Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@andyka144 Viete co mile mamicky
@peterva, @ankaba mozte byt radi, ze tu na MK kupite 2 tricka, 2 teplaky za cenu co ja miniem na ranajky a este sa vam nepaci nechapem co by ste chceli. Ja som tiez rada, ked mozem popredavat veci po mojej dcerke, ktore su par krat oblecene a nevydiet znamky nosenia predavam ich pod cenu a len preto aby nam nestali zbytocne v skrini. A je xy mamiciek, ktore su z mojim tovarom spokojne, pisu tu mamicky co nikdy odomna nenakupovali snazia sa ma ociernit. Pisete o akomsi okradnuty lenze mne nikto nepisal a nepytal peniaze. Takze uz by ste sa mohli ukludnit !!
no mila @andyka144 aby teda mamicky neboli same, precitala som si vase hodnotenia, problemy s vami, ktore tu maju mamicky, v tejto teme, aj v ciernej listine aj v diskusii o vas.
vy ako ste normalna? napriek vsetkemu si dovolite ine zeny urazat. vy ste dalsi chory jedinec tejto spolocnosti.
nahlasujem vas adminovim ,myslim, ze viac dokazov na to, aby vas zablokoval netreba.
a dajte sa liecit, ak je vasa dcerka chora - snad ste si jej chorobu nemysleli - je mi luto, ze musi travit cas s takouto osobou,
grcajuci smajlik tu neni, skoda.
Nemyslela som si, že po takmer roku to tu budem musieť vytiahnuť, ale p. @andyka144 mi stále dlhuje 1,20€ (pre niekoho smiešny peniaz, niekto zaň má peceň chleba). Riešila som to vtedy negatívnym hodnotením, nedávala som to tu, ale keďže sa stále obhajuje, aká je skvelá predajkyňa a nikto s ňou nemal problém, tak posúďte samé.
8.6. som zaplatila za tovar, ktorý mal prísť doporučene, ale balíček nikdy neprišiel. Kvôli tomu, že inzerát bol zmazaný, komunikovali sme spolu cez IP. Po niekoľkých urážkach na moju adresu, podobným tým vyššie, som napísala negatívne hodnotenie. Podľa razítka na obálke, ktorá mi prišla 4.7. (tu možno nezreteľná, ale veď mám aj originál fotku), je jasné, že bola poslaná až po jej odpovedi na moje negatívne hodnotenie. P. Andyka144 považuje asi za normálne, že mi poslala späť 2€ z pôvodných 3,20€ a detskú tašku, ktorá mi bola nanič, nakoľko ja tieto čínske polotovary deťom nedávam. Jedná sa o zanedbateľnú sumu, ale aj o princíp.
Pekný deň všetkým"
Toto sú mamičky,ktoré mali s vami problém,ak budú mať čas dúfam,že sa vyjadria v tejto téme k obchodu,ktorý prebehol s vami 🙂 😉
@andyka144
@jerrik , @samsim , @blacklady, @miriam35, @soleil33, @magnetkalrrs, @ivka0412 ,@nela777, @alexfleming , @milanakascakova, @tina121212, @martaorava , @vyhodnynakup, @kmg
Tak na toto sa neda nereagovat @andyka144..to ako si dovolujete urážat ženy čo nakupujú cez MK?Chudera ste tu jedine vy ked sa potrebujete vystatovat značkami,ktore si možete dovolit...a možno ich kupujete vo vypredajoch!!!!!!! vypisujete tu ako keby nikto iny nenosil adidas len vy 😅 .ste na smiech....Podarilo sa vám urazit hadam všetkých čo tu nakupujú!!!TO JE VRCHOL!!!Prečo by mala nejaka mamička byt chudera,že kupi,čo už niekto nepotrebuje a posúva dalej? Ja nechaáápem čo tu vy na MK robíte????
@jonathana1 ona ale urazila aj seba lebo ona tie handry predáva
Moj názor: stránka nebola vytvorená,aby sa tu mamičky okrádali,urážali,ponižovali ale predovšetkým aby si pomáhali,radili ... Nie sa tu urazat ale byť vďačný ze vobec je taka stranka kde sa da pomoct poradit. @andyka144 znacka oblecenia nerobi cloveka ale spravanie,rec je to co o cloveku napovie najviac.ja ďakujem dobrým,spoľahlivým mamičkam čo tu sú,že existujú a pomáhajú všeliakým spôsobom.
@gubcikova Ved prave...nemozem uverit čo popísala...nazvala chuderami svoje zakazničky!
