Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
https://www.modrykonik.sk/bazar/hodnotenie/maci...
chapete tuto? akoze predavajucu? to ju nema kto zablokovat? strasne..........
https://www.modrykonik.sk/bazar/hodnotenie/andy...
a vymenila som si aj nejeden e-mail s touto predavajucou.... nejde mi o peniaze, ale o princip... a uz sa aj vyhraza, ze mi da negativne hodnotenie (ked som jej poslala peniaze a ona tovar mne nie...), ale uz sa proste topi v klamstvach tak uz takto na mna... asi je zvyknuta, ze kazdy nad tym mavne rukov a povie si: nuz co, je to bazar, tak co cakaju...
@ankaba s ňou mám aj ja veľmi zlú skúsenosť, na moje negatko odpovedala: "Jasné, že rozumiem, že som spravila chybu ja, a aj preto som Vám poslala peniaze späť..Nechápem toto negatívne hodnotenie" - ale asi si neuvedomila, že keď mi poslala peniaze v obálke (!), tak na nej bude pečiatka s dátumom rovnakým, ako bol deň, kedy som pridala negatívne hodnotenie (a neviem, čo by robila, ak by mi ani táto obyčajná zásielka neprišla 🙄 )
@gubcikova z akeho dovodu? Ze zaplatia za tovar a ten niekto im tovar neposle? A ze to nenecha bez povsimnutia? Uvedte dovod Vasej reakcie. To ma fakt zaujima.
takze pre info vsetkym:
@gubcikova
@garzonka
@benne
to ste vsetky kamaratky s andyka144?
Lebo ked si racite vsimnut, vy ste odo mna nikdy nic nekupili, ani ja od Vas 🙂. To si moze kazdy skontrolovat 🙂
@benne, @traktor, @matik, @garzonka, @gubcikova
jeeeej baby, prepacte. Mne uz ta andyka144 napisala tolko mejlov, ze uz sa tu v tom stracam. Vraj mi napise same negativne hodnotenia, tak som to ani velmi nestudovala a brala som to, ze uz zacala na tom pracovat 🙂. S nou nema zmysel velmi diskutovat, tak to len tak bleskovo prechadzam tie jej reakcie...
ale v skratke:
- najskor tovar poslala ona
- potom jej manzel
- vraj pride tovar o tyzden
- zasa neprisiel
- vraj vrati peniaze (ale ze na postu pojde az v stredu... 🙂 )
a ten zvysok radsej nebudem zverejnovat, lebo to uz zachadza do krajnosti 🙂 a je to len strata casu. Ide mi len o to, aby sa dalsi nepopalili ako ja.
@ankaba to je inak veľmi zaujímavé, čo si napísala, lebo jej manžel asi tak 2-3 mesiace dozadu zomrel, to bolo približne v čase, ked do jej hodnotení napísal odkaz aj admin a ona do podmienok predaja uviedla, že nemôže teraz odoslať zaplatené balíčky, kvôli jeho smrti.. myslím, že toto už dostatočne svedčí o jej svedomí
@benne fuha a este dalsia vyhovorka, ze ma choru dceru a preto mam vymazat to negativne hodnotenie, lebo ona si takto privyraba. Ale nakoniec uz pisala, ze nemoze ist na postu, lebo pracuje v Rakusku...
Ja mam inak same dobre skusenosti s mamickami tu na MK. Okrem tejto. Ale odteraz uz hodnotenia citam poctivo 🙂.
Mile mamicky nikto tu nikoho neodrbava, tovar posielam vzdy v stredu kedze pracujem do 4 tej a posta u nas je jediny den do siedmej a to v stredu ! Akym pravom ma riesite na internete ? Zhrniem vsetko dokopy, pani som puzzle poslala este minuly tyzden neverim, ze dovtedy nedosiel ale pravdaze vratim jej aj peniaze ked ich potrebuje ! Nemienim s nikym rozoberat svoj rodinny zivot a svoje problemy !!! Pani ma urazala, osocovala, vyhrazala sa , ved to nieje normalne, ja som akoze zo vsetkym mala suhlasit?!!
A nic nieje klamstvo manzel sa mi zabil mal havarku, mam priatela snad to neni zakazane ?
Bohuzial dcera byva casto chora..!!
Pracujem v Rakusku ako opatrovatelka 8,5 hodin denne.
Na MB predavam stoho dovodu, ze mame doma vecicky od dcerkinho narodenia a chcem ich posunut, kedze ja uz dieta mat nebudem! A nechapem pani, preco by som ich mala darovat ?, mne nikdy nikto nedal len tak na vsetko som si musela zarobit.!!!
No dufam, ze som odpovedala na vsetky nejasnosti !!!
chcete, aby Vam tu zacali pisat konkretne mamicky, ktorym dlzite peniaze? Mne sa uz nejake ozvali, ze maju taky isty problem s Vami ako ja...
Ano chcem nech mi napisu konkretne mamicky s ktorymi mam nieco nedoriesene !!!
A vam ide o co teraz, lebo ja nechapem !!
@andyka144 Ak sa tu snazite niekoho o niecom presvedcit, pozrite sa na hodnotenia, kde Vas hodnotia kupujuce, ktore si od Vas nieco objednali... Este stale chcete vsetkych dookola presvedcit, ze to, ze od Vas neprislo tolko balikov je chyba posty? A ak hovorite o klamstvach, tak ja mozem uverejnit tu sukromnu postu, ktoru sme si medzi sebou pisali - suhlasite? Mozem to tu uverejnit?
Nie, nesuhlasim kvoli 4€ moje sukromie nebudete pretriasat na celom MK. Bola by som rada ak by sme si to vyriesili medzi sebou, z mojej strany mam velky zaujem o to !!
Mile mamicky bola by som rada ak by sa ozvali mamicky, ktore som ,, akoze “ okradla, aby sme dokazali vyriesit situaciu je to v mojom zaujme a myslim to uprimne !!! Dakujem
@andyka144 nechavam na posudenie ostatnym "citatelkam" 🙂. Vratenie penazi ste mi prave prislubili treti krat... (aj ked som Vas vyslovene o to nepoziadala ani raz). Ale prvy krat z toho vzislo, lebo ste mi vlastne to puzzle poslali (tak aby som nemala nahodou aj puzzle aj peniaze) a druhy krat zasa, vraj pojdete na postu az v stredu (kedze by Vam bolo trapne ist do banky kvoli takym peniazom - kebo IB nepouzivate). A ake date vysvetlenie po tretom slubeni vrateni penazi - fakt netusim...

Ahoj mamicky.
Ja som si od jednej super mamicky tak isto objednala kratase ,ale platba nebola zrelizovana tak ze maminka mi kratase poslala skor ako mala peniaze na jej ucte .Mne prisiel balicek domov a ja hned fu ved ta maminka este nema peniaze a uz mi poslala aj kratase za 11,60eur .Tak som jej hned aj pisala a upovedomila ju ze peniaze este na ucte nema a ja uz mam vec doma .Maminka mi hned pisal ze jeziiis ozaj ,ale ja som jej povedala ze peniaze jej hned poslem 🙂 .A tak sa aj stalo.Ja by som si nedovolila okradnut mamicky ,nakolko kazda jedna znas nema peniaze na rozhadzovanie .A je mi moc luto ze sa tu take veci aj deju .A kazdej maminke sa stane ze omylom posle vec skor ,ked este nema peniaze na ucte ,ale verime ze pridu .Ale musime si davat POZOR.Zelam kazdej maminke vsetko dobre. 🙂