icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

andyka144
6. apr 2013

@sailes Vy mate aky problem somnou ? Neintrigujte !!/

dadica
6. apr 2013

@andyka144 Teda vy máte vyjadrovanie... Chcela by som vedieť, kde bývate, keď sa od vás tak často pošta stratí. Ja si od serióznych mamičiek dávam posielať len obyčajne a vždy mi všetko prišlo.

sailes
6. apr 2013

@andyka144 kto vás oslovil? ja nie, tak si vyprosím, aby ste vy mna oslovili, ano? chovajte sa slušne k starším osobám, mám syna vo vašom veku , ale ak by sa choval takto k starším ludom, ešte aj teraz by som ho prefackala aj ked je o 2 hlavy vyšší!

ankaba
6. apr 2013

@andyka144 ak si zabudla, tak si to vyhladaj na internete, ake zivnosti si mala pootvarane. Ked si taka inteligentna ako si myslis - aj ked pritom mas nejaku poruchu s pamatou, tak snad ale dokazes aspon nieco vyhladat na internete. Ak to dokazes, tak si spomenies.

andyka144
6. apr 2013

@dadica Pozyvam vas na navstevu dam vam adresu ? Kludne sa mozte dojst pozriet kde byvam.

andyka144
6. apr 2013

@ankaba Ja si to nemusim hladat ja to mam doma. Na papieri bolo to nepopieram, ale nikdy som nemala ziadnu upratovaciu firmu ani som v takom niecom nepodnikala. Som opatrovatelkou uz niekolko rokov , a to neznamena, ze mam nieco otvorene ty inteligentka, to len z mojej dobrej vole pomaham mamicke, ktora sa od dvoch malych babatiek musela vratit do roboty a na to aby mohla poberat prispevok na deticky musi mat opatrovatelku na zivnosti. Ked tomu nerozumies tak sa neozyvaj. Dakujem za pochopenie.

sisaha
6. apr 2013

Admin si tu z nas robi stale 1. April? Dokedy tu budeme narazať na spodinu inteligencie SK?

andyka144
6. apr 2013

@sailes Sice ma nikto neoslovil, ale na moju adresu sa nevyjadrujte ! Vas syn mna nezaujima!

sailes
6. apr 2013

@andyka144 ješkove oči , vám už nikto nepomôže!

sailes
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
sailes
6. apr 2013

@andyka144 blahoželám, podla seba súdim teba, že? zase ste si zobrala to ,čo vám vyhovovalo 😀 😀 😀 vedzte, že toto vaše vyjadrenie posuniem orgánom činným v trestnom konaní , ak s vami tu nikto nehne, tak ja ano!

andyka144
Odpoveď bola odstránená
jonas17
7. apr 2013

teraz po dlhšej dobe som sa zase začítala do tejto témy a neviem, či sa smiať, či čo... 😕 načo sú vlastne tie hodnotenia? ja po skúsenostiach, kde trištvrte garderoby mojej dcéry som nakúpila na Modrom koni, si stále prečítam hodnotenia...a od takej, kde je toľko negatívnych, ešte niekto niečo kúpi? 😕 sa čudujem, že nie je ešte bloknutá...ja takmer všetko, pokiaľ predávajúca netrvá na doporučenom odoslaní, alebo cena balíku je vyššia, kupujem obyčajne a ešte sa mi žiaden balíček nestratil...a u tejto andyky až toľko? žeby náhoda? tak to treba asi podať sťažnosť na konkrétnu poštu...

