Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Všetky ďalšie správy v tejto skupine ohľadom obchodu s andyka144 bude blokovať, nakoľko sa v nich už neriešia samotné obchody, ale emócie, ktoré v komunikácii vznikli. Tie momentálne riešeniu len škodia a neposúvajú ho ďalej. Píšte mi IP, tam rád všetko preriešim. Ďakujem za pochopenie 🙂
@mariosmykal, jasné, ale dúfam že rovnakým metrom sa pristupuje aj k dotyčnej podvodníčke, ona začala reagovať na našu diskusiu. A vymazať ste to nemuseli, bolo to veľmi poučné. 😉
halóóó,kde ste všetci,nič nevidíííím...uspávala som malú a zrazu všetko fuč :(