Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@jonathana1 no jasne ze sa nedame 🙂 Ale zabolelo to ked pisala ake sme ubohe a ze sa nestarame a dalej uz ani nepisem ,lebo toto som ja este nezazila.
@admin
http://www.mimibazar.sk/hodnoceni_starsi.php?ty...
co sa tyka @andyka144, treba sa pozriet na link vyssie a uistit sa, kde je pravda.
A teraz ešte raz ja poprosím o pomoc ohľadom @tobinusko:chcela výmenu moje nové tričko za jej detské topánočky-ja som chcela kúpiť,ona meniť,tak reku fajn,som jej aj 1euro zaplatila...Nato mi píše,že jej tovar prišiel,krátke sú rukávy,ona také nosiť nemôže,potom chcela že nech jej namiesto toho pošlem peňaženku,nakoniec bola na tričku diera,ktorú ona spravila a poškodila mi tovar,a čo je hlavné,mne od nej tie topánočky neprišli...Som sa na ne tešila,ale teraz nemám ani sovje tričko-zničila ho,nemám peniaze,lebo odmieta mi ich dať,nemám ani topánočky pre malú....a na moje riešenie,že keĎ nechce platiť jej vrátim to tričko,keĎ ho poškodila,nech si s ním okná umýva,nech mi tie topánočky pošle,tak ona stále chce môj druhý tovar na výmenu,zato čo už dávno malo byť u mňa a neposlala to.A teraz nejnovšie mi píše,že topánočky mi predá teda za 4eurá,ale poštu si platím sama 😀 a núkala ich za 5,50eur.Je to asi smiešne,a malá suma,ale mne ide o spravedlivosť,tak prosím radte,lebo jej pokoja nedám,kým svoju chybu nenapraví!!!
Vy mate asi problem z nervamy.prestante tu klamat potrhane tricko ste mi poslali a nehovorte ze nie ste uz tym trapna ja som sa zvamy chcela nejako dohodnut ved kazdemu sa to moze stat ze posle poskodene tricko ved sme len ludia a vy nemate zaujem jak mi doslo tricko hned som vam pisala ze je potrhane a nevravte ze nie.dajte sa liecit
Inak ja som mu pisala este vcera tak to nechajme na neho nech on posudi ok?pa
@andyka144
Tak ked mam tolko vela casu, tak som si dala tu namahu a popozerala internet. Takze vsetkym, ktorych zaujima Vas pripad vdovy (a tak to bude aj s tou chorobou dcery), nech si pozru tieto verejne dostupne informacie:
http://www.cas.sk/missleta/profil/1329
http://praca.slovenskainzercia.sk/zamestnanie/i...
Kazdy nech si urobi vlastny nazor.
Skutocne to nepotrebuje dalsi komentar...
Vidim, ze zatial stale fungujete este na Bazosi, ale tam si dam na Vas pozor 🙂 (lebo tam ste si uz nedali andyka144) - to bolo prezierave. To ste si u mna "splhli".
@tobinusko viete, že v tejto diskusii tu mamičky môžu vyjadriť svoj názor. Tak sa neurážajme, ale napíšte, čo ste riešila, ako to vidíte Vy a keď sa neviete dohodnúť, tak to musí posúdiť admin. Myslím, že tých nadávok už bolo dnes požehnane. Naozaj sa nedá s sny pekne bez urážok dohodnúť na kompromise? Aj ste jej ponúkla nejaké riešenie?
toto bol dnes za deň..

@zuzka1. tak to sme potom dve choré 😀 aj mne to isté muž stále hovorí,že je to "shoppingmania" 😀 ale zabijem sa,keď tu vždy ulovím super kúsky???