Skúsenosti so stránkou lookfashion.cz
Dobrý deň. Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti so stránkou lookfashion.cz. Mama mi tam objednala mikinu s tým, že sa platilo prevodom na účet vopred. Ale už druhý krát nám prišiel mail, že sme neuhradili, pritom sme im poslali aj potvrdenie o zaplatení. Prosím pomôžte ak máte skúsenosť.
Ahojky, musím se přidat a napsat taky něco. Jsem tady nová, přestěhovala jsem se na Slovensko s manželem. Chci říct jakou mám zkušenost s tímto obchodem já, prodávají hezký šaty za pár korun je jasný že to nebude CALVIN. Objednávala jsem 10.6. zaplatila jsem hned a šaty jsem dostala asi za týden, myslím že spoustu věcí mají ve skladě. Platila jsem 11,99€ vždycky jsem dostala nějaký email jako že potvrzení a tak. Jsou to ty pruhovaný dlouhý šaty na léto na TOPKA za €11,99 🙂 úplně v pohodě poštovný jsem neplatila mají to zadarmo. Jsem spokojená a až budou zase něco mít levnýho co se mi bude líbit určitě nakoupím znovu.
ahoj, ja mám s nými dobrú skúsenosť. 👍 objednala som si oblečenie cca za 60 €. Dvoje šaty som mala doma za 20 dní. 👏 Blúzka bola na pošte, pani cez email mi balík vyhľadal a poslala sledovacie číslo. Overal, ktorý mi bol malý som poslala späť a objednali nový. Úplne bez problémov. Že je to Čína, mi bolo jasné a vedela som do čoho idem. Reklamácia v pohode. Teším sa na ďalšiu objednávku a snáď budú mať veľký výber zimného. ❤
@had855 moc tomuto prispevku neverim, tie pruhovane saty uplna ale uplna handra! tiez som vedela ze to je oblecko z ciny, ale aj odtial mam krasne lacne veci.. ked sa vam pacili tieto saty, mne asi prisli ine. lebo tie moje by si ani moja mama neobliekla! viete sem pridat real foto?
Ahoj, čítam Vaše recenzie a musím tiež niečo napísať. 😲 Ja som si objednala overal a spokojná. Doma som ho mala za mesiac, pani mi poslala sledovacie číslo, pošta zásielku mala uloženú a ma nič do schránky nič nedala.😴 Kamádkam som taky odporučila tento eshop a nikto sa nesťažoval. Určite im napíšem, aby sem poslali svoje skúsenosti a foto čo si objednali. Na dovolenke přítal pozeral, ako mi padnú ❤ 😍
Ahojte všetci ja som si tam kúpila už viac vecí a musím podotknúť, že som tiež spokojná. Veci mi prišli do 20 dní a keď som potrebovala sledovacie číslo napísala som im na email a na druhý deň som ho mala aj s odkazom na stránky slovenskej pošty. Bola som spokojná a že sú to veci s číny hej sú veď dnes sa tam všetko vyrába 🙂 Píšete tu, že to možte kúpiť cez aliexpress áno ale tam je problém zaplatiť a keby ich chcete reklamovať nemáte šancu. Na looku som s reklamáciu nikdy nemala problém a práve preto tam nakupujem pravidelne... 🙂
@chemerys ale Vasa realita verz. ich reklamna foto, velky rozdiel... moc podobnosti tu veru nie je
@jlynj dobrý večer ako sa vám podarilo s nimi skontaktovať?Mne neodpovedaju ani na email ani na fb. Ďakujem.
@tomas545 dobrý večer ako sa vám podarilo s nimi skontaktovať? Mne neodpovedaju ani na email ani na fb a odpovedať na sms sa im tiež nedá! Chcú odomňa platbu pričom som tak už dávno urobila a tovar zatiaľ nikde...
@lussilla23 dobrý deň... Ako prosím postupovať s podaním na COI....ďakujem
Tovar som im vratila, takze od februara a ni peniaze ani tovar. neodpovedaju !!!stránku predávajú https://expresweb.sk/predam-eshop/14628/fashion...
1 balíček s 3 došiel aj to úplne iná veľkosť ako som si objednala samozrejme nič u nich nieje problém ale vôbec neodpovedaju a tie 2 balíky nikde už dva mesiace.
@marianna168 Dobrý deń.Ja som na COI dala podnet, kde som opísala celý problém.Sústavne som písala na LOOK Fashhon, neregovali alebo len málo,ale bombardovala som ich.Nebolo to ľahké ale vrátili.
@lussilla23 koľko to trvalo prosím kým vrátili ja to tak nenechám mám tam 40e a tiež ich v kuse bombardujem. No uvidíme tiež som písala na COI.
@1svetlana51 Mne cca okolo 1 mesiaca.,
@vualaca Dala si podnet na COI?
@lussilla23 áno dala ale zatiaľ sa neozvali
@1svetlana51
@1svetlana51 A kedy si dala?Ja som im vypisovala aj na FCB, messenger. Na FCB príspevky vymazávali, ale opakovala som ich.Jednoducho som ich nenechala.Ak sa ti sCOI neozvali, volaj.Podala si správne podnet?
@lussilla23 pred veľkou nocou som písala email na COI. Písala som aj mesenger na Look Fashion že to budem riešiť na COI. Tiež im píšem negatívne komentáre na fb. Čo je prosím FCB?
@1svetlana51 Facebok🙂Ich stránka..To je ešte priskoro keď pred veľkou nocou.Ja už si nepamätám presne ako dlho to trvalo,Ale asi mesiac.Tovar ste im vrátili?Odstúpili ste od zmluvy?Ja som poslala odstúpenie od zmluvy aj mailom aj poštou...
@lussilla23 písala som aj ja na coi
@lussilla23 neposlala som odstúpenie od zmluvy nevjem kde ho nájdem a na akú adresu ho poslať. Písali mi že mi vrátia peniaze ale od vtedy sú už skoro 2 týždne a stále nič ani nekomunikujú a vyhovára ju sa že prebrali stránku po predošlých majiteloch.
@1svetlana51 Pošlite mi váš e-mail a pošlem vám aj odstúpenie od zmluvy ktoré som ja posielala s adresou ak chcete.našla som to.
@lussilla23
tomanekovasvetlana@gmail.com
Ďakujem 😉

@oliverus Áno, podala som podnet na ČOI a oznámila som im to a začali v piatok komunikovať a oznámili mi, že mi vrátili peniaze.Ale nikdy viac.Zlá skúsenosť.