Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
akym sposobom sa dostanem k spravodlivosti, ak ma predavajuca v IP osocuje, uraza, vysmieva sa a strapnuje?
kupila som od jednej odsavacku s tym, ze postovne islo na polovicu. ona to teraz nazyva zobranim o charitu a ze som zenska, ktora setri na vlastnych deckach a este aj vyskakujem.
vyskakovanim myslela to, ze som sa u nej cez IP (lebo inzerat vymazala) informovala, kedy tovar odoslala a ze si prosim fotku podacieho listka.
dokonca ma uraza v IP "ak niekto nema aby sa poriadne postral o decko a kupil poriadne vsetko co potrebuje nech si ho nerobi!"
a to vsetko len preto, lebo som si dovolila opytat sa na podaci listok (mala som vazne pochybosti, ci tovar zaslala). a napisala som jej spokojnost s tovarom, ale negativne hodnotenie kvoli sposobu a forme komunikacie.
teraz mam negatko aj ja, co ma velmi mrzi, pretoze som absolutne nic zle neurobila - na tovar som sa opytala, dohodla, uhradila a cakala. mal byt odoslany 29.4. prvou triedou. 3.5. som sa pytala na podaci listok. 6.5. som balik neobdrzala, ale poobede som zistila, ze mam v schranke oznamenie, pretoze balik bol znacne poskodeny a zalepeny paskou slovenskej posty. preto som si ho musela vyzdvihnut osobne, a urobila som tak na druhy den (den po obdrzani oznamenia).
tu je moje hodnotenie:
neodporucam. tovar v poriadku, ale otrasna komunikacia v IP, vyhrazky, neskore odoslanie, odmietnutie odfotit podaci listok...
a odpoved nan:
najprv zobroni o zlavu kt. dostane, podacie cislo poslane a aj po dodani tovaru postou este stale vypisuje, ze nema tovar..psycho..fuj
este chcem dodat, ze predavajuca ma v inzeratoch dalsie 4 odsavacky okrem mojej, ktoru mi zaslala. a v hodnoteniach ma podakovanie za dalsiu odsavacku tej istej znacky, teda uz siestu v poradi...
tymto ziadam o vymazanie tohto negativneho hodnotenia, pretoze nezodpoveda skutnocnosti a na moj bazarik vrha zle svetlo ☹
"NEODPORUCAM...PSYCHO!!! zobroni o zlavu (toto nie je charita), mimochodom ju dostala, potom to zrazu chce okamzite, neustale obtazuje aj po dodani!!!!"
@valika_val v pravom rohu spravy je trojuholnik s vykricnikom "obtazujuca sprava", klikni na to. Negatko sa z pomsty nesmie davat a preto napis adminom, aby ti ho zmazali a preposli im celu vasu konverzaciu. Mali by ju poriesit.. 😉
@martinka17 podla mna toto nema nic spolocne s poruseniami pravidiel bazarika. to co ty nazyvas poskodeniami by som ja osobne nazvala bezne opotrebovanie, kedze cizmy nove neboli. ☹
@sisaha no ak by som na to klikla, tak sa mi ta IP zmaze, tym ale nedocielim nic, len stratim dokaz ☹
@martinka17 urcite tieto vady opotrebovania mala predavajuca spomenut....
@martinka17 bohuzial aj ja suhlasim s @kvetka_ ale zas mohla ich spomenut. je to tak 50/50
@martinka17 dotyčná jednoznačne porušila pravidlá obchodovania v bazáriku. Veď v texte inzerátu má uvedené "Predám/aj výmena čižmy,málo nosené, bez poškodení". V podmienkach bazárika sa píše "To, čo predávate popíšte pravdivo, úplne a úprimne, s uvedením všetkých vád, ktoré predávaná vec má. "
@kvetka podľa mňa teda diera na čižmách rozhodne nie je známkou bežného opotrebovania a predávajúca to mala rozhodne spomenúť, na jej fotkách to vôbec nie je vidieť a píše že čižmy sú bez poškodení. Má ich odfotené tak, že nevidno ani popraskané časti. Určite to mala v inzeráte spomenúť.
@martinka17 určite máš nárok na vrátenie svojho tovaru, označ dotyčnú, aby sa k tomu mohla vyjadriť, prípadne kontaktuj admina.
@valika_val tak to cele preposli adminovi (martinjasen)
@mirkave
@sisaha
@valika_val
@kvetka_ ďakujem všetkým za názor 🙂
@kvetka_ , @valika_val nedá sa mi neopýtať, ak by prišiel Vám domov poškodený tovar-nenoseiteľný , bolo by to ok pre Vás?
