Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
sisaha no vidis bohuzial tu su taky nechapavy ludia, ze sa musim opakovat...!!! Tie 4€ vratim, kedze som jej tovar akoze neposlala, ale akoze kazdeho upozornim, ked tovar odosielam a to tak vzdy aj je. Predala som drahe tenisky teraz pyta peniaze kto mi da zaruku ze ich nema doma a teraz pyta peniaze, lebo jej chybaju. Vsetko predavam pod cenu lebo sa toho potrebujem zbavit tak nechapem preco by som veci neposlala.Uz by ste stym osocovanim mohli aj prestat!!!
inac nechapem preco nadalej ked sa vam to akoze stava casto vidiet to v hodnoteniach .... posielate nadalej obycajnou postou????ja som vacsinou mamickam posielala obycajne ked ma o to poziadali a vzdy im vsetko prislo v poriadku domov..mne keby sa stalo len raz ze niekomu balicek nepride urcite uz obycajne neposielam .....uz po tolkych zlych hodnoteniach co mate by ma to dost stvalo...a vsetky mate vacsinou o tom istom ze balicek nedorazil...bud je chyba u vas alebo by ste sa mali ist spytat na vasu postu preco vami odosielane balicky nebyvaju dorucene..mozno ste v tom nevine ale urcite by ste to mali zacat nejako riesit ked mate ciste svedomie...mozno prave u vas na poste je nejaka postarka ktora si nechava balicky...uz bolo vela takych pripadov ..a ked to nebudete riesit nikdy sa to nedozviete a prave o vas si budu ostatne mamicky mysliet ze ste neodosielate balicky...a je jedno ci ich posielate obycajne ..mate pravo sa na to na poste spytat preco akurat vase baliky sa stracaju...samozrejme ak mate naozaj svedomie ciste ...lebo fakt nechapem ako to mozete nechat len tak a povedat si vsak som to poslala ale obycajne ja s tym uz nic nemam ..malo by vam zalezat na tom ked chcete predavat a mat spokojne nakupujuce mamicky...
kebyže nepríde už asi tretí balík, tak by som už obyčajne neposielala. Buď mohol byť problém teda v poštárke, ale ja by som sa teda veľmi bála.Každého upozorňujem, že za obyčajne nezodpovedám. Pýtam si aj pošte potvrdenku, nie je to síce dôkaz, ale aspoň čiastočný.Ja mám s obyčajnou poštou dobré skúsetosti, ale ako píšem ak by sa horšili, neriskovala by som.
@sisaha jasne, ze jej poslem 4€ aby panicke nahodou nechybali..) Ja sa na tom uz iba smejem pretoze je viacero mamiciek, ktore su spokojne no ale niektore zistia ked im tovar pride, ze by boli dobre este aj peniazky tak pytaju aj tie ako mozno vydiet je ich par. Ale tato je najvytrvalejsia 🙂 Ale nevadi co uz ked ich tak potrebuje!
@andyka144 ty sa mozno smejes, mne to vobec nepride vtipne, ani smiesne.. tu nejde o 4 eura ci niekomu chybaju,, alebo nie. Nevies preukazat, ze si tovar naozaj poslala, nemas potvrdeny ani listok od posty, hoci to nic nedokazuje, ale predsa len datum peciatky a suma je tiez nieco ako nic.. Takisto to nie je tvoj prvy pripad, ale opakovany... Ak mas taku nedoveru v svoje zakaznicky, ze okrem tovaru chcu este aj peniaze, preco posielas obycajne? Ved posli doporucene..
@andyka144 precitala som si vsetky tvoje negativne hodnotenia a musim povedat, ze byt adminom, tak ti zablokujem IP adresu. Ty nielenze neposles tovar, ale este obvinis nakupujuce, ze si nepriplatili za doporucene a mohli teda tovar mať. Ako keby zaslanie obycajne znamenalo automaticky nedorucenie. A tam, kde si mamicky zaplatili doporucenu postu, tak si to poslala obycajne a ked sa ozvali, tak si vratila peniaze...FUJ!!!
neodporucam "arcadia"
tyzden sa dohaduje za postovne a nakoniec aj tak nic nekupi.
kocky,prvykrat mam problem v s predajom.a co si o tom myslite vy.predala som tasku,jednoznacne ciernej farby a kupujuca mi tvrdi,ze je hneda!!!!a chce mi dat negativne hodnotenie...ako to co ma byt???
Ja neoporúčam na výmenu @tobinusko...chcela výmenu za detské topánočky tričko odo mňa,jej moje tričko prišlo,mne od nej nič,len že je tričko krátke-rozmery nepýtala-potom je na ňom diera-nie je,môžem dodať fotky,dnes mi ho poslala naspäť v 100%stave,tvrdila,že ona tovar tiež poslala-neposlala a chcela sa dohadovať,nech jej dám za tričko neakú peňažnku radšej!!!takže pre mňa je táto mamička iba špekulantka a klamárka,ktorá si myslí,,že je na trhu a nevie,ako bazár a výmeny fungujú.Pre istotu svoj tovar neposlala,aby mohla vyjednávať.Je nespoľahlivá,mám dôkazy našu konverzáciu.takže pozor na ňu.

@andyka144 A ako to bude z dalsími oklamanými,ktorým nejde len o 4€..myslim ze ani pani Anke nejde o peniaze,ale o princíp a Váš charakter!