Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
smutne, nie , ze by napisali, ze andyku uz riesia, ale zmazu nam prispevky, ako keby sme my niekomu ubilzovali. podla mna tu toho bolo napisane dost, aby s tym nieco urobili a nie ponukli nam moznost- piste si tajne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@andyka144 Milá pani andyka ja som sa vám ozvala sukromne, len vy mi akosi neodpovedáte.
@sisaha žial ona to chce riešiť po svojom a ešte na mne aj profitovať,to už fakt neviem,čo s ňou robiť...a navyše vyjadrenie admina:
Ahoj,
ak vznikol problém v obchode v bazári, ako prvé si dôkladne preštuduj článok Obchodovanie v bazári. Nájdeš v ňom informácie, aké sú tvoje práva aj povinnosti pri obchodovaní v bazári.
Ak aj po preštudovaní článku a pravidiel obchodovania v bazári budeš vnímať, že došlo k porušeniu kúpnej zmluvy, napíš druhej strane oficiálnu žiadosť o vyriešení problému v obchode podľa tohto návodu.
Ak druhá strana nebude na túto oficiálnu žiadosť reagovať do 3 pracovných dní, informuj ma.
Pekný deň,
Asmira Team
@sny tu máš návod: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...
@vyhodnynakup ja som sa tiez pokusala sukromne, ale dva mesiace mi klamala, takze si myslim, ze je namieste, ked je to teraz vonku
ved každý chce najprv komunikovať sukromne a toto je vtedy, keď už neviem, čo ďalej. Ešte vypisovanie žiadostí, to horšie ako na úradoch 😉
@sailes už máš odomknutéé 😉 😉 😀
@miskakyska thankes youes, cmukes

@gubcikova lenze my sa nezabavame.., my odhalujeme pravdu... 😉