Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@kmg, @vyhodnynakup, @martaorava, @tina121212, @milanakascakova, @milanakascakova, @miriam35
ahojte, @andyka144 Vas vyzyva, aby ste sa ozvali... na zozname je viac mamiciek, ale posielam to im tym "najcerstvejsie" nespokojnym. Budem stastna, ak aspon jedna z Vas obdrzala tovar alebo peniaze.
Lenze pozrite sa ak ja nieco poslem obycajne nieje na moju zodpovednost, ked vam tovar neprisiel. To musite vediet aj samy. Moje veci na MK su max 4,5 krat oblecene vsetky vecicky su z normalnych obchodou ziadny vietnamec a mne kto vrati tovar, ktory som odoslala ? Alebo kto mi zaruci, ze mamicky tovar nemaju doma ?
S miriam35 to je vyriesene ta vam asi nenapise, milanakascakova svoju zavinovacku dostala takze ani ta to nebude... A je to trapne co robite mne to za tie 4€ nestoji takze majte aj peniaze aj puzzle!
akoze to je so mnou vyriesene...ja som svoj tovar nedostala...
koncom januara sme sa dohodli a poslala som peniaze- po nespocetnom mnozstve sprav typu- "poslala som", "posta mi to vratila a poslala som", "mala som sukr.problemy a vy ma este otravujete", "poslem vam peniaze, nepotrebujem klamat za 3,8 eura"......................ale aj tak mi stale stale nic neprislo, az ked som nakoniec odpisala aj na dalsie inzeraty s tym, ze ak to nevyriesi, napisem dalsie hodnotenia, tak teraz koncom marca mi prisla akasi kosielocka, ktoru som si vobec neobjednala. Takze ak to zhrniem, ani negativne hodnotenie prve, ktore som bola ochotna zmazat, ak mi vrati peniaze, nepomohlo, ani ziadna dalsia korespondencia, az ked som ukazala, ze je moznost napisat viac hodnoteni, prislo mi nieco, co som si neobjednala. Silne reci, ktore vyzeraju uprimne, ale ziadny cin, urcite si odtial nikto nekupujte, mozno dvom teraz posle, ale ja by som to neriskovala. tot moja skusenost
Babule, ja mam problem s touto mamickou - https://www.modrykonik.sk/bazar/predajca/matka0... - Ide o to, že maminka mi poslala súpravku, opísanú bez poškodení a prišla mi fľakatá, na mikinke v stede chrbátiku diera a na kolenách diery 3 Tu na chrbatiku som si vsimla neskor, ked som jej najprv pisala, ze su tam diery na nohavkach a flaky, bolo mi odpisane, ze cena je adekvatna stavu - ako 7€+ posta je trošku dost, za znicenu supravu,a j keby bola zo zlata a ked som nasla tu druhu dieru na mikinke a ziadala vratenie penazi, ani obraz ani zvuk. Predavam a kupujem roky, toto je prva neg. skusenost - fotky mam na MMB, lebo tam je registrovana tiez - http://www.mimibazar.sk/rodinne_fotografie.php?...
@kmg šak ma kopu negativnych hodnoteni. mali by ste sa všetky nejak spojiť a niečo vymyslieť 😉
@gebeente77 toto iste sa aj mne stalo, ale s inou predavajucov zaplatila som 7 eur + poštovne + šek bo nemala dotyčna učet a nohavice som mohla vyhodiť do koša. ☹
@sofokleska ja by som sa pod zem prepadla od hanby taketo cosi posielat - ako ja neviem, niektore baby si myslia, ze ked je to Adidaska, tak moze byt na franforce ale preda ju za 10eur 😠 no uvidime, ci cosi poriesim, este keby na tom kolene iba, kaslat na to, dam tam nazehlovacku - co su samozrejme dalsie peniaze, ale fakt, ked som uvidela tu dieru na tom chrbatiku, tak to nie 😠
@gebeente77 ja jej negatko na mmb nevidim..
