. marca o 14:11
dobrý deň,ďakujem za ponuku,ale my toho máme dosť.

Ja - 4. marca o 20:23
nakukla som k vám a zaujala ma ta bundička next 98,môžte mi ju prosím premerať a je to zimná,alebo prechodná?

apartman - 4. marca o 21:09
dobry den, dlzka:46cm.....bude vam?

Ja - 4. marca o 21:12
Poprosila by som aj dlzku rukavu ?a ci je zimna,alebo na prechod

apartman - 4. marca o 21:14
skor na teraz...do nejakej velkej zimy nie....rukav od toho zositia na pleci:34cm....bude vam?

Ja - 4. marca o 21:18
Fuuuuu teraz som merala tu co nosi teraz a je rovnaka!tak neviem,by ju maly vynosil

apartman - 4. marca o 21:24
moj syn ma narodky v septembri a nosil ju od 3 do 3,5roka....samozrejme na striedacku s inymi...

Ja - 4. marca o 21:30
Tak ju hadam vynosime aspon teraz 🙂

apartman - 4. marca o 21:32
ok...tak mozme vymenit?

Ja - 4. marca o 21:34
Ok

apartman - 4. marca o 21:40
este nieco sa vam paci k tomu...lebo ja by som aj to panske tricko zobrala.....?

Ja - 4. marca o 21:44
Z mojej strany vsetko a ktore tricko mate na mysli?

apartman - 4. marca o 22:00
to som sa asi pomylila, ziadne panske nevidim.....tak moja adresa je:alena viscomi, rumunskej armady 857/44, 96701 kremnica....poslite mi aj vasu adresku a kedy by sa vam dalo zbehnut na postu, aby sme odoslali naraz? zobrala by som este tie kotnikove ponozky 30, aby sme dorovnali cenu, ak suhlasite? dakujem

Ja - 4. marca o 22:05
Ok pribalim vam aj tie ponozky a na postu sa chystam zajtra,lebo mam tu nachystane dva balicky.Mozme sa dohodnut,ze si to posleme prvou triedou bez doporucnia?

Ja - 4. marca o 22:10
Moja adresa Renata ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

apartman - 4. marca o 22:32
ok dohodnute...dakujem a dobru noc

Ja - 5. marca o 20:07
Dobrý večer, balíček poslaný 🙂Potom prosím dajte vedieť,či došiel v poriadku ,vopred ďakujem a želám krásny zbytok večera Renáta

Ja - 6. marca o 18:26
dobrý večer došiel vám balíček?

Ja - 7. marca o 12:36
dobrý deň nechápem prečo mi neodpovedáte:(((( jednej mamine som rovnako posielala balík prvou triedou ako vám a ona ho už mala včera!!! Ten od vás ešte nedorazil,čomu vôbec nerozumiem,keď sme sa dohodli,že si balíky pošleme súčasne prvou triedou.

apartman - 7. marca o 12:51
dobry den, balicek som odoslala, len som si vsimla, ze bundicka je neoprana....tak som ju este prala a susila a odoslala 1.triedou.....ospravedlnujem sa vam a dakujem

Ja - 7. marca o 13:48
ok a kedy ste ju posielala?

Ja - 8. marca o 08:59
Dobry den prave mi postarka doniesla balicek od maminky,ktora mi ho vcera posielala a ten od vas stale nikde☹☹☹☹Nehnevajte sa,ale s takymto neferovym jednanim som sa este nestretla!!!!!!!Tu bundu si mozte nechat,poslite mi spat pyzamko a ponozkyktore som vam poslala

apartman - 8. marca o 09:05
bundicka je odoslana....opravedlnovala som sa vam, ze som ju este prala....tak sa ospravedlnujem este raz, ze som ju prala, susila a hned odoslala...

Ja - 8. marca o 09:07
No ak by ste ju vcera poslala prvou triedou,tak ju tu dnes mam!!!!!!!

apartman - 8. marca o 09:14
podaci listok mam....takze, ak by sa nahodou stratila....necham ju hladat....