@martinka17 ja ta uplne chapem, ale mne OSOBNE tie spicky vobec nevadia - ved to su pouzivane topanky.
viac mi vadi ta osuchana kozenka, ale zas to asi nie je velmi vidno.
z principu by som trvala na vrateni tovaru, resp. penazi (teraz neviem ako sa to riesi), ale tak celkovo sa mi vidi, ze topanky z bazaru nejake drobne chybicky mozu mat - a opakujem, mne osobne by konkretne tieto chybicky nevadili.
ale to neznamena, ze to tak ma byt. 😉
(nenositelnymi by som tie topanky ozaj nenazvala)
@martinka17 ja by som v prvom rade NIKDY nekupovala nosenu obuv pretoze ta ma vzdy znamky opotrebovania. To nie je tricko ktore mozes prat a ked je kvalitne nic sa nestane, obuv je nieco ine, bohuzial. Na bazare je to vzdy bud-alebo. Suhlasim s valikou, ta to napisala vystizne aj za mna.
@osemsmerovka 😕 😕 😕 no dovoľ, asi myslíš užívateľku s nickom sny 😕 😕 😕 Môžeš napísať kde ma označili za podvodníčku? 😠 😠 😠
@osemsmerovka prosím ťa, nabudúce si trikrát premysli, kým niečo napíšeš a neoprávnene niekoho urazíš 😒
@osemsmerovka hovoríš o sny... ju riešili admini
@sanym 😅 😅 😅 😅 😅 😅 to je prúser jak Brno...hlboko sa Ti ospravedlňujem...áno mala som si to overiť a potom tu vybľafnúť,máš pravdu..ešte raz prepááááááááááááááááč
baby poradte mi, na koho sa mám obrátit, ked chcem podat staznost na nasu postu. totizto prestali mi chodit zásielky, aj obyčajné aj doporučené. som doma vzdy v dobe, kedy chodí postárka, zvonček nám funguje, a madam nieje schopna ani zazvonit, ani vhodit do schránky listok ze adresát nezastihnuty. 3x som sa bola pytat na poste, či tam balík je, vraj nie. podla sledovania zásielky som ho mala mat uz minuly stvrtok, tak dnes siel na postu svokor a balík sa zrazu nasiel. čakala som druhy balík, tiez doporučene, uz som mala aj číslo podacieho lístka, postárka u nas bola, len vhodila postu, samozrejme nezvonila, lístok o tom ze by som udajne nebola doma a mám si balík ist vziat na postu zase ziadny, čo by ste robili na mojom mieste vy?ona je povinna vypísat to a vhodit do schránky , ako ja mám vediet či mi niečo prislo a kedy?
@sante81 stazuj sa na poste.ak vies podla cisla,ze to je na vasej poste a tvrdia ti,ze to tam nie je,tak spis staznost,reklamaciu...... Ak by ti aspon listocky hadzali,clovek to prekusne.postarka si len tolko zoberie na roznasku,kolko odnesie.ale ked nema tolko namahy,aby listok vypisala? Inac,mne sa stalo,ze som mala zlty listok v schanke a na nom "velky kus" .cudujem sa,ze co to,ze nic velke necakam......nakoniec mi na poste podali normalnu malu obalku a v nej tricko pre maleho 🙂 vaha do 100g a postarka to oznacila ako velky kus 🙂 nastastie ja mam postu hned pri bytovke,takze nemam problem to vyzdvihnut.uz par mesiacov nam nefunguju zvonceky,cudujem sa,ze nenapisala "nefunguju zvonceky".ale podla pisma sa mi zda,ze to bola ina postarka a ta asi o tom nevedela 🙂 nastastie aspon tie zlte listocky hadzu.ako sa narodil drobec,tak mi to takto vyhovuje viac,lebo ked roznasaju postu,akurat spime a mame obednajsiu siestu....... Stazuj sa
od pouzivatelky @sykorka som kupila pouzite ZOPARKRAT korcule za 39 eur,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v ten vecer som poslala peniaze, ale nasla som tu istu sadu s chranicmi NOVUUUUU za 25!!!!!!!!!!!!!!! hned som pisala nech neposiela, ze ziadam spat peniaze, zaujimeve je ze hned rano poslala, hoc tvrdila ze nevie ci stihne poslat!!!!! podla mna ked si isla opisovat adresu si vsimal ze o ne nemam zajuem , ale aj tak poslala...zaujimave hned si cas nasla . slusne som ju ziadALA o vratenie sumy aj s postovnym, nakolko korcule neisu zoparkrat pouzite ,ale ohrkane, hrdzave loziska, para sa chranic.... cize ako socka si pripadam !!!! potom ma hnev presiel.... komunikovala som s viacerymi mamickami a odporucili zaidal spat penaize vratane postovneho ! lenze pani hra mrtveho chorbaka, vie zareagovat len na hodnotenie, ci diskusiu vo fore. dalsi ustupok bol vratenie 10 eur na moj ucet co si mylsim ze je slusna kompenzacia kedze nove korcule i so zarukou stoja 25 eur. ona sa idem teraz men vyhrazat adminom ?!!!!!!!!!! a akym pravom ???? to ze voebec si nevei priznat chybu ? neznamena ze ked ma len kladne hodnotenia ze je aj taka strasne seriozna! seriozny clovek sa ozve a danu vec riesi pre spokojnost oboch stran !!!!!!
