Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@andyka144 neokrádaš mamičky, ale je fakt, že sa Ti množia sťažnosti na nedodanie tovaru. A keď neokrádaš, ako to píšeš, prečo napr. nepreberieš dobierku, keď si ju dáš poslať. Aj tam máš negatká a tie mamičky kvôli Tebe prišli o peniaze, vo forme poštovného. Je úplne zbytočné, že sa tu obhajuješ a urážaš. Proti Tebe svedčia hodnotenia. A tej pani so 4€ nejde o peniaze, ale o princíp... Ja by som tu riešila aj 2,50€. Prečo by sa mal niekto na úkor mňa obohacovať? Daj veci do poriadku a budeš mať pokoj. Čím dlhšie sa to tu bude rozoberať, tým viacej žien si o Tebe prečíta a stratíš potencionálne zákazníčky. Je na Tebe, či si moju radu vezmeš k srdcu. Si dospelá, tak uvažuj. Ja som už na túto tému skončila. Myslím, že to už ďalej bude riešiť admin.
@matik1 hm.., nestojim o tvoje rady do zivota, aby bolo jasne !! A ked som dobierku neprebrala ma to aj asi niake vysvetlenie nemyslis ?Ale nechapem co to teba zaujima ! Beriete ten MK niako moc vazne. 🙂
Nie nemienim to dalej rozoberat, je to totizto pod moju uroven primitivne, trapne, smiesne..)))
@andyka144 Je mi uplne jasne, ze ste to nepochopili (nie kazdy musi vsetkemu rozumiet). Vam je stale nieco na smiech.... peniaze mate vybrane od ludi a predpokladate, ze budete v tom stale pokracovat (musi to byt super "prilepsenie"), tak verim, ze Vam toto cele je na smiech. Ale verte, ze ludom, ktorym dlzite peniaze to smiesne nie je. Stale tu niekoho obvinujete z klamstiev.... ale citajte sama po sebe:
andyka144 @pastalkaa Uz na tom zacnem pracovat a riesit to buduci tyz., sa do toho pustam.
a potom zrazu:
Ja posielam tovar z roznych post podla toho ako stiham.
Stale si stojite za obidvoma tvrdeniami? Lebo neviem si to celkom v praxi predstavit ako obiehate vsetky tie posty a zacinate od buduceho tyzdna riesit....
Takze opatrne s tymi klamstvami. Stale tu druhych obvinujete, ze klamu. Ale iba vy mate tych verzii vo vsetkom vela, napr. kto bol na poste: ci vy? alebo manzel? vlastne uz po novom hovorite o priatelovi... alebo bola na poste ta kamaratka? co ma u Vas veci? co niekedy odpisuje z Vasho nicku?...
a potrebujete pripomenut, ktoru vec ste predali a mali stale na bazare?
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/nespolahliva-pani-andyka144/
ak by ste sa v tom stratili a nenasli to, specialne pre Vas to kopirujem aj sem:
@soleil33 Ahoj, zaslala som 9,30 za autíčko na diaľkové ovládanie v prvej polovici júla. Autíčko ďalej ponúka !!! Ani tovar ani peniaze nezaslala.
@adacica77 Dobry den. Dnes dorazil po postovych peripetiach a velkych komunikacnych problemoch balicek az k nam domov. Veci su velmi pekne, podla opisu v inzeratoch. Som rada, ze veci su vyriesene a s ohladom na mozstvo predchadzajucich dobrych referencii, dorucenie balicka aj poslednu komunikaciu s predavajucou mamickou som rada, ze mozem teraz vec uzatvorit a dokonca ju doporucit dalej. Dakujem.
@ankaba Auticko na dialkove ovladanie stoho som mala 4 kusy,.ako aj zo setikov co mam v ponuke mam niekolko, nechapem co vkuse splietate. Ano, stojim si za kazdou jednou vetou, ktoru som napisala. Myslim, ze je celkom normalne, ked mlada zena ma znamost. Ano, raz podam tovar v Ba inokedy v Sc alebo u nas podla toho ako stiham. Nemienim obiehat vsetky posty ja nemam tolko casu nazvys, pojdem len na nasu. Aj kamaratka tu ma po dcere vecicky a co teraz..., no sem tam odpisoval aj manzel kym este zil ☹
@ankaba a niesom si vedoma toho, ze by niake auticko nebolo dorucene. Vsimnite si, ze stale pisete len vy este zopar mamiciek co nemaju inu robotu a zaroven somnou nic spolocne, preco mi nepisu tie mamicky co som ich akoze okradla ?!!! To vy riesite v ich mene, ste smiesna hahaha 🙂
je fajn že sa to tu rieši, aspon vieme s kým obchodovať a ským nie...ja osobne by som nekupovala od nikoho kto ma len jedno negatko a nie ešte od niekoho, kto ma ich veľa a stále ten istý problém 😕 ...zaplatené a tovar nebol doručený...alebo Neprebratá dobierka! niekolkokrat....ved to až bije do očí že tovar sa nestratil niekde ceste ale nebol vôbec poslaný!!!!...ako naša pošta robí občas kiksy ale toto je už scifi 😀..........takže ja odporučam v prvom rade si prečítat hodnotenia, na to predsa sú....lebo ked niekto oklame 4x oklame aj päť krát,a opať a opäť....asi im robí dobre ten adrenalím a vedomie že vždy sa najde niekto"sprostý" kto im naletí......... 😖 čo je smutné lebo stat sa to može každemu....
