icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

veronikahel
27. máj 2009

takže bude panelák aj po prázdninach?? 😉 😎 😀 😀 😀 😎

kvietok... ty mas na nich šťastie 🙂 alebo si stále na blakóne?? 😀 😵

kvietok23
27. máj 2009

streihnem, lebo tu hocikedy natacaju, ale teda Kordiak tu este nebol 🙂 a ja som bola na balkone len v nohavickach a tielku bez podprsenky,tak mozno to ho zaujalo, ked sa prihovoril 😀 😀

veronikahel
27. máj 2009

kvietok, možno 🙂 len aby to tu heňa nečítala 😀

eva7780
27. máj 2009

😀 😀 😀 😀 😀
tak po prazdninach sa asi karol, s angie stiahnu , možno ich nebudú tak často ukazovať 😎

eva7780
27. máj 2009

Emilko si zavaril 😀 😀 😀

honey023
27. máj 2009

Inak bude zaujímavé sledovanosť ako to tam všetko dopadne... Bajzovci sa možno budú sťahovať, Imro možno odíde z baru, Lucia možno zatvorí bar, mladý Fodrász nie je nejak nadšený zo života, Agáta asi ten jej byt dá do prenájmu a zostane u Kordiaka.

A vraj v novej sérii sa majú Mázikovci presťahovať k rodičom Angie pretože nebudú mať dostatok peňazí a prídu tam nejaké vysokoškoláčky 🙂

honey023
27. máj 2009

Takže v 267. hovoríte, že bude Ria s Kordiakom, inak tá už dosť dlho nebola v Paneláku, ale vlastne nemala ani čo ponúknuť.

Kvietok23: ty máš, ale šťastie 🙂 , inak ja by som tiež chcela vidieť ako natáčajú niektoré časti. A Panelák sa natáča na Geologickej ulici?

hasleerka
27. máj 2009

no ba mohli by to tu trošku aj čítať ... som dnes zase pozerala a lezu mi na nervy s tou Miškou, šak ju furt vláčia na rukách ako kojenca 😒

veronikahel
28. máj 2009

možno aj Rii zostalo niečo po Kordiakovi 😀 napr. dcera, syn....

mamartinka
28. máj 2009

tak honey Mazikovci sa stahovat nebudu k rodicom.len Angie tam pojde byvat pretoze Karol pojde zarabat niekde do zahranicia a Angie by sama byt neutiahla.takze byt prenajme svojej sesternici aj z kamaratkou.

mirela
28. máj 2009

no akurat som si uvedomila, ze Angie a Karol mi tam vôbec nechybaju 😠, to su take velke decka, mohli by byt na dovolenke stale 😀. Neviem co si mam mysliet o Michalovi, ked je so Zuzanou, tak je velmi zamilovany a ked vystrci päty z domu, tak hned je zaveseny na Ivane, Petre ... asi potrebuje cvokara 😝

weja
28. máj 2009

Mirela, ved mozno prave preto sa stretava s Ivanou 😀 😀
ale Angie a Karol idu aj mne vrcholne na nervy 😖 neviem, ci aj v reale existuju taki hlupi ludia, ale tito dvaja su teda exemlarne kusy 😝

eva7780
28. máj 2009

tá marta je riadna krava 🤐

timinka3
28. máj 2009

mamartinka,odkial mas info co bude v novej serii??? napr. o Angie a Karolovi? 😅

mamartinka
28. máj 2009

timinka to by si rada vedela co?z programu.inak dnes to bolo akesi suche.a Svehlovka co z Michalom takto.a Kubko ich nacapal.a ta Marta sa vam ako pacila?a k Angie preco pridu policajti?co rodicia boli hlucny 😀 ci za Karolom?

majina.b
28. máj 2009

dnes bola najlepšia - zlatučka malá Miška Bajzová, v kuchyni, a mohli by ju aj troška osamostatniť, aspoň v detskej stoličke.

