icon

Skúsenosti z vnútromaternicovým telieskom

jarka91
19. feb 2018

Ahojte žienky , asi je tu už viac diskusií ohľadom antikoncepcie , ale našla som z roku 2007 a 2013 staršie, tak myslím že nová téme nebude vadiť, vzhľadom k novinkám v tejto sfére.
Zvažujem o zavedení takejto možnosti nakoľko dieťa už neplánujem / tento rok mám 44 / a čo sa týka intímneho života je aktívny a intenzívny.
Deti už mam 19 a 11r.

Rada by som vaše skúsenosti, tipy ..... ktorá je ako spokojná , atd a ako to vychádza cenovo
IUB -vraj nehormonálna
MIRENA -hormonálna
DANA -existuje ešte ... ! ?

Ďakujem 🙂

Strana
z4
janko77
22. jún 2022

Ja mám mirenu už 2x.Je pravdaže že zo začiatku je stále spinenie (teda u mna to bolo prvé tri mesiace stále s vložkou)potom už ok ,menzes počas skoro piatich rokoch žiadny teda minimálny.Zavedenie sa dá vydržať nie je to nič strašné,nepribrala som nič z nej ani kilo.Jedina nevýhoda bola ze sa mi urobila cysta,musela som ísť na operáciu a doktor vravel že áno že sa robia práve z tejto antikoncepcie.V decembri som si dala po druhý krát, keďže už ďalšie bábätko neplanujem všetko prebehlo v poriadku, spinenie bolo tiež cca 3mesiace,cena 180€ .

gabuchah
22. jún 2022

@fodorka ty si chudá, ja mávam nárasty veľmi rýchlo a ťažko chudnem, môžem sa aj po ...😀 tak preto váham, plyš sa bojím zavádzania

gabuchah
22. jún 2022

@janko77 kokos, cysta? O Tom som čítala...☹ no to by som.bevhcela ísť na operáciu a marodovat kôli antikoncepcii...

gabuchah
22. jún 2022

@dovetattoo no práve, že ja antiku nemám už veľmi dlhé roky....nerobila mi dobre, priberala som, čiernavy pred očami, depky a hlavne - síce som mala antiku ale chuť na s x žiadnu 🤣 už by som si dala úplnú, nakoľko mám 39, ale zasa nemôžem si dovoliť teraz marodovat

fodorka
22. jún 2022

@gabuchah JAJ moja aj ja som mala teraz plus 9kg...ale to ja mam ked sa vypapkam a tiez sa mozem aj posrat....len potom som mala ja to volam porzochodovy detox 😀 vtedy zacnem chudnut ako blazon a uz teraz som si povedala ze sa nezacnem prepapkavat a vahu si udrzim ....u mna mirena s priberanim a chudnutim nehra uz 11rokov ziadnu rolu...ja som mala predtym velmi silnu menst. a teda pri mirene nemam ani len spinenie takze za mna max. spokojnost 🙂 ako som pisala idem si dat tretiu....

janko77
22. jún 2022

No to je akurát tá nevyhoda že môže sa tá cysta spraviť ináč teda sspon u mňa žiadne iné negatíva neboli.Uvidim ako to bude teraz, kebyže náhodou zasa sa spravila už by som si ju nedala 🙂

dovetattoo
22. jún 2022

@gabuchah veď aj ja by som brala celkovú sterilizáciu ..len 🤌🤌 😂

Strana
z4