icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sisaha
27. mar 2013

@gubcikova lenze my sa nezabavame.., my odhalujeme pravdu... 😉

kmg
27. mar 2013

smutne, nie , ze by napisali, ze andyku uz riesia, ale zmazu nam prispevky, ako keby sme my niekomu ubilzovali. podla mna tu toho bolo napisane dost, aby s tym nieco urobili a nie ponukli nam moznost- piste si tajne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sny
27. mar 2013

Jasné,takto je to najľahšie,nás zmazať,ona nech si robí čo chce aj smilou pani @tobinusko,ktorá mi odmieta poslať slúbený tovar za môj poškodený,ktorý zničila zámerne!!!

tobinusko
Odpoveď bola odstránená
sny
Odpoveď bola odstránená
tobinusko
Odpoveď bola odstránená
ankaba
Odpoveď bola odstránená
sny
Odpoveď bola odstránená
sisaha
27. mar 2013

@sny myslim, ze mozes dat tobinusko nejaky termin na doriesenie a ked sa bude spravat rovnako, tak jej meno mozes kludne zverejnit aj tu... 😉

peterva
Odpoveď bola odstránená
gubcikova
Odpoveď bola odstránená
peterva
Odpoveď bola odstránená
peterva
Odpoveď bola odstránená
vyhodnynakup
27. mar 2013

@andyka144 Milá pani andyka ja som sa vám ozvala sukromne, len vy mi akosi neodpovedáte.

andyka144
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
peterva
Odpoveď bola odstránená
sanym
Odpoveď bola odstránená
sisaha
Odpoveď bola odstránená
sny
28. mar 2013

@sisaha žial ona to chce riešiť po svojom a ešte na mne aj profitovať,to už fakt neviem,čo s ňou robiť...a navyše vyjadrenie admina:

Ahoj,

ak vznikol problém v obchode v bazári, ako prvé si dôkladne preštuduj článok Obchodovanie v bazári. Nájdeš v ňom informácie, aké sú tvoje práva aj povinnosti pri obchodovaní v bazári.

Ak aj po preštudovaní článku a pravidiel obchodovania v bazári budeš vnímať, že došlo k porušeniu kúpnej zmluvy, napíš druhej strane oficiálnu žiadosť o vyriešení problému v obchode podľa tohto návodu.

Ak druhá strana nebude na túto oficiálnu žiadosť reagovať do 3 pracovných dní, informuj ma.

Pekný deň,

Asmira Team

sisaha
28. mar 2013

@sny urob to podla jeho instrukcii a potom ho znova kontaktuj

sny
28. mar 2013

@sisaha no ale ako mám napísať tú žiadosť?a mám ju normálne na adresu poslať???

sisaha
28. mar 2013

@sny cez IP, tak ako ti napisala @benne 😉

sny
28. mar 2013

@benne
@sisaha Ďakujem vám veľmi pekne,idem tak urobiť a uvidím,či spravodlivosť zvíťazí,potom vám dám vedieť.

sny
28. mar 2013

tak som sa nenormálne zapotila,ale tú žiadosť som @tobinusko poslala,takže teraz budem čakať na jej vyjadrenie a potom vás budem informovať.

kmg
28. mar 2013

@vyhodnynakup ja som sa tiez pokusala sukromne, ale dva mesiace mi klamala, takze si myslim, ze je namieste, ked je to teraz vonku

luna22
28. mar 2013

ved každý chce najprv komunikovať sukromne a toto je vtedy, keď už neviem, čo ďalej. Ešte vypisovanie žiadostí, to horšie ako na úradoch 😉

miskakyska
28. mar 2013

@sailes už máš odomknutéé 😉 😉 😀

sailes
28. mar 2013

@miskakyska thankes youes, cmukes