@matik1 to ona ich nevrati. Aj ked sa tu dusuje, ze ano (ja ich ani nepytam - to ona sa stale ponuka, len - "skutek utek 🙂". Nastastie som jej vela neposlala. Takze peniaze ma netrapia. Ale ten pristup a ta arogancia ma zaraza. A tie scestne odpovede - proste vymysli si, co sa jej v tej chvili najviac hodi. A pomohlo by jedine- - zablokovat jej pristup na MK (tak som zvedava, ci sa to podari - len nech sa tu "predvadza").
@andyka144 mozno na niekoho to zaberie, ze mate taky osud. Nerobite toto prvy krat, ale na mna to neplati. Sama ste mi pisala, ze balicek mne poslal Vas manzel (asi pred tyzdnom). Sama neviete, ci zijete s manzelom, alebo je uz mrtvy, alebo zijete s priatelom... Takze treba si zosumarizovat suvislosti a tak klamat, lebo ste velmi priehladna. A ked ste potom zistili, ze nie som citlivka a brnkanie na city na mna nezabera, tak ste otocili a zrazu ja som ja ta chudera, co musi nakupovat detom na MK - co si narobila deti a teraz nema peniaze(co by ste vy nikdy svojej dcerke po nikom nic neobliekli) a mate velmi vela novych a drahych veci atd.... ale ak ste si nevsimli, vobec ma to neuraza. Cely cas tu iba sama seba ponizujete. A mne ide o jedine - zrusit tuto Vasu nekalu cinnost.
😠 😠 😠 😠 @andyka144 A uz mam aj ja toho dost.Pisala som vam ze mate prestat a vratit vsetko mamickam .A vy ste mi hned na to napisali spravu ze vas manzel umrel vasa dcerka je chora na rakovinu.Ved toto je chore to je strasne ako mozete tak to pisat ze vasa dcerka je chora na rakovinu.Ja ci ina maminka tu na MK by mala problem a jej dietatko by bolo tazko chore ,by tu nesedala od rana do vecera a neurazala by mamicky tak ako vy .Ale venovala sa 24hodin svojmu dietatku ,lebo kazda sekunda stravena po boku svojho tazko choreho dietatka by stala za to Ja mam teraz tazko choreho syna ,ale vzivote by ma nenapadlo klamat ze ma rakovinu ,to by ma ani nenapadlo .Je to UBOHEEE A CHOREEEEEEEEEE .Mna ste oklamala pisani .Urazala druhe mamicky .Ale uz bolo toho dost 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Prestante uz a dajte to vsetko na poriadok
@peterva Ja si bohuzial nemozem dovolit sediet doma a riesit primitivizmus na MK, chod robit aj ty potom budes moct svojmu dietatu kupit aj nieco nove a nebude musiet nosit obnosene handry ! Zavist je svina co uz kazdy sme niaky ! A bud rada ze tvoj muz zije a robi na teba a ty mozes zatial riesit sracky na MK.
@andyka144 mne sa uz rozum zastavuje. si CHORAAAAAAAA daj sa cim skor liecit na tu tvoju sprostu hlavu klamarsku .Ty ani nevies co je uz pravda 😠 ty uz aj tomu veris co pises aj ked to tak nie je .Ty si na smiech uz kazdej mamicke tu MK.A handry mas len ty .Ja som rada ze tu mozem predavt aj kupovat .lebo mamicky tu maju krasne veci a za super cenu .A mne to neprekaza ked si od inej mamicky pokupujem veci ,lebo viem ze to nosilo jej dieta. 🙂 a bohuzial som na materskej ty TAPA BLAZNIVA 🙂

@traktor riesia ju aj na fb v skupine Batovcanky