Slabý plat
Je to dôstojne vstávať ráno do práce pre 1800e na mesiac? Priateľka je na rodičovskom ,dostava 530e,máme jedno dieťa. Nebaví ma to stále žiť z výplaty do výplaty...ľutujem, že sa nám narodilo dieťa.Mal som radšej zostať single a nie takéto záväzky si vešať na krk.
@sasitimi17 bývanie 1000 mesačne, strava 1000e a potom ostattok a sme holí bosí
@palmero na stravu s pubisom tolko neminiem. A byvanie, hadam v tom mas hypo.
@anonym_394e1c
@anonym_394e1c ja keď tu čítam ako si pipka z MK odloží každý mesiac 1500e tak mám chuť sa to tu na všetko vysrať. Však načo
@palmero tak si mal spraviť dieťa pipke z bohatej rodiny 🤦♀️
@palmero troll, bývanie 1000€, strava 1000€, to bývate v novej vile a jete kaviár? 🤭😁
@anonym_394e1c
@anonym_394e1c ja keď tu čítam ako si pipka z MK odloží každý mesiac 1500e tak mám chuť sa to tu na všetko vysrať. Však načo
@palmero len ta pipka nema dieta... cize ak sa rozhodne ze odlozi 1500, tak odlozi a hotovo....
@palmero 1000 na stravu, to kupujete nejake spec.produkty z dvora alebo bezlaktozove, bezlepkove alebo ake? Lebo my to mame tolko 2+2dospele deti s intoleranciami, preto sa pytam. Pre 2dospelych a jedno malinke dieta celkom dost. Tvoje pocity ze len makas a nic nemas celkom chapem. Aj ja by som sa tak citila kebyze sa mi nedari nic usetrit.
Ty si teda tĺk, vadí ti, že zarobíš málo, či, že si sa rozhodol mať dieťa? Čo z toho viac? Choď zarobiť vonku, príprav zázemie a vezmi aj priateľku s dieťaťom. Či kde je problém? Urobiť to? Chápem, plac a nadávanie je jednoduchšie. Vzchop sa.
Ale to je prechodné obdobie, keď bude už aj jeho žena chodiť do práce budú mať viac, aj keď bude mať dlhšiu prax svoju prácu dobre pozná, tak sa ľahšie pracuje.
Ani v zahraničí to nejde ľahko, hlavne ak nie je odborník, akého potrebujú. Aj prenájmy sú ešte drahšie ako tu.
@palmero 1000 na stravu, to kupujete nejake spec.produkty z dvora alebo bezlaktozove, bezlepkove alebo ake? Lebo my to mame tolko 2+2dospele deti s intoleranciami, preto sa pytam. Pre 2dospelych a jedno malinke dieta celkom dost. Tvoje pocity ze len makas a nic nemas celkom chapem. Aj ja by som sa tak citila kebyze sa mi nedari nic usetrit.
@ivana11155 konečne jeden človek s pochopením
Namiesto plakania nad životom si ho zariaď aby si sa mal lepšie ako brat. Strava pre dvoch dospelých ľudí a mini dieťa nestojí 1000, jedine ak neviete hospodáriť.
@martinkatinka pokiaľ človek nezaraba aspoň 7000-8000e mesačne ,to už len žije ako chudák. Brat robí elektrikára v Nemecku, zachviľu nasetril na dom,chatu,tri autá,hausbot a ja sa tu musím iba krenkovat kvôli peniazom aby som mohol vyžiť
@palmero 😂😂😂 áno áno värímä
@martinkatinka pokiaľ človek nezaraba aspoň 7000-8000e mesačne ,to už len žije ako chudák. Brat robí elektrikára v Nemecku, zachviľu nasetril na dom,chatu,tri autá,hausbot a ja sa tu musím iba krenkovat kvôli peniazom aby som mohol vyžiť
@palmero tak choď robiť elektrikára do Nemecka. Nariekať a závidieť Ti nepomôže.
@elizabet173 no lebo som nemakal na sebe...si rob srandu.
@palmero naco si siel za rusnovodica? Nevedel si aky budes mat plat? Ked ti to zato nestalo, preco si siel na pohovor, preco si absolvoval lekarske prehliadky, ktore su prisne? Preco si sa ucil a siel robit skusky? Mal si tolko casu, ze si sa nudil?
Chod s bratom robit, myslis ze tam ta budu na rukach nosit? Videla som slovakov v zahranici rabovat kontajnery ale na slovensko pride ako daky kral a reci ma ako stara baba ako sa ma dobre, super, ucet mu ide prasknut z tolkych eur bla bla bla , na slovensku mozes , slovaci su naivny a hlupy narod, a co z toho ked ta vidim chlapce v zahranici vyjedat odpadky z kontajnera a hladat tam nieco co by si este mohol predat ci vyuzit lebo ti neostalo na jedlo, zamestnavatelia s tebou drhnu dlazky
Pozbieraj sa a chod do rakuska za pomocnu silu, osetrovatela, namakas sa
Teraz? Teraz si sedis na zadku v rusni a stlacas si tlacitko pozornosti a si pri rodine len nevies hospodarit s peniazmi a evidentne ani tvoja partnerka, hlavne si nerob druhe decko
Povedat, ze si mal ostat single , nemat partnerku a dieta napriek tomu, ze ich mas a mas k nim vztah, tvoje EQ je na bode mrazu a pokial budes mat stale len vidinu penazi pred vsetkym ostatnym zle dopadnes a potom neprid sem a nezakladaj temy a nevyplakavaj
Tiež mám otázku....robia aj rušňovodiči psychotesty? 🤔
Tiež mám otázku....robia aj rušňovodiči psychotesty? 🤔
@zuzanita1609 By si sa bála tomuto rušňovodičovi sadnúť do vlaku? 😂

1800 plus rodicak mi nepríde ako malý príjem, kolko mate výdavkov? Bývanie vas vyjde kolko ?