Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
www8www8 dakujeme za infosku 😉 no priezvisko mi je veru zname z dabingov ,ale nepoznam ju,aj ja som si vsimla,ze v tej posteli bola kocka 😉
Imro je super, aj Angelika, trosku to tam spestrili 🙂, Bajza je chrapun, ide mi na nervy 😝, tak isto Karol, to sa môze stat len vo filme, ved ta Martina je hrôôôza, ako general. Urcite sa nebude zatial rozvadzat nikto, ved to bolo aj v uputavke ze to budu Bajzovi, ved Angie je este v nemocnici, tak nic netusi co sa deje doma ... Ivanka nam trosku zacala "ziarlit", resp. je nakopnuta, ved Vierka ...
www8... dík za info 😉
Podľa hlasu som pani "Fazuľovú" (Beanovú) poznala, len som nevedela o koho ide 😝 😀
A najlepšia bola v ukážkach na dnes, keď sa pýtala Lucii v bare: " a vy sa takto stále dotýkate rukami?" (Akože Imro s Luciou)
a Lucia, že: "nie, to sa stalo náhodou" a pani Fazuľová s takým úsmevom že: "tak si na to dávajte pozor" 😅
"Fazuľovci" budú tuším najlepší a najvtipnejší z celého Paneláku 😀 Už sa teším na večer 😝
aj ja sa na nich tesim..
a jak betke strelil.. karol ale tiez neni normalny.. dilino
ahojte, k vám sa aj ja pridám, poctivo sledujem paneláčik a ked nestihnem, chytro pozriem na nete ... aj pre mna je Imro super, vzdy sa na nom zasmejem ... no a Karola by som za muža nechcela ani zadarmo 😀
mikalove ... jasne, kukni vsetky casti, lebo budes mimo deja 😀 😀
inak nechapem baby, ktore sem pisu, ze: ... sorry, ze sa vam sem vtirnem ... sak piste vsetky 🙂 ved to je pre vsetky panelacky 😀 😀 😀
ja som tu facku akurat nevidela, kukla som uz po nej, jak si beta drzala tvar 😕
baby a tá Imrova kráska je ale kráska 😀 😀 😀
normálne som mala včera večer chuť aj cez telku jej jednu vraziť ale ináč je to super seriál teším sa na dnes
zuzitka- jooooj to si o vela prisla, tak je dobre lizol ze stena jej dala druhu 😀 😀
no uz mame aj hruskove hovno. 😀.zuzitka karol im hovoril ze mu maju dat druhu sancu a ze sa mal o Angii lepsie starat.
no zvonil Michalovi budik.a chudak Kubko.mamicka mu bude tyzden chybat.ten sa akosi boji o mamicku. 🙂
To som s tym rozvodom ale mierne v soku. Lebo sak ked to furt len riesia a nic sa nedeje, tak som cakala, ze sa to bude vliect tak dlho, ze sa nakoniec ani nerozvedu... 😅 A toto bolo tak zhurta...
ja som sa bala, ze karol chcel povedat rodicom, ze sa mu luuubi martina 😀 😀 😀
a on to chcel vazne povedat 😅
no jo, uz su rozvedeni 😒
dufam ze este sa Karci z Angie nerozvedie.a Ivanku uz mame v praci.a Kubko nestiha.ja ze to predsa len ta Mamicka vyhraje.a Kubko je z nej akosi chory.no ved co on bez mamicky ked ju neuvidi.chudatko.ved sa ma prestahovat k nej.
ja myslim ze Zuzana sa da dokopy z Agatinym bratom.moj typ.uz ked sa raz stretli to vyzeralo ze sa mu Zuzana zapacila.a tusim aj on jej.
ale ved je o dost mladsi a neviem, zeby sa mu zapacila aj s 3 detmi. ??? Tak to bude mat jeho ocko radast 😀

celkom pekná baba