Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@jajabajaja ja som predala jednej pani kočík a ona ho hned šupla sem.ja som jej ho predala za 30€,ešte zjednala,lebo že nemá toľko a ona ho šupla za 50 a klamala vo všetkom čo písala
@jajabajaja tak to veru ano a vies nakoniec vydem ja ta zla ze som.bezcitna ze ona bola s.dcerou v nemocnici...inak.co silne pochybujem bo aj od druhej predavajucej dostala v ten isty den zle hodnotenie ze taha za nos 2 tyzdne a ze cakala na peniaze a nakoniec ze jej napisala.ze posta je draha tak.uz nema zaujem.
@gubcikova a admin jej to nezablokoval?ked klamala v popise?
@jajabajaja stiahla ho.neviem či ho už predala,alebo ho len stiahla
@gubcikova aspon ze sa uz nik dalsi nenecha nachytat.ja dufam, ze tej "mojej" medzicasom nik nenaleti. staci, ze pije krv mne. tvrdi, ze peniaze chce vratit. ale len tvrdi, skutek utek. naviac odmieta vratit peniaze predtym, nez jej pride kocik spat. a chce,aby som postovne naklady znasala ja. takze nielenze ma podviedla, obrala o peniaze,cas i energiu-este ma tu drzost chciet,aby som bola /v pripade, zeby cirou nahodou peniaze vratila-teda ich cast/ v konecnom dosledku 8,80eur v minuse. a preco? len preto, ze som urobila tu chybu a zareagovala na jej inzerat.bohuzial mam pocit, ze skusa. ci kym sa so mnou natahuje, niekto kocik nahodou nekupi a ona potom velkoryso peniaze mozno vrati,lebo bude kocik potrebovat na predaj dalsiemu. a mozo je to az taka potvora, ze od dalsieho len vezme peniaze a nic neposle.ale to uz by bolo snad privela aj na nu.....dufam
@zuzka444 a pisala si adminovi kvoli tomu negativnemu hodnoteniu? inak som si to hodnotenie pozrela a z pravopisu som zostala zhrozena! asi sme mali proste smolu, ze sme natrafili na kupujuce s velmi nizkym intelektom a naviac bez svedomia....ach jaj. je mi luto, kolko je zlych ludi.
@gubcikova ja prave cakam, co admin urobi. upozornila som ho cez bazar aj cez postu. tak som zvedava,ako to dopadne. verim, ze mi da za pravdu. skor ide o to, ze bohuzial vacsinou tahame za kratsi koniec s ludmi, co podvadzaju....
Ahojte. Potrebovala by som poradit. Predala som jednej mamine rifle,premerane pas 2x50cm, boky.2x59cm. Este som napisala, ze rifle su makke a elasticke. Pani mi ale napisala dnes, ze rifle su velmi velke. Tak som sa zlakla, ze som jej to zle pomerala, ze som jej napisala, aby to premerala. Rozdiel je v bokoch- nie 2x59 ale 2x60. Myslite ze je to taky rozdiel, ze by som mala vratit peniazky? Pani zatial nepyta peniaze spat, len neviem. . Ci som neurobila chybu. dakujem vopred za nazor.
@jajabajaja jasne pisala.som mu ale nic neozval.sa :/...neviem ale tak.co uz rozumny clovek.co si to precita pochopi...ale vies kaslala by som na to ale tahala ma.za nos 3 tyzdne a len same.vyhovorky...je to hlupe od nich lebo potom.trpime taky spolahlivy a spravny ludia ako sme my..ja by som si nikdy nedovolila oklamat ani nic lebo sama si tu kupujem veci preto sa tak.aj chovam...keby ona mala bazar a robia jej toto ludia by ma zaujimalo ci by sa jej to pacilo..
@barborav ja si myslim ze to neni taky velky rozdiel..neda sa to nikdy predne odmerat a zavisi od toho kde sa to mera...ja.preto vzdy pisem.cca tolko.a tolko a ze presne kde som.to merala a zatial.som.nemala ziadnu staznost 🙂.ale podla mna to neni dovod na vratenie peniazkov bo.naozaj te 2 cm su neni take hroznd akokeby to bolo 6-8 cm.
Babule, prepacte trosku za off-topic, ale ako sa daju zmazat inzeraty z mojho wishlistu, ked su uz zmazane predajcom, alebo pozastavene? Mam ich tam strasne vela, chcela som si spravit poriadok a ked na taky inzerat kliknem, iba mi napise "zmazany predajcom, al pozastaveny" a nikde nie je ta hviezdicka, co byvala...uz sa to neda vymazat? 😠 😠 🙄
@matik1 Uz som sa raz nato pytala na policii kamarata a odpisal mi: Takéto zverejnenie osobných údajov na internete je o to vážnejším zásahom do súkromia dotknutých osôb, ak zvážime, že pri ňom dochádza k neobmedzenému cezhraničnému toku osobných údajov, pretože k takto neobmedzene zverejneným osobným údajom možno pristupovať z ľubovoľného miesta na zemi, navyše bez právneho podkladu.
@zuzka444 no ved toto. nastastie dnes som si nasla odkaz, ze jej to mam poslat ako chcem,ale ze mi da negativne hodnotenie.tak ak to naozaj tak bude, budem spokojna. negativne hodnotenie sa da predsa zmazat,ak bolo dane nepravom. a ak aj nie, mam fotoblog s fotkami kocika, tak nech si kazdy urobi vlastny nazor.
@jajabajaja no ved jasne...a ako preco ti ma dat neg.hodnotenie?preto ze je nespravodliva a klamala.v popise?ci jako?to si moze dat akurat tak sebe a nie tebe...ale tak aspom budes mat uz pokoj a reaguj na jej hodnotenie a upresni buduce zakaznicky...tak ako som to spravila ja 🙂.vsak.uvidis ale urcite ho dostanes nepravom.
@zuzka444 dakujem za podporu. negativne hodnotenie ma samozrejem nepotesi-ale vzdy lepsie tak ako zostat bez penazi a donekonecna sa natahovat. obralo ma to o kopec energie, ktoru som mohla venovat radsej drobcovi.
@ankan ja som dotycnu upozornila, ze zverejnim jej udaje, je to obycajna klamarka
@jajabajaja nieje zac...toto pochopi len osoba co to zazila...🙂...presne tak radsej negativne hodnotenie ako bez penazi s pokazenym kocikom :/....inak ja tiez hovorim.tolko energie to cloveka.stoji ja.sa zbytocne rozculujem.co neni dobre v mojom stave a ta mrkva mi este da negatko...ale vies najviac ma sereto zesa vyhovorila na chuda dceru ze bola v nemocnici...ale pritom tu kazdy den bola prihlasena :/.nikdy by som sa nevyhovorila na chorobu mojho dietata ani rodiny.bala by som sa ze by sa to nakoniec mohlo stat.pritom by uplne stacilo napisat nemam zaujem alebo som v nemocnici...nie?
dobry den chcem sa opytat ako vymazem inzeraty ktore somsi ulozila a uz ich nechcem a su bud vymazane alebo pozastavenen dakuejm
@zuziacik1989 ze teraz je tam nejaka.chyba ci co ze buduci tyzden sa to.bude dat 🙂..mam taky isty problem tak som.si to.zistila ze spravca ci kto.tu teraz neni 🙂..pockaj do.buduceho.tyzdna 🙂

@lejla77 tak peniaze na pošte boli