Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
😀 😀 😀 ja už nemám slov....ty kokos...to telenovela šuviks, toto je je už fantasmagória...... 😀 😀 😀
.....inak čo pozeram, tak admini si to tu veselo čítaju, kedže sa mažu príspevky jedna radosť, ale už aj niečo podnikli aby jej zastavili prístup na bazárik a tak zabránili dalšiemu okrádaniu a klamaniu serioznych mamičiek?????.......ved tu ide o image celého MK nie????? ci to je už jedno???? 😕 🙄 hmmmmm......?
baby, ovdovená nie je, na sociálke žiadna takáto nepoberá vdovský dôchodok 😝
ďalšia záhada vyriešená 😅
len nech sa nikto nezahráva s takto silnými slovami....aby si to neprivodil...
kks, kam až niektoré vedia zájsť 😒
@lejla77 tieto slapky su suce do smetneho kosa a nie este ich predat ako v dobrom stave...ja uz naozaj nepochopim niektore mamicky na com vsetkom chcu zarobit..niekto rovno hodi do kosa niekto este chce zarobit 😒 by som sa hanbila nieco take niekomu uz len darovat ..... 😒 a nieto este predat ...
@andrejka1983 presne tak. Tiez som zvedava ako sa toto poriesi. Ci jej vobec nieco zablokuju lebo ju treba zablokovat tak, ze nebude mat pristup ani z inych dalsich nou vytvorenych pristupov. Ona ma na tomto perfektny biznis. Velmi sa ohana pozitivnymi hodnoteniami. Ale kolko z nich si ich napisala sama? To uz nevie ani ona sama.
Ozaj, @andyka144 keď si taká poctivá predávajúca, prečo si nedáš do podmienok predaja, že tovar posielaš len doporučene. Aj ja to mám tak a nikdy sa mi síce nestalo, aby zásielka neprišla adresátovi, ale keby sa tak stalo, mám doklad o odoslaní a som krytá. Prijímateľ môže sledovať na internete pohyb zásielky a v prípade nedodania samozrejme reklamovať.
Inak mm je vedúci pošty a ešte sa mu za celé roky nestalo, aby sa stratilo toľko obyčajných zásielok ako dotyčnej. 😀
@andyka144 gratulujem k otehotneniu. Len neviem ako si mam vysvetlit to, ze ste mi pisali, ze naco som si narobila tolko deti, ked teraz musim nakupovat na MK a vy mate preto iba jednu dceru - aby mohla nosit iba nove veci... Akoze, Vasa vec, len zasa to nekoresponduje jedno s druhym 🙂
@matik1 jasne, ze nema titul... za 2 roky sa VS vystudovat neda, dokonca ani to, ze bola fotena v Playboyi (to by musela byť ina celevriťka 😀 )
A je tu krasne vidiet, ako si niekto dokaze neuveritelnym sposobom vymyslat...Ja by som odporucala odborneho lekara.. Takisto tvrdi, ze oci ma operovane a okuliare ako imidzovky, ale na fotke z miss leta je jasne vidiet, ze su dioptricke... no nemam slov.. Este ma zaujimaju tie 4 svetove jazyky.. 😀
Baby, myslím že v zmysle hesla "múdrejší ustúpi" by sme dotyčnú mali prestať riešiť, je evidentné že je to chronická klamárka a podvodníčka, alebo len nešťastnica ktorá si nespokojnosť a frustráciu vo vlastnom živote musí riešiť takýmto spôsobom.
Všetky oklamané kupujúce by to mali riešiť v trestno-právnej rovine. Síce sa asi nenazbiera suma, aby to spĺňalo kritéria trestného činu podvodu, ale aspoň to možno odradí ostatné podvodníčky.
A zároveň apelujem na @admin @martinjasen, aby konečne zakročili a dotyčnej zrušili konto a preskúmali či sa neprihlasuje pod rôznymi nickmi. Myslím, že by malo byť aj v ich záujme, aby tu takéto podvodníčky nepôsobili.
Pozor na kupujúcu - stelad@centrum.sk poslala som jej detské rifličky a nezaplatila, nereaguje, neozýva sa, a tak isto na užívateľku lucinocka23 tá taktiež nezaplatila a poslala som jej tohotenské rifle za 10 e ... zo začiatku Vám nasľubujú, sú milé, povedia, že už vložia peniaze na účet a nakoniec nič ... NEODPORÚČAM moja hlúposť, že som im uverila a dopredu poslal balík ...
@kmg stalo sa mi to iste, ked som reagovala na jednu klamarku (bolo to davnejsie) a moje prispevky boli vymazane, ze odbocujem od temy a mam pisat do IP..... na to mi admin odpisal, ze si neuvedomuju ze by vamazali prispevok ktory by pravidla fora neporusoval, ale ze si budu davat vacsi pozor.....
...pri rychlosti ako sa pisu prispevky a pri zaneprazdnenosti adminov ( a to este ked tu martinjasen dnes nie je) je dost pravdepodobne, ze nie vzdy admini citaju vsetko dosledne a nie vzdy su takpovediac "in medias res" . Beriem to ako nedostatok tohto fora . 😒

@matik1 psst budeš zmazaná