hviezdamk
7. apr 2013

@andyka144 ani ja som sa nikdy nestazovala na nikoho, kupila som uz aj s vadou, o ktorej som nevedela. aj toto od vas by som prehliadla, keby sa zachovala ferovejsie. no nahnevalo ma to ako si zo mna strielate uz mesiac. poslem zajtra, poslem v utorok, po velkej noci a nemienila ste ani raz tak urobit. nemienila som a ani to nerobim, neurazam vas, s nikym som sa nespolcila, ja si riesim len SVOJ!!! problem. ze mate problemy aj s inymi mamickami som zistila az tu. a nie 4e, ale 5!!! no aj to je vela ak su veci nositelne len na dvor. take by som nekupovala!!! ako som uz pisala, raz som sa sklamala vo vas, ano predavate za dobre ceny, preto sa asi kazdy chyti, ako aj ja, druhykrat, verila som vam, no druhykrat sklamanie je uz silna kava. a ze si dovolite este o mne vypisovat take veci ako pisete, tak toto je vrchol. veci som kupila v predstihu, su stale nenosene!!! kludne mozem vratit, oprate vo vanishi, takze teraz ma nevysli 5eur, ale mozno 10!!! a mozem veci nafotit, ukazat, no zas sa pustite do mna, ze som ich pospinila, znicila a tak nafotila. no riesim to s vami odo dna kedy mi veci prisli, tak neviem preco mi neverite.

peterva
7. apr 2013

@andyka144 Nerozumiem ako stale tu musite urazat kazdu maminku ,ktora len napise svoj nazor na vas .Ved nikto vas tu neuraza.Len vy stale dookola urazate nas nasich manzelov ci deti .Stale sa chvalite ako vy vsetko mate a my nemame nic.Su fakt mamicky co nemaju na to si kupovat veci znackove a zancka nie je vsetko ,ale zase maju svoju hrdost a uctu voci nam mamickam tu na MK.
A ja by som kazdej jednej maminke co fakt tu pomoc potrebuje pomohla.Nie ju urazala a ponizovala.A krasa nie je vsetko ,ale to co ma clovek vo svojom vnutri.Ja mam 3deti,syn co ma teraz zdravotne problemy dcerka co mi chodi do skolky dalsia este len pojde a stihat vsetko aj rodinu aj domacnost priatelov-A verte ked vy tu urazate ako kazda maminka ma mastnu hlavu ci vrasku ci potrebuje odbornu pomoc ja neviem este co ste tu napisali.Ale ja mam dookola kazdy den to iste a ked sa vecer pozriem do zrkadla aka som znicena si poviem .Heeej nebud smutna mas krasnu rodinu ,prietelov co ta maju radi a stoja po tvojom boku a muza ktory vam povie ty si moja najkrajsia mamina na svete aj ked mas vytahane tricko a vlasy ti stoja
😀 tak ta vsetci moc milujeme .A verte ze toto je zivot mat super rodinu kamaratov a deti ktore vas miluju.Ale nesudte mamicky ani jednu ,lebo kazda jedna je krasna a milujuca .Zlo plodi Zlo.A kto sa povysuje a zosmiesnuje druhych -Tak sam nakoniec tak SKONCI.A dost bolo urazania ,ponizovania nadavok.UZ DOST ☹ ☹ ☹ ☹
A poprosim p.Andyka mi neodpovedat ani ma rozoberat .Nikto vas tu neurazal ani neponizoval.Len som napisala svoj nazor.

sisaha
7. apr 2013

@hviezdamk kludne sem nafot tie užasne značkove a nenosene handry a do kopie fotky daj aj adminov, aby si pozreli aky skvely tovar nasa hviezda predava a moja otazka je na @mariosmykal, preco do kelu tato osoba andyka44 este stale nie je bloknuta, ked jej od posledneho razu pribudlo dalsie negatko????? na MMB ju zablokovali a nikto sa s nou nepara.., preco jej IP adresa sa sem este moze prihlasovat..Ved nech predava na burzach...Tam si ludia mozu ten skvely tovar kupit..

missy97231
7. apr 2013

@mariosmykal tu andyku ako riesite??? To ze tu pomazete prispevky? Nemyslim ze to je riesenie... Uz davno mala byt stopnuta!!! Ci je to normalne ze tu kazdu uraza??? A vraj ONA opatruje deti??? Taka zenska? To by som fakt chcela spoznat tie matky co jej zveria deti do opatery... Ved to co z tych deti bude??? A nech si pise do playboja s jej chovanim a vyjadrovanim sa... Tam jej to zrejme prepacia,,, ale tu na MK som sa s takou este nestretla!A smutne,,, ze to neriesite ☹

missy97231
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
sanym
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená