Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monulicka vacsinou sa posiela spat tovar prvy a potom peniaze. Ale sa mozete aj dohodnut.
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-izba/ihk...
tak toto ma dnes dostalo.
pouzivana stolicka ikea za 10e a novu kupite za 4,99
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/9017...
toto je vrchol drzosti a totalne oblbovanie mamiciek.
@stanislavao tiez som videla detsku postielku v bazari o 40 eur drahsiu ako som ju ja kupila novu.. 😒
@tortelinka no otras. ale toto uz mamicka mi pisala, ze ona ju kupila od nejakej za 11e. tak na nej si dobre zarobili. a ona nevedela kolko stoji v ikei. dost bola sokovana, ked to zistila. a inzerat uz blokla.
@stanislavao ja neviem, ale ked nieco kupujem, najskor pozriem kolko stoji nove a potom sledujem ceny v bazari
@birika
@zanika1983
@traktor Uz sme sa dohodli 🙂Problem vsak momental.je, ze som pani ziadala aby mi tovar poslala naspat doporuc.postou a ona to poslala obyc.☹ tak teraz trpnem aby balicek dorazil. Co v pripade, ak nedajboze nedorazi? Ma aj tak kupujuca narok na vratenie penazi alebo nie?
@traktor ziadala, je to v nasej komunikejsn jasne napisane..ked som sa jej pytala, ci jej nebolo divne, ze si od nej nepytali podac.listok, tak mi napisala, ze nie bo tak v zivote neposielala ☹ tak teraz mozem len dufat, ze mi veci dorazia naspat, ach jo ☹
dakujem Ti moc za rady!
Dobrý deň, som tu veľmi krátko, ale už ma zastihla jedna negatívna skúsenosť.. Neviem, či ste sa stretli s takými predávajúcimi mamičkami, ktoré nevedia za viac ako dva týždne od doručenia peňazí na ich účet vybaviť zásielku. Vždy je niečo prednostnejšie...O to viac ma hnevá, ak sa to týka vysokej sumy peňazí... Veď na tejto stránke si majú mamičky pomáhať a nie si ubližovať. Týmto žiadam mamičku s nickom saschenka či dievcatko28 aby sa k tomu táto osoba už s dvomi tvárami vyjadrila.
Ďakujem, Silvia
@pluska Ahoj no ja som si na koniku kupovala kocik taky ako som chcela lenze ta pani pisala ze kocik ma zavadu zalepena konstrukcia pod nakupnim kosikom a este napisala ze to nema ziaden vplyv na funkcnost kociara.Povedala som si teda ze ho kupim a stalo sa.Ani nie za mesiac sa ta konstrukcia odlepila a kocik totalne vykryveni mam sikovneho muza 😲 spravil kocik opravil ale aj tak je cely kocik na figu borovu neustale sa mi taha do jedenj strany no katastrofa aj tej pani som napisala hodnotenie ze by som si od nej nic nekupila ani snurky do teniskiek chcela som nech mi vrati peniaze som na Md a tazko sa mi z tej almuzny kupoval kocik za 80 e c´viem su aj drahsie kociky ale pravdy som sa b´veru nedovolala 😠
@slivonka vyzvat ju mozes iba ak das zavinac pred nick, takto @saschenka a @dievcatko28
@saschenka a @dievcatko28 - vyzývam predávajúcu na otvorenú diskusiu, viď správa vyššie.
@slivonka pripajam sa i ja k tejto mamicke, bohuzial po viac ako roku som sa stretla prvy krat s niecim takymto a ani vo sne by ma nenapadlo,ze sa tu budu registrovat taketo mamicky, ktore sa chcu obohatit na druhych mamickach. od mamicky pod nickom dievcatko28 alebo saschenka som si objednala veci a 29.4.2013 som odoslala sumu na ucet a do dnesneho dna este balicek neprisiel a mamicka len sporadicky odpisuje,ze uz balicek posle zajtra. najhorsie je na tom,ze tato mamicka podviedla dalsie 3mamicky a to zo sumami za 50eur a 2x po 12,5eur ja som to mala za 28eur.
ja len dufam, ze si toto ta mamicka precita a trosku ju zacne kusat svedomie a postavi sa seriozne k tomuto problemu a vyriesime to.
@simba16 dobry den kupila som od vas kočík casualplay S4 predali ste ho v totalne dozolatnom stave zalepena konstrukcia pod nakupnim kocikom co ste aj uvadzali a este ste pisala ze to nema ziadny vplyv na funkcnost kocika co je klamstvo pretoze cele to je o tom ze to bolo zalepene kocik je cely vykriveny na jednu stranu pisala som vam a ani ste neni taka milostiva aby ste sa vyjaadrila k tomu aby ste mi vratili aspon cast penazi??Teraz sa dufam vyjadrite ak nie ste bez hamby
@ simba13 dobry den kupila som od vas kočík casualplay s4 predali ste ho v totalne dezolatnom stave zalepena konstrukcia pod nakupnim kosikom,co ste aj uvadzali ale ste pisala ze to nema vplyv na funkcnost kocika co je KLAMSTVO pretoze cely kocik sa rozchadza tyc ktora drzi sedadlo vypadava sedacka pod malym sa prehina a kocik je cely vykriveny do jednej strany a kazdym dnom je to horsie nepomohla ani oprava kociku prosila som vvas aby ste mi vratili peniaze za kocik ani ste sa neunuvali napisat naspat teraz majte tie gule a charakter a laskavo sa vyjadrite ci mi vratite prachy
.

ahojte babule, ako je to s vratenim platby po reklamacii tovaru? ze najprv kupujuca vrati tovar a az potom predavajuca posle peniaze za tovar+ 2x postovne, alebo ma vratit peniaze este predtym nez jej pride tovar naspat domov?