Sladkosti, ktoré sa dnes už nevyrábajú
Dobrý večer, spomínate si na nejaké sladkosti, ktoré ste mali radi, ale už sa nevyrábajú?
Mentolové cukríky Pinz🙂 vždy som ich zjedla všetky naraz aj keď tam bolo upozornenie, že by sa malo iba pár kusov🙂
A pomarancovy dzus v konzerve si pamatate? Okolo 2dcl to mohlo mat. Oco mi urobil dierku otvaracom, oproti druhu, aby to tieklo pri piti. Mali sme ho velmi velmi zriedka, zvycajne iba na Vianoce mi taky v spajzi vylovili a dali, neviem ci bol drahy, alebo kvoli nedostupnosti.
Alebo ovocne drene, v malych kelimkoch, okolo 150ml to mohlo mat. Marhulova, jahodova. Ta chut...
@dennynkoo13 antiperle dostať v Lidli, neviem, či pravidelne, ale videla som ich tam
@andrea78 pirueta dzus, az potom prišiel fajnový Zeus😊.
Mne chýba šumienka, malinova,pomarancova,... rovno z obchodu do dlane sme si nasypali a jedli ❤️😅.Jahodová dreň, aj Copacafe sa da kupit, ale je bez chute.
Pravá točená zmrzlina, ovocný pernik poliaty čokoládou a cukriky Špičky❤️.
@brendaa dost tych veci sa da kupit, nazov zodpoveda, ale to je tak vsetko. Chutovo bieda. Skoda. Raz som sa ulakomila v retro tyzdni v Lidli. Nadsena nakup doniesla domov, samozrejme vsetkeho vela, po styri kusy minimalne, aby sa kazdemu uslo. Sklamana som bola po ochutnavke, velmi 🤭
@andrea78 s predošlou kvalitou ti ma spoločny len obal
Už nič nie je také dobre ako bolo kedy si čierny princ kupujem v Lidli ale už len taká dajaká podivná pena v čokoláde sladké až bolia zuby .A cukríky a čokolády to bolo kedy si kvalitne dobre nie teraz sami stužený tuk mastne a pomaličky bez chute.A horalky veru mastnota a bez chute.
@elizabet173 ja ešte nikdy. Ďakujem za tip pozriem. Mám na to pekne spomienky ako som ich vždy žobrala od babky v obchode😄
Ja si pamatam na tu cokoladovu penu Arabela a potom taky “puding” Dodo v takej malej nadobke, ovalnej, to nam velmi chutilo a odvtedy som to nikde nenasla
Keksík Dora. Na ten si nikto nepamätá a tak som ho mala rada...
Neviem, prečo neviem pridať fotku, tak len opisom aspon..ale spomínate si na tu "bielu čokoládu" od Zora? Vanilková pochúťka sa to volalo. Pol kráľovstva za ňu .. 😩
@elizabet173 aj v Tesco som kupovala
@oblecenie99 takato?

@terry2003 pelendrek mi chýba