Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@lubkap07 ja osobne kočik so zalepenou konstrukciou pod nakupnim kocikom by som nekupila!!!aj ja som bola na materskej resp.na rodičovskom prispevku a to dvakrat ale pri obidvoch deťoch som mala kočik novy a zas môj muž svety nezarobi 😔 ,ano riešila si to,predavajuca sa ti neozyvala,hrala mrtveho chrobaka,tak ešte je tu admin ktory taketo veci rieši,bolo treba jeho kontaktovať,pisala si že kade chodiš tade sučiastky zbieraš,čiže kočik ste aj napriek tomu drali 😕 a dokonca bolo do kočika zasahovane,kedže ho tvoj muž opravoval,z môjho pohladu ti neprinaleži ani cent 😒 treba sa s tym zmieriť 😔
@lubkap07 ako tak citam tvoje prispevky, nic by som ti nevratila ani po tyzdni nieto po roku. Radsej sa zamysli nad tym co a kedy riesis. V zivote by ma nenapadlo pytat od niekoho peniaze po takom case. A fakt ,haNbu robis akurat sama sebe.
@lubkap07 kazdopadne by som to teraz uz urcite neriesila. 😝
@lenocka123 no to si ty ze by si to kazdopadne neriesila ja som sa tak rozhodla pretoze nereagovala na moje vyzvy 🤐
@lubkap07 ok tak pokracuj ked si myslis ze nieco vyriesis , vela stastia 😀
fúúúúúúúúú....tuto to zase vrie ...všetky by sme sa mali nadýchnuť-vydýchnuť a upokojiť 😉
@lubkap07 hnevom a útočením nič nevyriešiš 😉 🙂 ...tak oslov admina @martinjasen či @mariosmykal a popros ich o názor na tvoj problém ...a možno sem nakuknú aj sami a napíšu verejne ,čo si o tom myslia 🙂
@ bodka13 a ako ho mam oslovit??ja fakt neviem a sem som sa dostala tiez tak ze mi jedna mamina poradila vcera kde mu mam napisat?