Skúsenosti so stránkou makeup.sk
Máte prosím skúsenosť s touto stránkou https://makeup.sk/?gclid=CjwKCAjwzJjrBRBvEiwA86... ? Ďakujem
@silvia2013 to si len citala maju originaly
@savmebej určite to nie su originaly, mam parfemy kupovane v Dubaji, Amerike, anglicku a je tam rozdiel. Dokonca aj DOVE je uplne iny ako ten z nemecka,Takže nielen čitala reneczie na ich stranke, od overenych kupujucich, ale aj vlastná skusenost. Na obaloch nie je slovensky navod na pouzitie, ani zloženie, vsetko v polstine, bulharcine, ukrajincine. To vravi za vsetko
Pravidelne objednávam a nie je problém dodanie rýchle
Sú to Poliaci ale viem, ze Poliaci si napr dajú záležať na výrobkoch...mala som možnosť pracovať pred par rokmi v poľskej firme.. Uz vtedy sme tam predávali produkty Zaja, co u nás nebolo ešte také rozšírené, a manazerka mi vždy vravela, ze u nich je to najpredávanejší produkt, a ze celkovo je ich kozmetika a drogéria na dobrej úrovni, neviem ci je to pravda vo všetkých výrobkoch ale ja som s nimi spokojná. Síce osobne Zaja produkty nekupujem ale ostatne z Mekup.sk ano. A som spokojná. Nedám dopustiť na keratinovy šampón, ktorý stojí asi 3e za 1l. Tiež kondicionér, maska na vlasy, tekutý keratín. Ak si všimnete,tak niektoré výrobky sa dajú kúpiť aj v drogérkach, a celkom sa im to míňa, keďže robím hneď vedľa a chodím tam pravidelne.
Dokonca predavačka povedala, ze to ľudia pýtajú. Tak skúste, uvidíte. 🙂 každému vyhovuje niečo iné.
@edithp tie sampony a masky od Kalosu kupis aj lacnejsie na AZ krasa.sk
kupovala som od nich viac produktov..aj som pridávala recenzie...já som z obchodom spokojná....
Ja tiež čo som objednala zatiaľ som bola spokojná väčšinou som objednavala šampony teda vlasovu kozmetiku a som si objednala aj ceruzu a špirálu na čo som zvadava, a ozaj ja si objednavam tak aby mali vela dobrých recenzii tie výrobky len tie beriem jasne pozeram aj lacnejšiu tu cenu. Inak v poho..
Nakupujem tam pravidelne, max spokojnosť, najmä ich poľské značky pleťovej kozmetiky, sú skvelé, tak isto aj dekoratívna, napr. značky Hean, Bell, Nacomi, Bielenda, Only Bio, Eveline a mnoho iných..........
@nanynou stranka je vporiadku, dorucenie do 3prac. dni. Nemam problem🙂
Ahojte, chcem sa spýtať, či si aj naďalej objednávate z Makeup ? Mám v koši nejaké zrkadlo, štetce na umelé mihalnice . Myslím, že to by malo byť ok. Ale majú tam kefy Tangle teezer za veeeľmi dobré ceny, až sa mi to zdá byť podozrivé
@puertorico ja objednávam ale kupovala som dior rúž a prišiel mi ako fake aj som ich kontaktovala že to originál není určite a nechceli vyreklamovať
Neodporucam ! prvykrat som si objednala parfem, ktory roky pouzivam a kupujem vo Fann, na prvy dojem totozna vona, ale po hodine uz ho necitit vobec, ten original bolo citit cely den, su to fejky, idem reklamovat !
@silvia2013 uz mi odpisali nejake blaboly, ze do 14 dni mozem vratit a pod... pisala som im, ze ho mam doma uz cez 20 dni, len som ho privonala a dala do psuplika, na kolko som minula svoj otovreny z fann. na prvy dojem sa zdal ako original, tak som to neriesila a dominala stary. no teraz si ho 3 dni davam a za hodinu uz ziadna vona a ten original som citila od rana az do vecera....pocitam s tym, ze budu robi problemy, uz podla toho mailu a vykrucat sa. mozno neake veci predavaju original, ale tento parfem rozhodne nie a uz by som nemala odvahu objednat u nich nic. prave som si objednala z marionnaud, lebo cchem vonat cely den, nie pol hodinu. fakt ma nastvali.
@marcela91 treba to odniest na posudenie originality
@silvia2013 su to hajzli, nevsimla som si, ze su to poliaci...musim byt pozornejsia.
@silvia2013 a najlepsie, ze ked aj tovar chcete vratit ako citam, mozete ho poslat do polska za 7 eur ako doporuceny list , neriskovala by som obycajne, lebo povedia , ze im nic neprislo.. a nakoniec ako vidim a citam recenzie este nie su ochotni vratit peniaze. ako ste to doriesila, vratili vam nakoniec? inak musim davat pozror, lebo clovek v rychlosti objedna s domnenim, ze je to slovensky eshop a moze to vratit na slovensku adresu. zakonom by som to riesila, ze ak maju slovensky eshop, musi sa dat tovar vratit na slovensku, je jedno, ze su poliaci, kto im ma platit postovne do polska? riadni spekulanti su to co tu citam...
@marcela91 ved to, ze zakon je zly, este aj SOI povedala, ze nemoze riesit obchody , ktore su registr v PL ale podnikaju ja na SK, teda ESHOP . Poslala som im spat , vratili mi peniaze . Poliaci su strasní ludia, vyrobia veci aj zo sopla a predavaju. V UK je ich milion a len robia hanbu remeslam.
@nanynou
@nanynou....neodporučam ....objednala som si parfem....prisla mi zafarbena voda bez vôňe....naozaj zodpovedne neodporúčam....

@velvet9 ja som citala recenzie a zevraj su to fejky, ja mam osobne zlu skusenost s vracanim penazi, za tovar, ktorý poslali iny ako som objednala, maju zle fotky vyrobkov, vela znackovych veci nebolo tak kvalitnych ako ked kupujem v drogeriach, zjavne fejky.