Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Dobry vecer,rada by som sa vyjadrila k tejto teme,kocik Casualplay som kupovala tu na MK za 120€,my sme ho vobec nevyuzili tak som sa rozhodla ze ho predam a napisala som do popisu presne to co pisala baba od ktorej som kocik kupila.pani @lubkap07 prejavila on zaujem tak som jej ho poslala no za omnoho nizsiu sumu ako som ho kupila ja.Ked jej prisiel odpisala mi ze je v poriadku a ze je spokojna...po piatich mesiacoch sa mi ozvala ze sa jej kazi kocik.Nemyslite si ze je to dost dlha doba?ktora z vas by jej vratila peniaze po takej dobe?keby sa mi ozve po tyzdni,fajn ale po pol roku?
@simba13 Milostiva ja som vam pisala po dvoch tyzdnoch alebo troch si pozrite spravy v ip co sa deje s kocikom a prosila som vas aby ste mi poslala spat peniaze pretoze kocik nie je dobry je pokazeny cely nakrivo a aj ste ho preto predavali pod cenu a ani ste mi nato neodpisala nic ani riadok takze kto komu pisal poi pol roku??keby ste mi vtedy boli odpisali a nejaku si dali namahu ale nic neriesili ste tak teraz riesim ja lebo kede chodim s kocikom tede zbieram suciastky dobre ste vedeli preco kocik predavate pod cenu a haldajte ip kedy som vam pisala dobre a budem rada ked mi peniaze laskavo vratite a predavali ho nejakej svojej kamoske isto by vas velebila
@simba13 a teraz som pozerala na nase spravy za kocik 24.augusta 2012 sme pisali ze kocik dosiel a 31.augusta som vam napisla a prosila vas aby ste mi vratili prachy lebo je kocik ....tak a teraz pocitajte ci je to pol roka lahka matematika ziadam vas vratte mi prachy za kocik ja vam hoi s ardostou poslem spat a este aj konstrukciu mate opravenu mozte na nom vyvazat svoje dieta ked sa nebojite ju tam posadit
@simba13
@lubkap07 napisem k tomu môj pohlad..ani ja by som nevratila peniazky..nieze teraz po roku, ale ani po tom tyzdni ci kolko to presne je uzivania..pretoze..ci uz je to kocik, ci ina vec, treba si ho riadne pozriet hned ako pride, vyskusat, popozerat a hned aj riesit..a uz vôbec by som neriesila, ked sa kocik teraz rok pouzival.. @lubkap07 ty by si po roku uzivania niekomu vratila peniazky?s tym neurobis uz nic, zmier sa s tym, dobuducna si das aj ty pozor a budes to riesit hned,nie po tyzdni-dvoch a ani nie o rok..lebo toto je bazar, nie kamenny obchod, kde si môzes uplatnit reklamaciu pri ktorej mas aj zaruku..viem, ze to cloveka mrzi ,ale zial..
