icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nanuska13
30. apr 2013

@ifkael OPAKUJEM sa už ako papagáj po tomto všetkom jej neverím že mi peniaze vráti čo keby aj ona pristúpila k niečomu takému aby sme sa stretli na pol ceste?

sny
30. apr 2013

@butterfly22 tak tá bojovnosť chýba aj mne 😀 😀 😀 no iste som kúpila horší kočík ako tu pani a uvidíte po čase sama,ako rýchlo sa dá kočík ušpiniť 😀 😀 😀 každý máme inú predstavu o danej veci,pre niekoho bol kočík ok za tú cenu,pre niekoho nie,ťažko posúdiť,kto hovorí pravdu,preto sa vyjadrujem len takto neutrálne,ani na jednu stranu 😝

ifkael
30. apr 2013

@nanuska13 preco by nevratila? Ved napisala, ze ak bude ok, vrati.

Jedine, zeby nebol.... ale to uz vies Ty. Ak je kocik v stave ako prisiel- coho sa bojis?

monculka
30. apr 2013

@nanuska13 neries to ako dieta a normalne jej zavolaj ak mas jej cislo a spytaj sa jej,...nie aj tu na MK kazdych 10 minut pises status co sa tyka jej...uz je to tak trosku trapne,ja by som to tak urcite neriesila!!!ked bude suhlasit ze sa stretne na pol ceste bude to len dobre...drzim palce aby vyhrala pravda...ako sa vravi pravda vyjde na povrch...

kahlan1
30. apr 2013

@sny ved toto my sme prvy darovali a druhy tiez darujeme - je po dvoch detoch - na pohlad vyzera super a vobec nie je vyblednuty - ma farbu ako za nova aj cisty je ale taka prkotina sa nam vzadu zlomila - vobec to nevadi - je plne funkcny ale presne toto nechcem riskovat ze aj ked upozornim na chybu a predam hoc lacno ze na mna bude niekto mat tazke srdce 😔

nanuska13
30. apr 2013

@ifkael opakujem že sa ničoho nebojím ale prečo by som mala JA tá ktorá neurobila chybu vyhadzovať daľšie peniaze na benzín??? prečo nepristúpi k tomu aby sme sa stretli na pol ceste?

ifkael
30. apr 2013

@nanuska13 kurier Ta vyjde okolo 10€.... a o par dni mas na ucte za kocik peniaze. Ved si mu nic neurobila, je funkcny....uz si pripadam ako papagaj ja...

magua
30. apr 2013

poviem vam vlastnu skusenost... predala som kocik,mamicka ho osobne videla,upozornila som ju na to aby si dobre rkzmhsleka ci kocik chce,mala som este dve zaujemkyne.chcela vzala a o 4hod. mi pisala ze mi ho vrati lebo si nevsimla ze penova rucka je natrhnuta... tak ja som este pol dna obvolavala obchody ci sa da ta pena kupit a za kolko. povedala som sjej moznosti ze ked sa jej roztrhne kde ju moze zohnat. nie... chcela vratit kocik. okolo toho kopec komplikacii a ja som si zavolala aj na SOI kde mi povedali ze jej nemusim peniaze vraciat ze v tomto vztahu platia ine zakony no moze sa sudit... povedala som si ze mi nesroji sa tu natahovat pre 50€ ale kocik mi musela doniest osovne.riadne som ho prezrela a az potom som jej dala peniaze.taze ak je predavajuca presvedcenq ze taky spinavy kocik ako je na vasich fotkach neposlala tak ju chapem ze ho chce osobne prevrat a ma na to pravo.islli ste do toho z rizikom ked ste si kocik nechali poslat.

nanuska13
30. apr 2013

@mardenad ,,,, je zbytočné sa tu dohadovať a riešiť veci s inými ľudmi ...preto som názoru vy chcete aby som prišla a ak bude plne funkčný tak mi vrátite peniaze...kočík je v takom stave v akom ste mi ho poslala........... takže pristúpim aspoň na stretnutí na pol ceste súhlasite??? alebo máte lepší návrh?

nanuska13
30. apr 2013

@ifkael ty by si poslala niekomu kočík bez toho aby ti dal aspoň zálohu?? no ja určite nie .. možno ty máš na rozhadzovanie ale ja nie

nanuska13
30. apr 2013

@magua áno ja to beriem ale sa mi to absolútne neoplatí kedže by som previezla asi 70 eur

magua
30. apr 2013

a nemoze byt pravda v strede... nemohlo sa to cele stat cestou k vam...myslim postu...prip.kurier...

ifkael
30. apr 2013

@nanuska13 mas na vyber? Nijake riesenie Ti nieje dost dobre, stale hladas dovody preco sa to neda.
Na inzerate je teraz nevyblednuta sedacka - zlta- 50€.

