Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@trudka4 ako som pisala, stojim tentokrat pri nakupujucej, mikiny nevyzeraju vôbec ako natahovane a rozdiel medzi mierou v inzerate a mierou na foto je znacne rozdielny.. + este dodam, ze na jednej mikine je udana velkost M a v inzerate to vôbec nie je spomenute..cize ja si stojim za tym, ze ma predavajuca narok na vratenie plnej sumy + obe postovne
@skalarka Jeden a půl poštovného vám určitě neuhradím. Já už na to dohadování s vámi nemám nervy. Po dohodě s kompetentními jsem ochotná, i když PROTI SVÉ VůLI, vám zaplatit jedno poštovné 1,45 € + 4 € za ty mikiny. Pošlete mi to na dobírku za 5,45 €. Protože já vám peníze první nepošlu, protože už vám nevěřím, že byste mi to poslala. A to když si objednávám od jiných maminek věci, tak normálně platím na účet dopředu. Ale vám už bohužel NEVĚŘÍM !
@skalarka tak potom predávajúca jednoznačne nemala právo udať veľkosť 128, tie mikiny hlavne keď sú oblečené vyzerajú ako by to bola dámska veľkosť, nie detská (tomu by zodpovedalo aj označenie M), je možné, že predávajúcej dcéra je veľká a nosila to v deviatich rokoch, ale aj tak nemala v inzeráte udať veľkosť 128. Tu podľa mňa nie je o čom debatovať, pravda je na tvojej strane a nechápem čo @trudka4 tak vytočilo.
@luna22 @trudka4 priznam, ze som tvoj status len rychlo preletela a nebolo to uplne jasne, na druhykrat som to pochopila tak, ze tipujes velkost, ale potom dalej pises:
"Délku, kterou uvádím je délka zad /chrbta/, délka rukávů asi od krku .... Nahazovala jsem ty inzeráty už hodně dávno, tak si nepamatuju detaily."
na prvej fotke je mikina volne polozena na zemi a aj tak ma o 10 com viac ako uvadzas. Nechapem, ze ak aj predavajuca pise, ze tvoje mikiny su naozaj pekne a v dobrom stave a este boli aj skoro zadarmo, ma 7 rocnu dceru, preco by si mala vymyslat o velkostiach a ked este svoje tvrdenia potvrdi fotkami, tak tvrdis, ze ich natiahla.
Jedina pricina, preco som sa do toho zamiesala bola, ze mi bolo luto, ze obidve dobre hodnotene predavajuce sa akosi "nepochopili" a podla mna uplne zbytocne mrhate svojim casom.
@trudka4 trosku fakt nechapem, preco jej neveris?jedna slusne, snazi sa odpovedat a odpisovat..preco by mala klamat?a hlavne,preco by mala doplacat na postovne, ked ona chybu neurobila...prisla jej mikina velkost M ..vies o tom, ze to bolo na stitku napisane?..ok, ak nie je na stitku velkost, tak zadam k najblizsej, ku ktorej vec sedi + dam mieru..ale tu velkost bola uvedena, kedze na stitku je M
Viete niekto, kde je teda rozpísané, kde sa má šírka presne merať? Kde rúkav? Zo spodu, či zhora?
@trudka4 sama si napisala, ze chyba sa stat mohla, kazdy sme len clovek..a urobila si chybu,..nenapisala si velkost uvedenu na stitku..
@skalarka este môzes tu velkost odfotit..a ak sa neda riesit dalej, dala by som hodnotenie a obratila sa na admina ..verim, ze ti da zapravdu a ty dostanes spät plnu sumu + obe postovne..
@trudka4 akože ste neurobili chybu? Predsa ste udali nesprávnu veľkosť (128) a to je zavádzanie bez ohľadu na rozmery a dokonca aj tie sú nesprávne. Veď je to jasné.
A fúha, odkedy je označenie "neochotná" urážkou. Dokonca vám vykám, čo na fóre nezvyknem. Stojím si za slovom, že ste neochotná riešiť tento problém.
@luna22 nasla som akurat len toto http://wiki.sijeme.sk/index.php/Ako_sa_správne_...

@traktor velikost nevím, jestli jsem udala přesně, protože nejsem odborník na velikosti oděvů, ale míry mám v inzerátech správné. Proto tam ty míry v cm udávám, protože si nejsem jistá tím označením velikosti, ale při zadávání inzerátů to vyžadují.