@valika_val toto teda riadna brzda, prosim ked budes kontaktovat admina prosim daj vediet ako postupovat 🙂 a drzim aplce
@lilienka27 ja si myslim že to na hodnotenie nieje 😒 aj ked je to trošku neseriozne pokial predava za vyššiu cenu ale to neznamena že ked ty si to našla na nete lacnejšie že ona danu vec nekupila drahšie v obchode,medzi vami bol obchod potvrdeny,zaslala ti č.učtu ty jej platbu čiže tym si aj suhlasila s cenou ktoru mala pri danej veci 😀,mne sa teraz pred nedavnom stalo kupujuca reagovala na jednu vec ktoru som mala v bazare,jednalo sa o noseny tovar cenu som mala 6 euro a ona mi napisala že tam a tam maju nove za 3,50 ja som za ne dala 12,90 atie šaty sme mali na sebe dvakrat a kupila som ich na mmb,som sa len zasmiala že ťažko asi dufala že predam za 2 eura tak som jej napisala nech kupi kde ponukaju lacnejšie 🙂 😉
@lilienka27 no kontaktovala som, ale admin rozhodol, ze som ju nemala obvinit otazkou "a poslala si ju vobec?" (odsavacku, pozn. autora 🙂
cize zaver: vymazane negatko od nej, ale aj moje pre nu! to mi uz je spravodlivost... ale neriesim, lebo mi islo hlavne o zmazanie negatka.
inak okrem toho vcera mi napisala zas negativne hodnotenie, ale zas jej ho admin vymazal. 😀 😀 😀
tak som zvedava, dokedy ma este bude obtazovat.
@nikolca ok ona mi napisla ze ich kuppila cca za 50 eur, ale ide tu o to ze ja som povedala ze ich nechcem a poslala aj tak ,,,, dalsia vec ze nezodpovedaju stavu ze parkrat pouzite a najvaic am stve ten jej pristup !!
@valika_val ja som jej dlaa hned tri ..... nevadi uz amm toho plne zuby., clovek by deitatu kupil modre z neba ... ale ked vyvylim 39 za nieco tak nech to aj vyzera.... co uz

Ahojte, prosím, poradíte mi? Robila som výmenu z jednou predávajúcou. Ja som poslala krásny, nenosený sveter v super stave. Dostala ho riadne, opis inzerátu zodpovedal, bola spokojná. Na výmenu mi poslala čižmy. Mali byť nosené ale bez poškodení. Prišli mi ale čižmy, ktoré majú tak povediac zlomené špice a na boku sú poškodené. Nafotila som to a poprosila o vyjadrenie. Odpoveď bola, že o špicách vedela, ale že keď ich posielala nebolo to tak zlé, vraj sa pokčili cestou, lebo ich dala do sáčku a nie do krabice, ale o poškodení nevedela. Tak som poprosila o vrátenie svetra, na čo som dostala odpoveď v duchu, že ona nie je náročná, jej by to nevadilo, nové veci tu ona nepredáva a že nech jej dám kľudne negatko, jej to nevadí. Mne nevadí fakt, že nie sú nové-s tým som rátala Mne vadí, že nie sú podľa popisu-teda sú poškodené, že o tom pani vedela, už keď ich posielala a teraz to pre ňu proste takto skončilo. Je to podľa Vás porušenie podmienok bazára a smiem kontaktovať admina o pomoc?