icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

andyka144
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
Odpoveď bola odstránená
janka196
Odpoveď bola odstránená
zuzkahraskovie
Odpoveď bola odstránená
sailes
7. apr 2013

@zuzkahraskovie dakujem zuzka, žial aj takéto sú medzi nami 😖 ja som sa už zariadila, slečna bude velmi prekvapená 😉

missy97231
Odpoveď bola odstránená
missy97231
7. apr 2013

@sailes a akoze tie jej vyjadrenia su ozaj na zaplakanie... Zvlast tie na tvoju adresu... Fakt mi je hlavne luto tych deti ktore opatruje,,, a najviac jej Sophie ☹ aky ma vzor ☹

zuzkahraskovie
7. apr 2013

@missy97231 tak to je gol playboy no tak tam asi sa velmi nieje čím chváliť..a na konovi to aj ide do kopy..🙂). 😀

sailes
7. apr 2013

@missy97231 tie vulgarizmy sú súčastou jej každodenného života 😢 to my nezmeníme, len lutovat môžme jej dieta v čom vyrastá a aký bude z nej človek, príklad je velmi zlý , škoda 😢 😢 😢 inak mna len inteligent urazí a k nemu má nesmierne daleko 😀 😀 😀

mariosmykal
8. apr 2013

@sisaha @missy97231, pani som nezablokoval účet preto, lebo to nebolo riešením obchodov a našim záujmom je, aby sa vrátili peniažky všetkých mamičkám, ktoré s ňou mali nejaký obchod. Bazár má zablokovaný, čiže obchodovať u nás už nemôže, ostávame s ňou však komunikovať ohľadom vzniknutých problémov.

mariosmykal
8. apr 2013

Tému znovu sprístupňujem, no budeme sledovať vašu komunikáciu. Dávajte si pozor, čo vám prsty píšu, pekný deň prajem 🙂

haramiova
8. apr 2013

@mariosmykal tak tá čo sa vulgarne neustale vyjadrovala a mala by si dávať pozor na to čo jej prsty píšu je andyka144. Mali by ste ju upozorniť aby tu neustale neprskala a neuražala mamičky naokolo. Mne to už lezie na nervy a nebavi ma stale čitať už tie jej výplody plné vulgarizmov. Je to už nechutné a nehodi sa to na takuto stranku.....

garzonka
8. apr 2013

@haramiova suhlasim s tebou ... ale vies, ona sa nezmeni a ten kto je rozumny, tak nebude na jej reci reagovat. Ja som tiez kolkokrat mala "palive prsty" ,ale som si povedala, naco? Co tym dosiahnem? Nic. Kazdy vidi, ze cim viac sa do nej bude niekto starat, tak to bude len horsie, lebo vyryvanie plodi dalsie vyryvanie. Urazky provokuju, a tak sa tvori retaz ktora nema konca...ja som cakala kazdu chvilu kedy sa to zase zamkne.
Je to hlavne na nas (lebo ona sa nezmeni), aby sme na to uz nereagovali. Skusenost uz potvrdila, ze to nie je dobre. Skusme byt tie mudrejsie. 🙂

haramiova
8. apr 2013

@garzonka presne, toto forum je na čitanie a v poslednej dobe tu nič ine nečitam len stale nejake vulgarizmy od nejakej narušenej ženskej.... nebavi ma to už a čudujem sa že jej admini nič na to nenapišu a nechaju ju tu nadalej uražať ostatne ženy. Ja som na nu nereagovala vôbec lebo presne ako pišeš to nema zmysel. Ona by mi neodpisala nič rozumne len dalšie uražky....

missy97231
8. apr 2013

@garzonka mna teda popalili tie moje prsty 🙂

07111968
8. apr 2013

Dievčata, len zo zvedavisti som sa dnes začitala do tohto fora a fúúha , žasnem čo za exota to robi vietor....tie vyjadrenia na adresu ostatnych stažujucich sa bab....hodne uplnej ....pip....a to že admini to riešia mazanim prispevkov sa nič nevyrieši...myslim že normalna baba už u nej nakupovat nebude a nereagovat na jej utoky:(

miskakyska
8. apr 2013

@haramiova ja som jej pekne a slušne písala a kukám,že moje príspevky sú zmazané 😖 -urážam a provokujem- ja sa na to vyprrrrdem 😀 😝

haramiova
8. apr 2013

@mariosmykal poprosim Vas aby ste napisali laskavo tej pani andyke144 nech sa tu nevyhraža všetkym ženam ktorym vadia tie jej vulgarizmy ktore tu neustale piše. Ja tu pani nepoznam a ani nemam zaujem poznať a poprosim aby mi ta pani už nepisala vyhražne spravy. Dakujem.A Vas mila @andyka144 laskavo prosím nepište mi sukromne spravy. Ja s Vami nemam zaujem pisať si. Vyjadrila som jedine svoj nazor že nemam zaujem čitať tie vaše vulgarizmy na verejnom forume pre mamičky. Taketo vulgarizmy si laskavo riešte sukromnymi spravami..... ale nie so mnou.
Dakujem.
a neposielajte mi taketo spravy:

andyka144

Príjemcovia: haramiova

Dobry vecer. Neviem ci vy mna ano, ale ja vas zvydenia poznam a ziadam vas aby ste sa o mne nevyjadrovali a aby ste ma neriesili, lebo ak mate nieco proti mne tak nabuduce, ked vas uvidim mozem vas oslovit a mozme si to osobne vydiskutovat. Lebo ak proti mne nieco mate treba to napisat mne a nie rozoberat ma s takymi zenami co ma ani nepoznaju. Trosku sa mi to uz zda nahlavu postavene. Dakujem za pochopenie

