Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@cristi ano, pri doporucenej zasielke, ked sa strati, je tam nahrada do vysky tusim 10 alebo 12 € Preto tovar vo vyssej hodnote posielam ako poisteny balik.
@gabika7706 taketo potvrdenie som mala raz tiez,ked som posielala balik,ale to nie je dokaz o poslani balicka.Take mozes zohnat aj inak...rozumieme si vsak 😉 A ak nahodou by mi predavajuca aj poslala takyto typ potvrdenia,kde je napisane,ze to patri prave na moj balik?Mohla v ten den poslat aj ine baliky...
@cristi Tak to je teda sila keď sa k tomu predávajúce tak postavia. Ja som zatiaľ žiaden problém nemala ani pri kúpe alebo predaji no uvidím počkám do stredy a keď nepríde vrátim peniaze. Aspoň sa poučím pre budúcnosť. Ja keď posielam balíček tak tŕpnem kedy príde a či je všetko v poriadku, či je aj kupujúca spokojná. No niekedy keď tu čítam reakcie mamičiek mám pocit že niektorí si tu urobili riadny biznis. Len zarobiť a to niekedy aj cez hlavy.
@tinav mam jeden maly problem..ak ma nahodou predavajuca v podmienkach,ze baliky posiela len prvou triedou doporucene,tak mozem ziadat aj o 2triedu?Lebo raz som tak urobila,ze som maminu ziadala o zaslanie balika 2 triedou dopor.potom mi pisala,ze si svoj volne menim jej podmienky.Aj ma to potom mrzelo,ale myslim si ,ze je to uplne zbytocne platit za 1triedu.Neviem,preco maju niektore maminy takuto podmienku.V doruceni je rozdiel 1 den.Dokonca sa mi stalo,ze obycajna zasielka prisla skor ako prva trieda 😵
@cristi ja som raz mala záujem, a potom som čítala podmienky, že posiela len dobierkou.. tak som jej napísala, že aj by som chcela, ak by nebola dobierka, na čo ona odpísala.. a z obchodu nič nebolo 😒 .. ale podla mna skúsiť treba vždy a ked napíše, že svojvolne meníš podmienky, tak nech píše.. zbiť ťa za to nezbije 😅 😅
@tinav
@ivett1
@benne no nakoniec to dopadlo tak,ze predavajuca mi ten balik poslala aj tak 1triedou.Postovne preplatila o 50cent.Chcela som jej rozdiel doplatit,aby neskodovala,aj to su peniazky 😉 Ale vraj sa oneskorila s odoslanim balika,tak mi ho poslala tymto sposobom, aby som mal balik skor doma...no co na to povedat...koniec dobry,vsetko dobre 🙂
moja skusenost s posielanim 1.triedou.vyplatila som si vecicky,zaslala som potvrdenie o zaplateni /lebo predavajuca asi nema ib,lebo vraj by musela cakat na vypis z banky/.no a to bolo v piatok,ci v sobotu.v nedelu napisala,ze v pondelok balicek posiela.mala som zaplatenu 1.triedu,tak som ocakavala,ze pridu v utorok.no omyl,a dokonca neprisiel ani v stredu.na moju otazku predavajuca odpovedala,ze nestihala,ze zaslala az v ten den.vo stvrtok bol sviatok,takze mi to doslo az v piatok.akoze ok,nemam s tym problem,nie kazdy ma moznost ist na postu kazdy den.len potom nechapem,preco som platla 1.triedu.ked aj tak som na vecicky cakala tak dlho.rozdiel bol sice 20 centov,ale tu ide o princip 🙂
zaraza ma jedna vec ...preco si niektore baby uctuju postovne a "balne" ked namiesto doporucene vam balik pride ako OLZ v obycajnej igelitke a papieri, preco si to radsej nepriuctuju k cene tovaru a postovne si neuctuju podla cennika 🙄 ja to nepochopim..a potom mi este napise, ze sorry, ale ja nechodim na postu kazdy den, len 2x do tyzdna a musim ist autom na druhy koniec dediny, a to tiez nie je zadarmo... 😝 akoze mam jej aj benzin platit 😅 🙄 fakt mi niekedy ostava rozum stat 😝 😝 😝 😀
a nehovorim o tom, ze ja som jej hodnotenie napisala okamzite a ona mne napise IP ale hodnotenie ako serioznej nakupujucej mi nenapise 🙄 🙄 lebo asi by musela napisat, ze komunikacia vyborna, peniazky prisli okamzite , odporucam... 😝 😝 😝
jaaaaaaj no comment 🙄 🙄 🙄
@martinka17 no ved snazim sa tomu vyhybat, len niekedy ked proste objavim vec ktoru potrebujem a paci sa mi a aj cena vyhovuje...tak kupim, ale toto ma stve 😝
a pritom nic by sa jej nestalo, keby si pod inzerat dala cenu miesto 17€ ze 17,50€...no nie? 😅
@pipka ja popravde hľadám inde.....často nájdem aj inde, je už tooooľko vecí v ponuke 😀 😀 😀 😀
@martinka17 no mozno v niektorych velkostiach...asi som mala smolu, ze v tej, co som ja hladala, som ine nenasla...som preluskala vsetko odpredu dozadu a tato jedina mi sedela aj farba aj velkost pre maleho 😅
snad v dalsej kupe sa mi postasti 😀
@pipka ja lustruj BB, MB aj MK a ešte posledná šanca je bazoš, ak sp, zúfalá skúšam aj mini, ale tam ťažko niečo nájdem 😉 a je pravda, že ja nie som náročná 😀 😀 😀 Vždy niečo nájdem 😵
@martinka17 na MK je jedna mamina,co si za balne uctuje 30centikov,takze za 2triedu chce 1,50eur,ale bola tak velkorysa,ze mi na tom postovnom dala 30cent.zlavu...inak ma to dost pobavilo
😀
@martinka17 myslim,ze to ma skor psychologicky efekt,presne ako reklamy,ktore lakaju na kvazi nizke ceny po zlacneni a konecnom dosledku sa nic neusetri.Ze aku mi urobi super cenu 😝

@gabika7706 oooooooooooooo tak taketo vidím prvy x 😀 😀 😀 dakujem