Tak si ju kup a mas poriesene. Alebo tam kocik posli- ak nechces davat na benzin...neutoc, neosocuj, postves predavajucu proti sebe- navrhla vratenie penazi... preco to neberies na vedomie?

monculka
30. apr 2013

@magua ze by po ceste farba vybledla? 😀 smiesne

ifkael
30. apr 2013

@magua vsak uz pise, ze je len vyblednuty...

nanuska13
30. apr 2013

@ifkael ako prečo by som mala si kupovať novú sedačku?? ja som dala svôj návrh takže očividne ste veľmi dobré kamarátky... a riešiť to s vami nebudem ale s predávajúcou

magua
30. apr 2013

myslela som to spinave... nefunkcne...

nanuska13
30. apr 2013

@magua poštou kočík tak strašne vybledol zabálený v krabici? :D :D

sny
30. apr 2013

@kahlan1 no veď presne,sú to veľké veci,nie lacné oblečko...Načo si robiť starosti a problémy?ale to už aj polícia???Veď nešlo o krádeš,dotyčná tovar dostala,je to už blbé,ale snáď si to vyrieša v prospech oboch a fakt pravda zvíťazí 😉

nanuska13
30. apr 2013

@magua ja som nepovedala nefunkčné ja som sa vyjadrila že sa mi sedacia časť prevrátila aj s dieťaťom

nanuska13
30. apr 2013

@sny vieš ale aj na toto sú zákony...

monculka
30. apr 2013

ako este jedna otazka...prepac ale cez aku telku to ides riesit&?aby som vedela co mam kukat ze ako to dopadlo...

nanuska13
30. apr 2013

@ifkael a mimochodom aké hľadám stále dôvody?????????? jedine to že nebudem prevážať peniaze na takú diaľku čo je 600 km

sny
30. apr 2013

@nanuska13 no neviem aké síce,nie som policajt,ale za verejné ohováranie a urážanie zákony sú...Keď píšeš,že to chceš riešiť len s predávajúcou,tak načo to tu potom komplikuješ?Najlepšie je cez IP a nikto sa nebude do nikoho navážať.Nech je to na vás troch:admin,ty a predávanúca...Rady si už dostala až až,tak si vyber,čo ti vyhovuje a nešpekuluj.Ak máš pravdu,prajem nech vyhráš 😉 😉 😉

nanuska13
30. apr 2013

@monculka už je to v lampárni nech sa páči samozrejme dám vedieť ako to dopadlo

nanuska13
30. apr 2013

@sny dakujem

ifkael
30. apr 2013

Omg..... ja uz na toto nemam nervy....

monculka
30. apr 2013

@ifkael ved ani nemusis mat 🙂

sny
30. apr 2013

budem teraz trochu hnusná,ale nedá mi,poprosím bez komentára,len zvážiť,kopírujem z fotiek kupujúcej:
mykka aha teraz citam......pises ze rucka sa ti dviha.....to sa aj nam, je to len tym ze ho istotne pouzivali vyskovo rozdielni ludia, jednoducho sa "vychodila", aj my sme si to s manzelom v kuse prestavovali.....a je to aj taky nedostatok, ktory taketo rucky prinasaju...s tym pretacanim sme nemali problem, ale ved aj tak sa to neda tak preklopit zeby ti mala vypadnut, nerozumiem tomu, ved najviac ide len do sedu, tak ako sa to preklopilo?

xela555
30. apr 2013

@mardenad to je medzi vami ... ale je jasné že nemáte rovnaké fotky a ked je kočík v takom stave v akom je, tak tam treba dať detailné fotky a popísať detailne.... a to nie sú bludy, stretla som sa s pár inzerátmi že boli nafotené nové veci a poslané opotrebované. velmi vela mamičiek tu na MK tak dopadlo s kúpou. a ja mám taktiež takú osobnú skúsenosť, takže viem, že aj také inzeráty sú tu. bez lístka sa vietor nepohne .... takže niečo na tom bude inak by sa tu neurobilo také velké haló... .... to je odo mňa všetko.