Ja - 8. marca o 09:56
nemám slov!!!!!

Ja - Včera o 08:55
dnes došiel balík!Zhrozenie pri otvorení neželám nikomu!!Smrad z mokrej stuchnutej bundy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takúto vec by som nechcela ani zadarmo a nie za 15,-€ Prečítajte si správy,ktoré ste mi písala,vraj ste ju prala,sušila a 7 marca ste mi ju posielala prvou triedou.Balík bol poslaný doporučene a nie prvou triedou a bunda je totálne mokrá a smradľavá!Dôrazne vás žiadam o zaslanie mojich vecí,ktoré som vám poslala a ja vám posielam späť tú vašu bundu.

apartman - Včera o 09:06
na balik som jasne napisala 1.trieda....takze to asi postarka poplietla....staci ak ju operiete inak je znackova bunda NEXT v uplnom poriadku a urcite hodna 15,- eur....dakujem a pekny dnik

Ja - Včera o 09:08
jednoducho ju za takúto cenu nechcem,ak mi veci nepošlete,napíšem nielen adminovi,ale pribudne vám odo mňa jedno veľmi škaredé pravdivé zlé hodnotenie!

Ja - Včera o 09:38
ešte vás chcem upozorniť,že ak to nebudete riešiť pridám fotku a celú našu komunikáciu na fórum

Ja - Dnes o 10:43
čiže nechcete riešiť problém????????

reri
12. mar 2013

toto bola naša komunikácia,tak nech kto chce posúdi kto chce robiť problémy!!!Ja už len toľko a som veľmi sklamaná,že sú aj takýto ľudia:((((((((((((((((((((((((((((((

sisaha
12. mar 2013

@apartman oprana a ususena bunda nezasmradne, vezmi si ju späť a bud jej vrať peniaze za jej tovar, alebo si vymente naspäť veci

beatkab25
12. mar 2013

Normalne, tu sa treba 3x opytat, ci mozete vec predat, lebo niektore ani po 3 dnoch dopisovania, nevedia, co by od radosti chceli, pridavam kopiu rozhovoru, za kt, som dostala dnes hodnotenie, skuste sa vyjadrit

lenkakrcahova - Lenka Krčahová - 62 hodnotení od predajcov - 10. marca o 20:50
Dobrý večer.Máte ho ešte?A je plne unkčný,nemá žiadne poškodenia??
fotoportrét

Ja - 10. marca o 21:03
dobry vecer, ano, plne funkcny, bez poskodeni, je ako novy

lenkakrcahova - Lenka Krčahová - Včera o 12:26
Dobre a môžte mi povedať ako sa s tým meria?Mám oň záujem,tak chcem vedieť či to budem vedieť ovládať..Nemusí sa vôbec prikladať na čelo?

Ja - Včera o 13:04
mate to popisane v navode, su tam 2 tlacidla, jedno do uska, jedno na celo, musite prilozit tesne k pokozke
fotoportrét

lenkakrcahova - Lenka Krčahová - Dnes o 13:02
Takže sa dá merať teplota aj v spánku? 🙂..Čítala som vaše podmienky,viem že nevymieňate..Ale skúsim, nehodila by sa vám tá zimná bunda čo mám v bazári? 🙂..Momentálne nemám 15 € na teplomer,tak by som bola rada,keby ste pouvažovala 🙂)

Ja - Dnes o 14:02
prepacte, je to predane, dovi

beatkab25
12. mar 2013

a tu je hodnotenie od @lenkakrcahova :"NIE!..Normálne ma urazilo,že som si dohadovala jednu vec a z ničoho nič bola predaná..OD VECI jednanie!"

garzonka
12. mar 2013

@beatkab25 "panna najmúdrejšia" , co ti napisat? ze negatko ti nepatri? vsak to sama vies a isto si dala avizo aj adminom aby ho vymazali.....Len nechapem, preco si potom sama danej zaujemkyni negatko oplatila ??