Som veľmi rada, že reagujú aj ďalšie maminky, pretože toto, čo tu vypisuje andyka 144 je katastrofa. Podobne ako majinka85 som veľmi rada, že som túto stránku našla, mám odtiaľto kopu super oblečenia za super ceny. Nadávať kvôli tomu niekomu do chudier je naozaj úbohé. Ako keby ona tu nenakupovala, veď má hodnotenia aj od predávajúcich, tak absolutne nechápem o čom tu rozpráva.
@andyka144 takže podla teba su všetky ženy, ktore nakupuju cez bazar chudery? Takuto mas mienku o ludoch, ktorym mozes byť vdacna, ze si tvoje veci vobec pozru a niektore kupia? Stale taras dve na tri, že nikto s tebou nema problem, ale pritom je vytvorena špecialna tema o tvojej neserioznosti? Grcať sa mi chce z takychto žien...
Pomooc držte ma, lebo keby som tuto osobu mala pri sebe, tak jej facku dam 🙄
@sisaha
@matik1
@jonathana1 a najprv písala že jej muž zomrel pred 2mes.a už má priateľa ktorý bude onedlho jej manžel fuj asi nemá ani srdce
Ahojte mamičky 🙂 Mám jeden problém a neviem ako si s ním poradiť. Kúpila som si tu na koníku od jednej pani kočík na fotkách bol pekný a bolo aj napísané že je trošku poškodený užívaním ale že to dala prešiť a vymenila aj striešku pretože bola dopraskaná. Ale neuviedla že sa jej tam zlomila tyčka ktorá spája konštrukciu (bolo to odfotené zo zadu ale ja ako lajk som si to vôbec nevšimla), a že ten kočík sa nedá ľahko ovládať, dokonca by som povedala že veľmi ťažko pretože predné koliesko sa netočí do strán ako by malo ale musím dať na zadné a tak odbočiť čo mi pri dvoch deťoch absolútne nevyhovuje pretože doteraz som kočík ovládala jednou rukou. A po kontaktovaní predávajúcej mi povedala že nieje ochotná vziať ho späť že kde by k tomu ona prišla 😖 . Poraďte mi prosím ako pokračovať a či vôbec má význam sa z niekym dohadovať. Ďakujem ☹
Tak mamičky-nemamičky moje zlaté,toto sa tu už nedá čítať!!!Sa mi až žalúdok dvíha z takej osoby akou je @andyka144!!!Toľko zloby v jednom človeku,závisti a hlavne choroby na mozgu,lebo toto jeden slušný zdravý človek ani nevie popísať,a nie ešte matka dieťaťa,ktoré by sa za ňu iste len hanbiť mohlo!!!sama som matka,tiež som sa tu stretla od včera s jednou inou špekulatkou,a to som si myslela,že od nej už nikto horší nie je,ale toto je fakt HROZNÉ!!!ako to môžu dovoliť,aby tu tak primitívna osoba nadávala,osočovala,urážala a hlavne okrádala slušné ženy?
Ja sa nejdem chváliť,finančne sme na tom slušne,ale veľmi rada tu nakupujem,aj použité značkové veci pre deti,ale ujdú sa mi aj nové v super cene...Lebo:dnešný svet je jedna veľká drahota,čo môžem kúpiť tu za polovicu,načo kúpiť v obchode?A druhá vec,sme malé zapadnuté mesto,nie je tu možnosť niečo kúpiť deťom okrem jedného čínskeho obchodu,a do Ďalšieho mesta je to ďaleko,mne to takto vyhovuje a za chuderu sa nepovažujem.Ak treba aj ja nahlásim túto osobu,lebo aj keď sa ma to osobne netýka,takéto veci čítať je pre mňa moc smutné a nepriamo aj mňa označila za chuderu,lebo tu nakupujem!Tak takáto chorá chudera tu nemá čo robiť,preč s ňou!!!
Nepovažujem za super osobu, ktorá sa chvasce, že na to má a potom predáva. U mňa je super osobka, ktorá na to má, ale nechválila saže je viac a všetko teda daruje na charitu, keď sa má tak dobre.
@peterva No hadam sa nedame 🙂 ...ja sa priznám,že som si od nej chcela niečo kupit a tak som sa sem dostala a som rada,že tu takato diskusia vznikla 🙂
@luna22 presne tak, ja mam na co chcem, a milujem nakupovanie v sekacoch a na bazaroch, nie z ekonomickeho hladiska, to je len pridana hodnota, mna to proste tesi, mm hovori, ze som zrela na liecneie,n o zabijem sa.
a vobec to nie je o tom ci niekto ma alebo nema. podla mna je to prakticke. 😉
😀 😀 😀 😀 tak tie by som rada 🙂

@peterva uz ani nemienim na to nic napisat. A si na materskej chod poupratat, navarit a dietatu sa treba venovat nie vysedavat cely den pri pocitaci.