Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bodka13 jasne ved to je v poriadku ja som to myslela všeobecne,nech to už druhe neriesia .aj ked nazor si mozu povedat ,samozrejme ,ale aj ked to nikam takto nevedie ,naco je to dobre...potom iba padnu zbytočne "urazky". 😒 tu im dvom len admin pomoze to vyriesit..
@ifkael aj ja som to pozrela tak ten kocik je taky ako ho dostala/farba/,ale jej ani nejde o tu farbu ,to aj pisala,ale je nahnevana,ze po technickej strane je pokazeny!
@zuzkahraskovie ale predavajuca tvrdi, ze bol ok... komu verit? 😕
@ifkael to uz ja neviem ,ale aspon sme zistili,ze farba je v skutocnosti tam aj odfotena🙂 tak tym ju neoklamala,ale aky je stav po tech.strane ..to uz sama predavajuca vie najlepsie 🙂
@nanuska13 ale už mám toho naozaj dosť! Za mojich 35 rokov sa mi nedostalo toľko urážok, ako za 1 deň na koníkovi. Nenechám sa urážať od 19- ročného rozmaznaného dievčatka. Pozrite sa slečna! Aj som jednu chvíľu rozmýšľala o tom, že ak by ste mi ho ospbne doniesla a ja by som ho skontrolovala , či ste mi ho vrátila presne v takom stave, v akom som vám ho poslala, že by som vám peniaze vrátila - toľko, koľko som z neho mala ja. Čiže 95,40€. Ja by som si ho v pohode predala. Samozrejme po tejto skúsenosti už len osobným odberom.
Ale! Po tom všetkom, čo ste uviedla po 4 dňoch používania, že sa s ním niečo deje, ja nemám žiadnu záruku, či je kočík funkčný ako bol, či ste niečo nechtiac pri skladaní nezlomila, či ste schválne nepozaťahovala to, čo píšete, že vraj bol pozaťahovaný. Na vašich fotkách akoby posypaný krupicou či čím... Proste ja vám už neverím, ak to chcete riešiť osobne, nech sa páči. Ak to chcete riešiť políciou, nech sa páči. Ja mám tu svedkov, že v akom stave som vám ho posielala a či je vyblednutý. Nemal na sebe ani jednu zatrhlinku ani fliačik. Začínam byť unavená a maximálne znechutená, že som narazila práve na takú kupujúcu, akou ste vy slečna.
@mardenad PRosím vás pekne pani ja som vás neurazila vyjadrili sa iné mamičky nie ja tak vás poprosím o trošku inteligentnejšie správanie... a kedže si želáte osobný odber kočíka nech sa páči máte moju adresu prečo by som mala ja vyhadzovať dalšie peniaze za cestu do KE??? tak vás teda poprosím vstúpne si do svedomia sama viete aký kočík ste mi poslaal... a snažte sa to vyriešiť ako dospelá žena... dnes idem ku fotografke ktorá mi urobí kvalitnejšie fotky a nie ako vy píšete 10 ročným foťákom!"!! tak sa ničoho nebojte a pokiaľ vy mienite takto pristupovať k danej veci nech sa páči !!!! mne tie peniaze z neba nepadnú!!!!!!!!!!!!
prosim vas kolko stoji poštovne obyčajne 1triedou a balik ma nad pol kila ,na stranke pošty mi toprestalo fungovať neviem prečo a davno som takto neposielala,dakujem 😉
@trubelka13 ze stary a mna si sa pytala 😀 😀 😀 nezahovaraj 😀 😀 😀
@lenka3007 hej aj jeho aj teba 🙂 bo on mi neodpisoval dlhsie az ked isiel na obed 😀
dobry den, rada by som poziadala o pomoc. Este vo februari som s predavajucou @emmaeva uzavrela obchod,kedze mala zvacsa dobre hodnotenia poslala som peniaze vopred na ucet,kedze ona bola len sprostredkovatelkou. Tovar mi mal prist do konca marca, ten ubehol,tak som predavajucej pisala mail aj spravu tu na MK-tu mi predavajuca odpisala ale dost arogantnym sposobom-vraj dodavatel meskal s dodanim tovaru- tovar mi pride koncom aprila-zatial nic. Predavajuca si svoj ucet zrusila. v podmienkach uvadzala ze pokial nebude tovar dodani do 60 dni,vrati peniaze. T.J.od 5.2. uz davno ubehlo 60 dni. nemam ani tovar,ani peniaze. Snazila som sa predavajucu znova kontaktovat,ale nic. Snazila som sa vychadzat v poriadku,tolerovala som aj meskanie dodavky,ale tento pristup pani sa mi vobec nepaci.
Ja kebyze predavam tovar,a viem,ze mi meska dodavka dam kupujucej vediet. Ved ide predsa o moje dobre meno.. Neviem co sa predavajucej stalo,ale ked si pozriem jej hodnotenia za poslednu dobu arogantne chovanie nemala len voci mne.
Mrz ma,ze som natrafila na tak neserioznu osobu! Netusim ako to dalej riesit.
ja si myslim že sama si učet nezrušila,v proshope predavali predavajuci so živnosťou ale aj bez živnosti čiže na čierno,kto chcel predavať dalej musel si isť bud vybaviť živnosť a ti čo živnosť nemali boli adminom blokovany čiže su neaktivny,no spravy jej chodia
@mardenad nemam dobru fantaziu..kazdy kto vidi vase fotky ktore ponukate v inzerate si vsimne ze posledna foto je ina, asi ste ju zabudli upravit...vasa povinnost bola uviest ze farba kocika zodpoveda poslednej foto...
takže nové foto je v mohol fotoblogu tak nech sa páči môžte pozrieť https://www.modrykonik.sk/fotoblog/nanuska13/al...
@nanuska13 tak farba je fakt vyblednutá od slnka.mala si nafotiť aj to,čo je chybné na konštrukcii
@nelinka0401 a ako asi tak ked sa mi to urobí odfotím ale čo som to mala nasilu pretočiť?
@nanuska13 ja som tie fotky pozrela,no tak ti držim palce ☹
@nanuska13 no na silu určite nie 🙂
@nelinka0401 tak zatiaľ sa to nedá :D

inak vazne, fotka 12 na inzerate, je presne to iste ako odfotila kupujuca- cize je to bleskom vsetko a kvalitou fotky...