A ešte raz: ja Vas z "vYdenia" nepoznam a ani nemam zaujem poznať...

trnka77
9. apr 2013

@haramiova ahoj,označ jej správy ako obťažujúce a budeš mať od nej pokoj 🙂 😉 nad takými ľudmi treba zlomiť palicu,ju asi teší keď môže urážať ☹

natalienka12
9. apr 2013

Potrebujem poznať váš názor, jedna kupujúca si u mňa rezervovala tovar, čas rezervácie už uplynul, terazom som ju vyzývala k úhrade a ani obraz ani zvuk. Mám právo jej dať hodnotenie?

zanika1983
9. apr 2013

@natalienka12 mozes jej dat negatko ak si jej poslala cislo uctu. Aj ja som mala takyto problem a admin mi napisal.ze negatko je opravnene ak sme mali vymenene udaje k platbe.aj adresu.

natalienka12
9. apr 2013

@zanika1983 ja som jej neposlala číslo účtu lebo ona sa ozvala na inzerát a požiadala ma, aby som jej to týždeň rezervovala, že sa potom ozve a nič

zanika1983
9. apr 2013

@natalienka12 tak s tym nic nenarobis. Tak som aj ja pochodila a odvtedy uz nestopnem inzerat.az ked nabehne platba.

ivett1
9. apr 2013

@natalienka12 keď ste sa dohodli len takto, tak sa nič nedá robiť 😖 môžeš len zrušiť rezerváciu a to je asi tak všetko... mne sa to už tiež stalo... nepoteší to, ale ...čo už...

marka54321
9. apr 2013

Ahojte,poprosím vás o pomoc,lebo som už zúfalá.objednala som si od pani z proshopu kabelku za 21,50eura,že pošle doporučene.Peniaze prišli,minulú stredu mala odoslať.Jaj,ide o pani pod nickomBlondina2011....Lenže ak to išlo doporučene,tak to tu malo byť,ale nič mi dodnes neprišlo.Som ju už pár krát vyzvala,nech mi dá číslo balíka na overenie,ale vraj jej ho malý zapotrošil,nevie ho nájsť,vraj pohľadá.Tak som jej písala,že je to v jej záujeme,inak mi musí vrátiť peniaze.Dnes som sa ku nej išla mrknúť,nemá tam už žiadne kontaktné informácie,ani inzeráty,len mi ich zobrazuje,ale nie je nič pod nimi.Mala asi 70dobrých hodnotení,tak neviem kde je problém.Mám pocit,že sa zmazala,nemal s ňou niekto problémy?Už som písala aj adminovi,snáď vypátra jej adresu,čo tam predtým mala,lebo ma porazí.Som na materskej,ledva si niečo pre seba ušetrým a stane sa mi toto!!!čo mám robiť?díky moc

garzonka
9. apr 2013

@marka54321 Viem, ze u PRO predajcov nastala od 4.4. zmena: predavat mohli len ti co mali ICO...mozno preto tam ona teraz nema inzeraty...ale urobila si co si mohla, pockaj na odpoved admina. Ak sa ti vobec neozyva,daj jej negativne hodnotenie. Mozes ju aj s @ vyzvat sem do temy....
Dufam ze sa to doriesi. 🙂

marka54321
9. apr 2013

@garzonka no ona mi akurát písala,že to dala poslať mamine a na pošte vraj nemali podacie lístky,tak to šlo obyčajne,vraj má inú kabelku,tak mi môže poslať tú.a je neaktívna,lebo nemá zaplatený profil či čo...No ale neak jej neverím,radšej by som chcela peniaze,ozýva sa veľmi zriedkavo,teraz som jej písala,a zase nič,pritom tu pred pár minútami bola...dám jej ešte deň čas a budem ju riešiť verejne...díky

garzonka
9. apr 2013

@marka54321 Som sa zasmiala: ze na poste nemali podacie listky????
neviem, ja za seba poveim, ze by som ziadala okamzite vratit peniaze, ktovie ako by to dopadlo s tou dalsou kabelou.... 😕

A najprv maly podaci listok zapatrosil...potom to mama odoslala obycajne.....hm . To je akesi divnô.

sanym
9. apr 2013

@marka54321 podľa mňa jednoznačne klame, veď ti najprv písala, že jej podací lístok stratil syn a zrazu tvrdí že to išlo obyčajne. 😠 Ja by som pýtala naspäť peniaze a keď nesúhlasí, určite to riešiť s adminom.