@gebeente77 veď presne, aj ja by som sa hambila predať niečo čo je zrele akurat do koša a ešte k tomu niekoho klamať. Buď opišem všetky chyby alebo to jednoducho darujem. Niektore to tu beru ako biznis čo som si všimla. Ale žiaľ nie všetky sme rovnake.... ☹
@gebeente77, ok, takze @matka0322 vyjadris sa k napisanemu? Alebo ta treba zacat riesit cez admina?
ahojte,mne je zas ľúto ,že niektoré maminy sú asi lenivé napísať pár slov do hodnotenia.ja už som si povedala že nebudem takisto písať nikomu žiadne hodnotenie.ale vždy si poviem ,hádam napíšu aj mne .a zase nič. ☹ ☹ ☹ .no nič už viac nenapíšem pokiaľ nenapíšu mne ako prvej. 😉 😉 😉
@jankamarcel tak ich po info, ze balik obdrzali poziadaj o hodnotenie spokojnosti. Alebo im ho vymaz, ak mas potrebu.., mozno sa spamätaju 😅
@andyka144 na Vašom mieste by som to hneď dala do poriadku a vrátila peniaze. Tie 4€ za to naozaj nestoja a ste zatiaľ asi unikát, keďže sa Vám takto strácajú balíčky. Nechcete nám tu všetkým tvrdiť, že máte šťastie na ženy, ktoré si preberú balíky a tvrdia, že ho nemajú... tak toto je naozaj nonsens. Ja obchodujem 1,5 roka. Okrem straty jedného balíčka mi vždy obyčajné zásielky doručili. šli. Už aj tak máte dosť negatiek, ešte táto diskusia a bude sa Vám veľmi ťažko predávať...
@ankaba prečo si pýtaš povolenie na zverejnenie súkromnej pošty? Viem, že je to v podmienkach predaja, ale keď ona sa takto neférovo zachovala voči Tebe, ja by som sa jej na to nepýtala. Surovo by som to sem skopírovala. Už to urobili aj iné maminy a predávajúce väčšinou prišli k "rozumu".
@matik1 to by som zasa ja nespravila. Drzim sa toho, ze ona nesmie mat proti mne ani jeden argument. A ten nema. Tymto by som jej nahrala, ze aj ja robim chyby a spustil by sa kolotoc obvinovani. Ale spytala som sa jej to iba preto, aby bolo jasne kto klame. Iba to som tym chcela docielit. A poviem Ti, ze ta komunikacia je cela o nicom. Je to pod uroven. Ja som ju len chcela doviest k tomu, aby zacala pisat verejne, nie niekomu sukromne klamstva - vymyslat si vie. Ale nie natolko aby mala iba jednu verziu. A to jej viem dokazat iba tym, ze zapojim do toho viac ludi.
Nebavi ma to kvoli 4€ robite velke haloooo, v stredu vam ich poslem a prestante ma uz ociernovat. Ako som uz niekolkokrat uviedla poslala som aj puzzle poslem aj 4€ mne to za 4€ nestoji sa tu dotahovat ja niesom na ne odkazana na tie vase 4€. Takze stymto som svoju konverzaciu ukoncila !!!
@andyka144 tu nejde len o baliky, tu ide aj o klamstva, ktorymi krmis kupujuce...Ak teda vies, ze zrovna na tvojej pošte je bermudsky trojuholnik, preco kazdu jednu kupujucu neupozornis, ze obycajne neposielas, lebo sa to straca? Upozornila si aspon jednu na tuto skutocnost? Pochybujem..
A tvoja konverzacia sa kludne moze preposlat adminovi - to nie je porusenie pravidiel a ten na zaklade tohto moze rozhodnut, ci ta uplne stopne, alebo nie...
A 4 eura sem, 4 tam + postovne a za 10 takychto balikov je to celko slusny zarobok, ze?
No milá pani andyka...takisto ani mne ste topanky neodoslali,a vyhovorky typu ze posta zlyhala,ked viete ze mate taketo problemy ze,,posta neodosle balicek,,nechapem preco stale posielate obycajne, zahadou je aj to ze nie je nespokajna jedna ci dve ale je nás vela, tiez nie som charita aby som niekomu darovala 12€,ešte aj za klamstvá.Takze vás pekne poprosím vratit peniaze!!

Ale prosim vas puzzle som poslala. A ano ja IB nepouzivam, mam aj inu robotu ako cely den vysedavat pred pocitacom. Ja banku ani nestiham kedze do piatej a ja som v praci. Poslem vam ich na adresu ako som spominala. Keby som vas chcela okradnut tak viac vam ani nenapisem ja svami komunikujem a chcem to co v mozno najkratsom case vyriesit.