Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Toto by mala byť jej adresa, pre tých ktorí zvažujú právne kroky. Andrea Tomanovičová, Hrubý Šúr 254, 903 01 Hrubý Šúr, Senec.
Evidujeme problémy v obchode s andyka144. Prečítal som si všetky doterajšie vyjadrenia a správy a prešiel som si aj dané inzeráty. Ná základe toho už s pani komunikujem a problém sa rieši.
Poprosím obe strany, aj všetky zapojené používateľky, aj @andyka144, aby komunikáciu ďalej neriešili verejne, ale cezo mňa. Píšte mi prosím správy, nech mám možnosť získať všetky potrebné informácie. Verejné komunikovanie na probléme len pridáva a nikam ho neposúva. Andyka je ochotná komunikovať, preto prosím o trpezlivosť. Bude chvíľu trvať, pokým zistím všetky potrebné informácie.
Prajem vám pekný deň a aspoň sčasti tak slnečný, ako tu u nás 🙂
@mariosmykal dakujeme
@mariosmykal som rada, že to riešiš. Aj ja Ti ďakujem za všetky oklamané baby.

http://www.mimibazar.sk/hodnoceni_starsi.php?id...
Tak toto je sila, dotyčná pôsobila aj na mmb, dokonca viac než pred rokom, už je tam zablokovaná. Takže si na tom vybudovala slušný biznis. 😠 😠 😠