@traktor no ja som jej pisala tyzden na to ako som kocik pouzivala myslela som ze je to v pohode ale stale sa mi naklanal na jednu stranu a konstrukcia dlho zalepena nevydrzala cele sa to odlomilo a ostala som s kocikom stat nepohla som sa dalej az som musela kamaratke dat do ruk maleho a kocik nejako odtiahut domov.Ked som dosla pisala som jej a preco nenapisla ja chcem len svoje prachy konecne spat robila mrtveho chrobaka a teraz sa ozve nedarujem jej to budem bojovat za svoje prachy a bezpecnost dietata v kociku si myslite co chcete 😝
@traktor No a este som zabudla odved na otazku ci ja by som vratila peniaze peniazky??zle polozena otazka...lebo ja som jej vypisovala a ani sa neunuvala napisat mi aspon riadok 🙄 ja keby ho predavam a pani ktorej ho predam mi napisem po 1 aspon jej co to odpisem naspat a po2 tie peniaze by som jej vratila ver ci never ci sa to tyka mna alebo nie bez ohladu hambila by som ze co som predavala s vedomim ze ten kocar je rachotina
@traktor necitas poriadne co pisem??ja som jej po siedmych dnoch napisala ip ked sa mi kocik rozpadol a nemala som ani telefonne cislo aby som jej vyvolavala a dohodla sa s nou kedze na ip neodpovedala nedala by som jej spat tomu ver a preco sa az teraz ozvala ked som sa na mk docitala a poradili mi ze aj takto mozem skusit zareagovat dva krat som jej pisala IP a dala som jej hodnotenie ja si nedam dieta zabit v kociku nech tam posadi svoje ked sa neboji lebo ja mam obavy o svoje mimino
SPAGHETY , MARTINKAJUHASOVA
pani predavala tenisky minie adidas napisala som jej ze mam zaujem uhradila som tenisky 04.05.2013 dodnes mi neprisli pani najskor , ze mi posle doklad od balicka s mojim meno (teda doporucene ) podotýkam o obycajne postovne som neziadala...3 dni mi posielala doklad , ked som jej uz napisala asi 5 x ze chcem doklad tak mi napisala , ze ho stratila ...potom som ju zadala o vratenie penazi poslala ma do Pi .e.. .podotýkam 1 tenisky predala asi 4 mamickam co o sebe vieme
naozaj ...viem o dalsích mamickách ktoré takto oklamala je nas zatial 5 alebo 6 dokopy kolo 70e....adminovi som pisala ....mne ani po 5 dnoch anilen neodpovedal...spaghety aj martinkajuhasova (jedna osoba , ktoviekolko tu ma este nickov) zhrabal ktovie kolko eur a povymazaval inzeraty podotýkam , ze inzeraty stahovala od iných mamičiek co porusila pravidla bazaru...!!!! (mi ked pridame nejake foto alebo inzerat co nesplna pravidla to admin napise hned do hodiny , ale toto nevidim , že by riesil dokonca ani neodpovie....zlodejka sa tu obohotila na mamickach , co chcu kupit lepsiu vec alebo aj normalnu vec za menej ...co si tu mame pomahat sa tu okrada!!! JE TOTO NORMALNE???
@lubkap07 ...nechcem sa do toho zbytočne miešať,ale nedalo mi a išla som si pozrieť hodnotenia @simba13 😉 ...písala si,že kočík ti prišiel 24.8.2012 a 31.8.2012 si jej písala,že kočík nie je v poriadku a žiadaš vrátenie peňazí .....no ostala som prekvapená,že hodnotenie za augustový nákup si pridala 23.1.2013 - čo je o 5 mesiacov neskôr ...ak si bola taká nespokojná s nákupom,bolo treba to riešiť teraz a nie keď sa kočík opotreboval za skoro 9 mesiacov,čo je u teba 😉
@lubkap07 ...krátko na MK nie si 😉 iba možno neprispievaš ...ak si nevedela o hodnoteniach, stále sú tu admini,na ktorých sa vždy dalo a aj dá obrátiť s akýmkoľvek problémom ... treba sa z toho poučiť 😉 🙂
teraz budem možno zlá ☹ a preto to nebudem písať priamo žiadnej mamičke : ak sa na nejakú stránku zaregistrujem,prečítam si základné informácie o stránke a pravidlá ...toto je bohužiaľ dôsledok,že niektoré len píšu a nečítajú 😉 😒 ...možno pritiahnuté za vlasy,ale to ako keby ste si v banke otvorili účet a až po polroku zistíte,že si môžete vyberať svoje peniaze aj z bankomatu ....
@traktor ako nehnevaj sa, po tyzdni pouzivania by mala nespokojna kupujuca @lubkap07 dostat penieze okamzite spät a predavajuca @simba13 mala kupujucu oboznamit s technickym stavom kocika. predsa sa nejedna o hrackarsky kocik... niekedy nestaci 1 den pouzivania, aby kupujuci zistil technicke nedostatky kupenej veci. a aj veci z bazara myslim, ze maju zaruku na stav, ktory nebol uvedeny.
ja som tak kupila podprdu, vraj v dobrom stave, avsak mi prisla vytahana handra - predavajuca mi pod tiahou argumentov poslala peniaze spät. dalej som kupila adidasky napodobneniny a tiez mi predavajuca vratila peniaze. dalej som tu kupila fake ERGO nosica za 80 eur - predavajuca mi tiez musela vratit peniaze, lebo original a fake sa nedaju porovnatt. co som bola skodna, tak akurat na postovnom... ale nepodarky a faky ja kupovat nebudem!!!