kvietok23
28. máj 2009

honey23 - ano, na geologickej je ta bytovka , co ukazuju stale, ta zlta a obcas natacaju aj u nas, na podunajskej 😉 ved prid pozret niekedy 😵

hasleerka
29. máj 2009

no baby ako ste to vystihli, mne tam tiež angie s karolom nechýba

kvietok to je natáčané aj v bytovke ... ja len že to majú také kulily?

dadulka19
29. máj 2009

tá Marta je fakt ťapa 😖 ....Mázikovci ani mne nechýbajú 😒 ....
ááá,Kubko načapal tých dvoch 😉 ,konečne niečo reálne,lebo v skutočnosti by sa mu to aspoň do uší dostalo za ten čas 😎 ...príp.Zuzane...A takto mal v priamom prenose 😀

a v bytovke to asi nie je natáčané,či áno?Ja som myslela,že to len z vonka a vnútro točia v štúdiu.Raz to ukazovali,že tam vlastne majú len 2 poschodia a bar je na jednom poschodí s nejakým bytom,či ako to bolo.Vtedy ukazovali aj "nič"v Mázikových kúpeľni,aj prázdnu izbu ešte vtedy Betkinu 😀 😀 😀 ....

veronikahel
29. máj 2009

natáča sa v štúdiu.. .kuknite sem, tak o niečo nižšie 🙂 .. piatok, november 28. 2008 - zákulisie (zopár fotiek)...
http://panelak.blogspot.com/search/label/Videá ...

mamartinka
29. máj 2009

tak uz viem.ty policajti tam k Mazikovcom pridu bo ich tam Imro zavola dnes.bude sa mu zdat ze v Panelaku su zlodeji.

mikalove
29. máj 2009

celkom dobra časť bola včera,ivana bude vysvetlovať,ale čo čakali ked sa cicmaju po vonku 😅

mamartinka
29. máj 2009

Panelák Pondelok (1. jún). Pravá tvár- Jarmila zistila, kto zavinil haváriu, pri ktorej zomreli Karolovi rodičia. Je to človek, ktorého dobre pozná aj Jakub.

Panelák Utorok (2. jún). Tovar- Braňo s Jakubom majú problém. Prenájom skladových priestorov, kde mali vitamíny im nepredĺžili. Škatule s tovarom sú u Švehlovcov. Čo urobí Ivana?

Panelák Streda (3. jún).Kompromis- Agáta nájde vo dverách predajne lístok s výhražným textom. Má strach. Imrova romantika z Angelikou zasa nevysla. Panelák Štvrtok (4. jún). Sklamanie- Kordiak fyzicky napadne Lengyela, lekárnik krváca. Ivana trvá na tom, aby škatule zmizli z bytu. V opačnom prípade bude u nich poriadne dusno. Panelak Piatok(5.jun). Ruleta- Maslák sa snaží Kordiaka opäť stiahnuť do svojich obchodov, ponúka mu tučnú províziu. Ivana varuje Michala pred Jakubovým plánom

monkula
29. máj 2009

jeeeeej, ja som bola za slobodna Lengyelová 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako sa volá menom? 😀

honey023
29. máj 2009

Babizne, zajtra ak máte čas a ste z BA alebo z okolia BA, tak zbehnite do Avionu: http://panelak.blogspot.com/2009/05/zajtra-najv...

JOJka pripravuje veľký Deň detí a možno tam stretnete aj niekoho z Panelákovcov 🙂

leva
29. máj 2009

kto to moze byt koho pozna aj Jakub,ved ten ich tolko nepozna.Zeby ten Pastier,co snim poistoval??

honey023
29. máj 2009

majina: jo, jo malá Miška nemala chybu... aké ksichtíky hádzala a ukazovala malému Aďovi či Jankovi teraz neviem, že pssst neprezraď ma 😀 ako keby mu niečo spravila.