icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzla2
Odpoveď bola odstránená
sanym
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
sanym
7. apr 2013

@andyka144 sú tam aj úplne čerstvé hodnotenia a veru máš pravdu, mali ťa zablokovať už pred rokom. 😠

sisaha
7. apr 2013

@andyka144 velmi sa mylis, ak tvrdis, ze zablokovana nemozes byt, len kvoli tomu, ze presiel rok... Si chronicka klamarka..a take tu nemaju co robit...A darmo sa obhajujes, ako velmi ti tu baby ublizuju..zial, ten co je tu novy si nemoze precitat vsetky tvoje perly, co admin zmazal... Ja by som ich naopak ponechala..

sisaha
7. apr 2013

@zuzla2 pozor, ona ma aj najlepšiu školu a ovlada 3 svetove jazyky 😀 😀 😀

lenkove
7. apr 2013

Babulky,
kto ma podla vas platit postovne a ako postupovat s vratenim penazi/tovaru v pripade, ze:
som si kupila detsku vec inzerovanu ako 2-4 mes, velkost 68 a prisla mi vec na 6-9 mesiacov. Taku velkost by som mojej starsej obliekla tak v roku... Pani najprv odpisala, ze "dakuje za pochopenie" lebo ona tu vec obliekala dcere,ked mala 5 mes.. Vo vzajomnej diskusii plnej spamu o velkostiach a mesiacoch mi milostivo splechla, ze sa mam venovat rodine a jej poslat tovar, ona mi posle peniaze.. Podla mna by mi mala poslat peniaze s postovnym aj spatnym a ja jej poslat tovar az potom. Uz sa mi to ani nechce riesit 😔 mrzi ma to, lebo som si u nej kupila viacero veci a mohla som ich radsej kupit u inej maminky 😔 😔

sanym
7. apr 2013

@lenkove Ja si myslím, že je to jednoznačne chyba predávajúcej (zle označená veľkosť). Mala by ti poslať presne ako píšeš peniaze aj so spätným poštovným a ty jej následne tovar. Ak nebude ochotná to riešiť týmto spôsobom, obrátila by som sa na adminov.

traktor
7. apr 2013

@lenkove ak bolo v inzerate uvedene, ze je to na vek 2/4 mesiace a prisla ti vec, kde je na stitku uvedene 6/9 mesiacov, mas narok na vratenie plnej sumy + obe postovne/ za to jedno postovne jej vratis vec spät/..ma sa uvadzat velkost, aka je uvedena na tovare..môze tam sice dodat, ze je v skutocnosti podla nej mensia /väcsia -vtedy môze zaujemca ziadat aj zmerat vec a nielen vtedy..ale vzdy sa ma udavat rozmer/velkost uvedena na stitku... môzes predavajucu oznacit aj tu, nech sa k tomu ona vyjadri..pripadne jej napis v ip nech sa tu len pozrie..

lenkove
7. apr 2013

@traktor
@sanym dakujem vam za odpovede.
Hladala som v pravidlach Bazara kde je uvedene, ze sa uvadza velkost na stitku a nenasla som to tam/ System to nechce ani pri zadavani noveho inzeratu... Takze neviem ci je to pravidlo, alebo dobra vola..
A je to jednoznacne ako pises, @traktor ak by uviedla ze je to vacsie/mensie , prip, nosili sme vtedy a vtedy nepoviem nic.. Ale k inzeratu nie je uvedene nic 🤐

simisi
7. apr 2013

asi uz staci,opat to tu zamknu 😠

traktor
7. apr 2013

@lenkove je to tak..ak je v inzerate jasne napisane na vek 2/4 mesiace a na oblecku mas 6/9 mesiacov, mas narok tovar vratit pre zle udanu velkost..a predavajuca ti je povinna vratit plnu sumu + obe postovne..ty nejdes vratit tovar preto, ze sa ti napr. len nepaci..ale preto, ze si chcela vec istej velkosti a prisla ti ina velkost..a to je chyba predavajucej..

andyka144
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
garzonka
7. apr 2013

@lenkove Neviem, vacsinou to je tak, ze sa najprv vrati tovar, potom peniaze, ale skus jej navrhnut, ze tie peniaze ti posle ona ako prva a az potom ty posles tovar. Zalezi ako sa dohodnete.
Urcite mas narok na vratenie, velkost uvedena v inzerate nesedi s realitou.

papinotata
Odpoveď bola odstránená
stefit
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
Odpoveď bola odstránená
karica
7. apr 2013

bohuzial musim aj ja pridat jednu nespolahlivu predavajucu. Bolo to takto objednali sme si od pani tricka pre maleho, vsetko ok poslala cislo uctu, my sme poslali peniaze. ked jej dosli peniaze, napisala ze sa tricka niekde stratili ked sa stahovali ze nech si vyberiem bieco ine alebo mi vrati peniaze. Napisala som ze nevadi ved sa to moze stat ale ze nech vrati peniaze lebo nic ine sa nam z jej albumu nehodilo. vypytala si moje cislo uctu a od vtedy sa neozvala, presiel uz skoro mesiac od kedy som jej dala cislo uctu, a nemame ani peniaze ani tricka:(
mimochodom chcem poukazat este na jej pokrytectvo, vzhladom k tomu ze ona tu pridala na ciernu listinu niekoho /v tom case ked mne uz neodpisovala/ kto sa ozval na tovar ze ho chce a potom s nou uz nekomunikoval.... je to trochu pokrytecke nemyslite?
inac pani po tom co som jej napisala ze ju budem musiet dat na ciernu listinu, zmazala vsetky inzeraty a predpokladam ze sa zaregistruje na novo, islo o pani s nickom "superzabka" a byva v kapusanoch pri presove, takze budte opatrne ak budete komunikovat s predavajucou ktora je cerstvo registrovana z rovnakou adresou, aby ste nedpopadli ako my.
inac celu komunikaciu som si pre ístotu ulozila aby ma nemohla z niecoho obvinit.

miskakyska
Odpoveď bola odstránená
ewwe
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
Odpoveď bola odstránená
janka196
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
Odpoveď bola odstránená
janka196
Odpoveď bola odstránená
traktor
7. apr 2013

@karica skus ju vyzvat aj tu , nech sa vyjadri, kedy chce celu zalezitost ukoncit a peniazky poslat , nick musis oznacit @ cize @superzabka ..ak sa ti neozve, skus sa obratit na admina..ak by sa zaregistrovala nanovo, aj to vie zistit 😉

miskakyska
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená