Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
akurát aj ja čítam že sa ukážu už aj Imrovi rodičia ... trochu nových tvári nezaškodí
sorry, za ten link, som to chcela prilepit kamoske do ip a nejak som to zle prilepila! 😅
a pripajam sa, tiez sledujeme panelacik ,denne!
Michal je brutus trapny, totalne sa zhodil u Fodraszovych, najmä hlaskou ze Agata odtrhla Zuzanu od sporaka 😝, to mi prislo ako by zil vo feudalizme, rysula bola fakt bingo hlaska 😀, mamicka je tiez riadna potvora, Kordiak je asi riadny zufalec, ked bali aj Agatu, aj Angie a uchyluje sa hypotetickymi uvahami ... inac na to, ze je danove obdobie, tak sa nam Milanko nejako nepretrhne od roboty, riesi iba blbiny a pije whisky 😝
co hovorite na direktora Ivanky?dovie co by sa stalo keby tam Kubo nedorazil.a Blicharovci nemali ist niekde?ved v uputavke boli ako niekde idu vonku a tusim to tam ani nebolo.
honey a ostatne fanynky panelaku, som rada ze to natreli konkurencii 😀 , je to fakt dobry serial, aj ked je mimo realu, cakala som, ze vyhra OTO-a ... mozno o rok 😵
michal je trááápny 😖 ....emilko podareno žiarli 🙂 ....a direktor je blééééé 😝 ...
.
...inak,nepostrehla som,kde je Dunčinko 😕 ....dlho som ho nevidela 😖
mne lezie na nervy Dada 😝 😝 a tiez Bajza, ako chodi stale hucat do chudaka Peta.. uplne je tym trapny, sak su rozvedeni.. a ten direktor je dobre nechutny fujto
mna zase dostala Lucia s tym autom a ze je milionarka.. jaka blbost, vobec sa jej to nehodi 😝
no veru Lucia už by sa mohla súcejšie zaobliect ... no a Dada je totálne trápna, ako ona može robit firemné akcie, ved sa ani usmiat nevie
Ahojte, mozem sa pridat k debatke? aj ja oblubujem tento serial...velmi ho oblubujem... 🙂

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...