@maca_p tak to mala riešiť už vtedy verejne alebo cez admina a nie teraz takmer po 9 mesiacoch ... každú chvíľu je to založená nová diskusia/otázka s témou,ktorá sa už riešila milionkrát ....môj názor je,že ak nie som s niečím spokojná riešim to hneď a cestičku si vždy nájdem ,ale vyčkávacia taktika ešte úspech nikomu nepriniesla
Skús si to otočiť,keby tebe teraz nejaká kupujúca po 9 mesiacoch písala,aby si jej vrátila peniaze - urobila by si to ?
@maca_p aka bola medzi nimi komunikacia vedia len oni dve, tak isto, ako znel inzerat, co bolo v popise, ako a co si pisali potom neskôr..ala nech sa na mna nikto nehneva..pouzivat kocik taky dlhy cas a ziadat peniaze / teraz je uz jedno, ze nevedela co a ako..ale presiel dost dlhy cas/..skratka, tiez by som to uz neriesila a nic by som nevratila..ok, ked sa preukaze, ze tovar nie je v poriadku,nesedi opis atd. treba hned reklamovat a ziadat nech to druha strana riesi ...ale hned a nie pouzivat vec dalej..aj pri kociku si myslim da sa niektore veci zistit hned. /netvrdim , ze vsetky/....farba, ze odbaca,je nakrivo ..atd..netreba na to tyzden, mesiac, ani pol roka..ono je fakt tazko riesit co bolo, keby bol aktualny inzerat, boli by fotky, opis atd. tak by sa k tomu dalo napisat..ale to nic nemeni na fakte, ze po tak dlhej dobe + pri tom, ze kocik bol pouzivany dalej si myslim, ze uz nema narok teraz ziadat peniazky..ale ako je to na nej, ked mysli,nech skusa 😉..a fakt mozno tvrde poucenie , ale poucenie..ze to treba riesit hned..aj ked je chapem, ma doma nieco, co nie je ok..ale tak, zial..
@lubkap07 no teda ani ja nechapem čo riešiš 😉 kočik maš rok doma a chceš vratiť peniaze,no ani ja by som sa veru s tebou nebavila a vec neriešila 😕 ,kočik si si mala riadne pozrieť a hned riešiť,no teraz je už neskoro,peniaze by ti veru nik nevratil 😒 no na buduce treba kupiť bud novy alebo od niekoho kto byva blizko a kočik si pozrieť a vyskušať
@nikolca no ty si aka mudra ja enciklopedia ze??a citala si vobec co som pisala pred tym hm??tak si najdi a precitaj si to 😀 ja som kocik mala doma tyzden a ta sa ani neozvala na moje spravy co som jej vypisovala nebola schopna mi napisat robila mrtveho chrobakla takze najprv citaj a potom pis!
@bodka13 po tyzdny uzivania super kocika som jej pisala a prosila a vratenie preco nereagovala ??a na margo toho ze tu kratko niesom ti napisem tolko ze som sa tu az tak dobre nevyznala iba som pozerala inzeraty napr kociky a nemala som ani svoj bazar vytvoreny a tuto otvorenu diskusku mi poradlia nejaka mamina z konika pred dvoma dnami vobec som netusila ze aj´take cosi je tu chapes alebo nie??
@lubkap07 ja som čitala dobre čo si pisala,mala si to hned riešiť,pokial ti neodpisovala,je tu ešte admin ktory taketo veci rieši,a teraz pišeš že chceš svoje prachy???hm?prosim ťa kolko mesiacov ste od kupy kočik drali?ved ty si ho niekolko mesiacov využivala,ako nehnevaj sa na mna ale u mna je to špekulacia ☹ narok na vratenie penai na 100%nemaš 😒

@lubkap07 uff, tak po takej dlhej dobe pochybujem, ze sa k niecomu dopracujes 😅