Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
neviem ako to mohol zistil,možno podla toho kedy zostala tehu,ved karol bol vtedy v tom nemecku
to som ani nepozerala,az neskor ma to chytilo,musim dakedy kuknut tie zaciatky 😉 😉 takže Karolko nevyzerá na otca 😕
Áno, Michal jej to určil podľa toho, kedt zostala Angie tehotná. Tak preto jej povedal, že si môže vydýchnuť,
že je to Karolove.
čo ešte vyriešime? neni už žiadna záhada?? 😀 😀 na čo bola dnes upútavka,nevideli ste? už bude tá žúrka?,ale zuzana asi nezostane v tom počasí,že?
u nas by sa zodrala,nie len tak riťou krutiť a jednodňovy prach utierať,robila by ako fretka,a ani naše dieťa by cely deň nespalo ako terezka,už ju par častí neukázali,naša by ju poprehánala...a ani do susedou by nechodila ,lebo by nevládala 😀
hi hi ... isla som to teda umyt, hotovo 😀
a kafe pijem....
ze? v tom panelaku je vsetko take akoze 😀 deti furt spia alebo len tak pozeraju 😎
neviem,neukázali ju,možno reve do vankúša,že zostane na ocot 😀 ,ale radšej by som sa pozerala na angeliku a imra ako kordiaka a luciu 😝
no ja neviem, co lucia riesi na tej lyzovacke .... asi ich chce scenar rozist 😅 😅
a možno sa Angie rozíde s karčim a dá sa dokopy s kordiakom a bajzová sa dá zase dokopy s bajzom a odsťahujú sa do čiech a do ich bytu sa nasťahuje niekto nový, koho zbalí mladý fodrázs a po pár mesiacoch zisí, že ona je on 😀 😀
vesi,ešte že nie si režisér,nestíhali by sme vstrebávať zmeny,by si to tam prevetrala 😀
máš pravdu, ja zaspávam cez reklamu už ked to dávajú neskôr v utorok a štvrtok 😝 😀 tak by bol už preoperovaný, to malé deti nechápu a pubiši už vedia viac ako my 😀
ale len preto, že si to ty, môžeš si aj scenár vymyslieť, len to neprežeň s milostnými scénami 😀 lebo to ozaj dajú až po 22,00 aja som už pracujúca žienka, ráno skoro vstávam 😀 😀
tak to by si mohla aj na viacerých častiach zamakať 😀 a to by si ho ako prebrala tej nádhere bete? ale chcelo by to niečo akčné, počkáš si na ňu za rohom a oskalpuješ ju, ona začne chodiť kanálmi a ty budeš mať voľné pole 😀 😀

sak v bare sa po nej furt liepal tan capaty .... potom mu imro jednu dal, az ho zabil..... 😅
a michal to angie povedal, ze to bude karolove .... ale neviem ako na to dosiel, to tusim neukazovali